Любители на котки - Тема 167

• 27 652
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Нали ще махат топчетата,торбичките не ги ли махат?По-добре да ги махнат.
Моят спря да мрявка и да се разхожда с ерекция и се чудя още какво да го правя,има два месеца докато навърши година.Не смърди в момента.Явно е в периоди и той,не е съзрял достатъчно.
Ти защо ще чакаш да стане на 1г?

Относно храната почти не срещам храна за кастрирани под 1г. Ще питам вет като мине всичко.

# 301
Аз не бях променяла храната на Фин, след кастрацията му. На Зак също нямам  намерение да взимам за кастрирани котки. Това е храна за котки, които са склонни да надебеляват. Не е задължителна.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:42 от red soul

# 302
Британките са склонни към напълняване,нашия е 5кг вдругиден на 8м ще стане. Не ми се мисли след кастрацията.. кюфтенце😹

# 303
И аз мисля като Ред Соул - ако дебелее, тогава храна за кастрирани. Феликс е кастрирана. Яде само два вида суха храна като чинията я пълня когато е празна. Ако забравя, идва и ме подсеща. Тя си контролира храненето, не качва кг. Качи малко след кастрацията и си остана 5 - 6 кг според човешките  неверни кантари. Кокорчо е на 5 месеца и е като прахосмукачка. Бебе е, яде всичко. След 3 месеца и той ще бъде кастриран. Дано тогава не ми се наложи да ограничавам някой от ядене.

Той няма годинка. Интересно ми е като порасне дали ще е по - едър от нея. Тя е със средно дълъг косъм и отпуснат корем. Катери се до гардероб до тавана. Не обича да играе, на гушкане е пестелива. Той е със средно дълъг косъм но е кълбо от енергия.
Ангелчето ми Бегинс беше с къс и твърд косъм, черно бял, с преобладаващо бяло. Ядеше всичко ,не беше кастриран и тежеше 4 - 5 кг. Беше с тънки кокали.
След година ще пиша дали той или тя е по - едър на външен вид. Знам че е ген, но и храненето има значение.

# 304
Здравйте, моля за мнение ! От вчера Марси не е ок, не се храни, спи почти постоянно, унила е , не играе. Утре ще я заведем на ветеринар, но много се притеснявам. Възможно ли е да  е от смяна на зъбите-на три месеца и половина е.

# 305
Британките са склонни към напълняване,нашия е 5кг вдругиден на 8м ще стане. Не ми се мисли след кастрацията.. кюфтенце😹

Финдъс беше британец.

# 306
  • Бургас
Хари си е кюфте.
Не ми се мисли след кастрация как ще е.

red soul,Фин е бил риж британец... Много хубав е бил, бил е и много обичан.

# 307
Моментни снимки ще пусна. Почти като равностранен триъгълник сме, но някак с нея сме по - близки.

Феликс ме чака да си лягам, а дебне него:

Кокорчо си дреме. Ако се случи игра или битка, веднага скача. Той е малка черна пантера:

# 308
  • София
Здравйте, моля за мнение ! От вчера Марси не е ок, не се храни, спи почти постоянно, унила е , не играе. Утре ще я заведем на ветеринар, но много се притеснявам. Възможно ли е да  е от смяна на зъбите-на три месеца и половина е.
Не е от смяната на зъби.

Заведи я на лекар. Ако трябва и ПКК да пуснат.

Оникс беше много зле след обезпаразитяване с хапче. Едвам го спасиха в друга вет. клиника.

# 309
  • София
🤭🤭🤭

Лека нощ от нас!

# 310
Здравйте, моля за мнение ! От вчера Марси не е ок, не се храни, спи почти постоянно, унила е , не играе. Утре ще я заведем на ветеринар, но много се притеснявам. Възможно ли е да  е от смяна на зъбите-на три месеца и половина е.

Не е възможно. Изолирайте Буда веднага (отделна стая, храна, вода и отделна тоалетна) докато не се разбере какво ѝ е на Марси.

# 311
Малко да ви разсмея (но за съжаление не успях да запечатам момента) ,лежим си снощи с ММ и по едно време див тагадък,толкова див,че имах чувството,че стадо коне има в спалнята.Повдигаме се леко от леглото и какво да видим - Тути ми набарала сутиена и си мушнала някак презрамката в главата и търчи ли,търчи JoyJoyJoy

# 312
Малко да ви разсмея (но за съжаление не успях да запечатам момента) ,лежим си снощи с ММ и по едно време див тагадък,толкова див,че имах чувството,че стадо коне има в спалнята.Повдигаме се леко от леглото и какво да видим - Тути ми набарала сутиена и си мушнала някак презрамката в главата и търчи ли,търчи JoyJoyJoy

JoyJoyJoy
Същата случка, но вместо със сутиен - хартиена торба от Била. Толкова се беше стресирала какво е това закачено шумолящо животно на вратлето и, че счупи 2 малки стъклени свещника. Бягаше като стрела и не можех да я спра. Спря едва когато торбичката се заклещи и скъса...
Никога няма да забравя шокирания поглед на Бамби....безценен! 😁😁
Моят сигурно е бил същия 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 12:25 от Анонимен

# 313
  • Бургас
Те така се плашат.Тичат от уплаха и ако няма човек,може и да не е ок ситуацията.

Иначе и Хари ми обича един от сутиените,даже банелите му извади играе с тях.

# 314
  • Стара Загора
Ох, чак му завиждам Simple Smile
Извинете за раздърпания диван, ама това е положението. Като се кротне ще махна покривалото.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт