91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 8

• 61 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Колко СЛЕД пенсионна възраст е тази жена?

И имало ли е нещо като подписка за пенсионирането ѝ сред ученици, родители, общественост? Wink
Бих я подписала, пък макар и само като бъдеща майка на кандидат.

# 601
  • София
То вече е забравено откога е директор! Преди 6 години аз четях тази тема и чаках да я сменят!
Тази "директорка" никога не е на работа, освен на 15.09 и на връчване на дипломите.

# 602
Аз миналата година се рових. Не помня дали точна възраст намерих или по статии кога е почнала работа установих, че е около  62-63. Учители и директори на училища се пенсионират около 60.

# 603
  • София
Не мисля, че е много СЛЕД пенсионна, даже мисля, че сега е точно в пенсионна.
И да, имало е такива инициативи, преди години ученици  викнаха телевизии на 15.09 и искаха да си ходи , ама  родители на  зайци недоволстваха, че бил помрачен празникът на отрочетата им.. Sad Със сигурност има редица сигнали в  МОН срещу нея. Имаше и анкета, попълвана смело от ученици,  копие от която беше връчено и на нея самата, и на РУО, и на МОН..

Дъждец, трудно на база старта й в НЕГ може да се прецени възрастта й, може преди това да е била другаде х години.  Иначе е директор на гимназията от 1998, тоест 24 години.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 11:39 от пенсионирана русалка

# 604
Ха, сигнали знаем как се потулват. Особено от пристрастни МОН-ски кадри.
Единствено по-голяма публичност би помогнала. От това се страхуват всички чиновничета. А НЕГ има все пак голямо алумни. Предполагам и сред медиите? Но сега не е момента. Трябва да има правителство, за да се окаже натиск и да се обърне внимание на проблема.
И си пожелавам Денков да не припарва повече до МОН.

# 605
  • София
Имало е сигнали, които не са били потулени. Тя беше много притеснена преди около 2 години, но нищо.
Само преместването на убиеца на Милен Цветков е достатъчно,  за да напусне скъпия си пост, но не, още трябна да се пълни бездънната яма.  Такова хубаво стихотворение са написали учениците преди доооста години...
Ето ги, с любезното съдействие на Русалка:

https://francescasalieri.wordpress.com/category/%D1%81%D1%82%D0% … 0%B1%D0%BE%D0%B2/

Ето любимото ми, за ямата.  Но да му се не види, от 2007г.!!!

Скъперническо

От няколко дена царицата я няма-
паднала е, казват, в някаква яма.
Имало проблем- не могат я извади,
в паника са хората от близките сгради.
Както си вървяла в тъмната тъмница,
злощастно спънала се нашата царица
и прясно забогатяла, до уши засмена,
в дупката седи от няколко дена.
Седи и не пуска, куфарче прегръща
и изобщо не ще горе да се връща,
добре се чувствала 2 метра под земята,
без куфарът да излезе въобще и не смята.
Тежък се оказа куфарът обаче,
толкова товар кранът не окачва.
А мама седи долу, пък гледа, пък се чуди…
съмнение у нея всеки горе буди:
“Мен да извадят…куфарът остава…
да ми го върнат после- това ме съмнява.
Ще разбият куфара, парите ще затрия-....

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:15 от ЗаСлон

# 606
  • София
ЗаСлон, преместването на въпросния младеж от 73-то в НЕГ е много НАД силите и властта на  директорката Wink Прочети малко в нета с кого има  вземане-даване майка му.  Иначе шеше ли да е под  домашен арест, как мислиш, при положение, че жертвата е  известна личност? Нека я  критикуваме  всеобщата любимка напълно заслужено  за онова, което е по силите й, но не го прави, а не за всичко, за което се сетим..

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:09 от пенсионирана русалка

# 607
  • На планетата Земя
Преди немската е била учител по немски в немските паралелки в механотехникума срещу мола на Стамболийски.

# 608
  • София
Преди немската е била учител по немски в немските паралелки в механотехникума срещу мола на Стамболийски.

Ха ха, брат ми точно в този период завърши "Сталин", уви (опс, слава богу) не е учил немски там, че съдбата да го срещне  с нея.. Simple Smile

# 609
  • На планетата Земя
Мен ме приеха в тези експериментални паралелки (изпитът беше физика и математика) точно преди промените, добре, че не избрах да отида там. Имам информация от нейн ученик, била им е класна, по-нормална била по онова време, после се е чалнала.

# 610
  • София
59-ти набор е преподавателката по немски от "Сталин", тоест около 63-годишна.

# 611
  • София
Русалке, написах го точно защото съм прочела във фб групата на бивши ученици  на Немската (или нещо подобно) за цялата сага с преместването на Кристиан. Това е дуетът КК. И се забравя. За мен постъпката на двете К е една от причините на маминото синче окончателно да му стане ясно, че може да бъде цар на пътя.
А и в съда да вади аргумент, че е завършил с отличен успех елитната немска гимназия...

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:08 от ЗаСлон

# 612
  • София
Извинявай, ама  фейсбук група на  съученици е всичко друго, но не и надежден източник.
Скрит текст:
Виж кой е Миню Стайков и на чие име е регистриран джипът. Виж каква длъжност е заемала майката във винпром "Карнобат" и пак помисли дали Синеочка и приятелката й в конкретния случай не са някакви жалки пионки, безгласни букви. А това, че бил отличник -  в съда всеки адвокат в защита  на клиента си ще извади какви ли не доводи. Имаше и довод, че трябвало да се върне в Берлин да довърши следването си. Wink Може да си най-голямото леке, а пак да си отличник..

Къде г-жа Директорката и дружката й в РУО ще се мерят с олигарси, на които им отнемат яхти, мерцедеси, беемвета, бентлита  и които  не остават дълго  зад решетките въпреки крупните измами, понеже някак групово се оказват със сериозни здравословни  проблеми - смехотворно е.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 17:19 от пенсионирана русалка

# 613
59-ти набор е преподавателката по немски от "Сталин", тоест около 63-годишна.
Ако това е за К., значи съм я улучила. Мисля,че и стажът й бях изчислила, че стига, тоест още на 59-60 е можела да се пенсионира.

# 614
Новият директор по моя информация е познат на учениците. Тази година не е преподавал. Но нека да видим дали наистина ще стане така, както съм разбрала.

Mileto, да не би хер Хепфер да се върне като директор? Не се сещам за германец, който да не е преподавал тази година.... Маринов евентуално?

Общи условия

Активация на акаунт