91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 8

• 61 077
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Само да не стане като последния конкурс за главен прокурор и да се яви само един кандидат за длъжността...

# 481
  • На планетата Земя
Този конкурс май няма да започне и да завърши до началото на учебна 2022/2023, нали? Unamused

Ситуацията с дипломите ми се струва много притеснителна, поставям се на ваше място и ми се свива стомахът. Има ли варианти и какви са те?

# 482
  • София
Този конкурс май няма да започне и да завърши до началото на учебна 2022/2023, нали? Unamused

Ситуацията с дипломите ми се струва много притеснителна, поставям се на ваше място и ми се свива стомахът. Има ли варианти и какви са те?
1. Масово оплакване за късната дата, а не индивидуални възражения
2.  Сваляне на дипломата от регистъра със серия и регистрационен номер  ( но пак трябва добро желание от страна на  гимназията да ги даде )и занасянето на сваленото копие за превод в преводаческа агенция с цел пестене на време.. И после, веднага след връчването й на  церемонията, отлитане до преводачите, за да поемат последните към НАЦИД (ако е за   Германия примерно).

И с тази дата ще се справят в срок , но е много неприятно това бързане.. А  за БГ ако е, вероятно може да се представи свалената, а после да се даде и истинската за сверка (надявам се).

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 12:44 от пенсионирана русалка

# 483
  • На планетата Земя
За серията и регистрационния номер пак ли се разчита на госпожата?

# 484
Само да не стане като последния конкурс за главен прокурор и да се яви само един кандидат за длъжността...
Като доверен човек и продължител на "славното дело" Simple Smile. В повечето случаи на политически назначения е така.

# 485
  • столицата
Като гледам постовете на майките на НЕГ-ърчетата в 12-класната тема и резултатите от матурите, май пак ще е наше първото място. С нетърпение очаквам статистиката за успеваемостта на учениците по училища.
При всички минуси на гимназията и ВЪПРЕКИ директора й, сертификат С1 по немски и 5.98 по БЕЛ без нито един частен урок или курс считам за добър атестат за качеството на децата и на част от преподавателите.
С допълнителната уговорка, че матурата за нас е без значение, както и че детето ми не е "читанка". От друга страна, нямаше как да разочарова любима учителка с посредствен резултат. Въпрос да намериш своята лична мотивация.

# 486
  • София
И при нас е така. Без нито един урок по БЕЛ или немски (ако не броя моето викане, че не се старае достатъчно по езика) С1 и 5.80 в балообразуването. Но покрай ДОто и аз заобичах госпожата по БЕЛ.

# 487
Е, вие сте от щастливките с госпожата 😉
Ние с господина - без уроци 91 т.  Оценката не е балообразуваща, но не е и без значение за крайния резултат.

# 488
  • На планетата Земя
Чудесни, прекрасни деца!!!

# 489
  • тук-там
Страхотни резултати! Браво на децата и учителите! Успокоих се, защото и моята не желае уроци за матурата по БЕЛ.

# 490
  • където и да е,само да не съм сама
Успокоих се, защото и моята не желае уроци за матурата по БЕЛ.
- зависи как е преподаван материалът.
Тъй като знам коя е любимата учителка, спомената по-горе, тя направи всичко възможно децата да са подготвени много добре. Въпреки това, доста деца са ходили на уроци, за да се подсигурят.
Дъщеря ми е много щастлива от постигнатите резултати на матурите - има 6 и на двете без уроци.
Аз още повече.
Ще се радвам, обаче, изключително много ако има промяна в ръководството на училището. Време е...

# 491
Споделете и с нас коя е любимата учителка. НХ ли? Питам, защото сме при учител.

# 492
  • София
Или НХ, или ЛГ...Те и двете бяха номинирани за любим учител. 

Калибела, кой е господинът на лайстунг (г-н Б., г-н В., г-н М.), досега все някоя от горните две дами им преподаваше..

Браво на децата! Heart

# 493
Г-н М. - поне на класа на приятелско дете. Предполагам, че и на двете паралелки.

# 494
  • където и да е,само да не съм сама
ЛГ е - прекрасен преподавател и класен, както неведнъж съм отбелязвал.

Общи условия

Активация на акаунт