Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Честита нова, но не последна награда на най- обичаната двойка в СЧК и извън нея.

Честито и на целия екип!

Ние като тяхни фенове, може да им благодарим за незабравимите емоции които ни създаваха през една не толкова за всички ни лесна година, да им благодарим, че ни караха да тръпнем в очакване на всяка сряда и събота. За нас те са номер 1 и винаги ще заемат едно топло местенце в душата ни, поне за мен. Толкова рекорди събра този филм, че какво повече да очакваме, а и когато има други да се месят в гласуването нищо не е неочаквано, те доказаха септември че хората ги Обичат и Подкрепят, когато удариха 8+ милиона. Затова да им пожелаем здраве, любов и още много, много успехи, било то лични или професионални.Heart Flowers Four Leaf Clover

Честит Никулден на всички, ако има именяци да се чувстват поздравени Hug, бъдете всички здрави и благословени.Two Hearts

# 481
Керем прие предизвикателството Wink Joy
"Предизвиквам ви да публикувате повече от ДВА пъти този месец  @KeremBursin"

Новите нокти на Ханде Wink

Скрит текст:

# 482
Новите нокти на Ханде са чудесни, както всичко което прави по себе си.
Красивия Керем

Пленил сърцето на Ханде Ерчел

# 483
# 484
Колко малко му трябва на човек, за да си оправи настроението от снощи

# 485
  • София
Керем и Ханде са на плодова диета и още нещо… Smirk

# 486
Алекс, много хубаво си го написала. Всеки да си споделя така както му идва отвътре пък ако ще и мнението му да се разминава с преобладаващото. Стига да се спазва добрия тон всичко е точно. И преди не сме се придържали към разни неписани правила...
За наградите, няма да си кривя душата. Нито си правя труда да гласувам, нито пък ще се развълнувам ако ще да оберем за всичките категории. Което не значи, че не съм оценила Керем, Ханде и като цяло екипа работил върху сериала. Мен са ме докоснали Еда и Серкан по особен начин - преди повече от година успяха да ме извадят от едно състояние, при което не ми се говореше с никого за нищо. Пък те ме накараха да търся с кого да ги обсъждам. Sweat Smile И може да е смешно, но покрай един сериал се взех в ръце и заприличах на себе си отново след труден период през който минавах.

Живи и здрави да са имениците.
Нинче, ако ни четеш, чувствай се специално поздравена! Gift Heart

# 487
Керем и Ханде са на плодова диета и още нещо… Smirk

След толкова торти сигурно има нужда Stuck Out Tongue Winking Eye, пък и Нова година идва, тези дни са бая тежички. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 21:40 от Sisi*9

# 488
Ей, щях да пропусна… Честит празник на Нинчето, честито и на всички, които имат шаранчета вкъщи. Оф, шаранче звучи някак обидно, не го приемайте така. Ок, честито и на всички, които имат Златната рибка в къщата си по един или друг начин. Честито и на Мики-то! Утре чакаме 2 каси бира и няколко порции цаца!

# 489
Алтан Дьонмез е говорил относно двата филма, чиито продуцентски къщи са Braveborn(фирмата на Керем) и Adg Medya. Думите на Алтан са "Има филм, който подготвяме за дигитална платформа, както и такъв за кината. Ще пресъздадем последната история от романа на Ахмет Юмитсиз "Aşk Köpekliktir", а по книгата на Шебнем Бурджуоулу, "Çevrimdışı Aşk", снимаме филм за дигитална платформа. Всички проекти ще се излъчат през 2022г.

Честит Никулден на всички! Бъдете здрави и благословени!🤍

# 490
Аз пък не харесвам новите и нокти - да , актуални са ъакива остри  , но аз съм по кралския етикет - не много дълги , заоблени и в светли тонове или френски маникюр  ( Хандето на цвят ги е докарала ) Smiley
Как сте ? Укротихте ли се заради наградите ? Много важно , Керем и Ханде се обичат , а новите проекти са на няколко сценария разстояние Stuck Out Tongue Winking Eye
Честито на именниците - много здраве и късмет Flowers Hibiscus Flowers Cherries

# 491
  • София
Снощи ми направи впечатление, докато папараците висяха с фотоапаратите, как през минута се чуваше само името ХанКер. Чакаме Ханде и Керем, чакаме ХанКер, чакаме Ханде и Керем... Никой не споменаваше имената на Айча или там другият, който взе наградата за най-добър актьор. Защо ли? Защо толкова всички чакаха ХанКер. Нали не са най-добрите индивидуални актьори. Ами защото са най-добрите. Защото всички ги харесват. Милиони по цял свят. Само някакво си жури от няколко човека са решили друго. Няма лошо. Нека да е така. По-ценната награда е любовта на милионите фенове. Другото е субективно.

# 492
  • Кърджали
Линде,
Скрит текст:
Айча си е много добра актриса, въпрвки че смятам че в тая Приказка... ѝ похабиха таланта. Чаатай играе в един от най-успешните проекти на годината. Въпреки че на мен нещо ми липсва в играта му,.но не е лош.
За мен лично обаче тази година награда за най-добър актьор с ръка на сърцето казано бих я дала на Салих Бадемжи. Това което направи той в Лъжец беше класа и половина, жестоко вдигна летвата. Отделно и в двата други проекта за дигиталните платформи направи много добри роли. Вярно, в момента се топя като снежинка през лятото пред таланта на Каан също, но не мога да си кривя душата, тази година си беше годината на Салих. С или без награди .
За актьорите в ромком категорията другите мъже актьори не ги знамьосвен малко Илхан Шен, другите не съм ги гледала.

# 493
Айтач беше чудесен в Бахта къде къде по талантлив от кардешима си е той ,но и двамата братя са сладури ,но Айтач е по по за мен и възпитанието му е някак друго Исмаил ми е малко по надменен
Алекс гушкам те въздушно е заради такива хора като теб Бър и Марги ще се отбивам колкото мога тук....А това в спойлера го подкрепям и с краката и ръцете.Илхан го харесвам много също ,но той не е за ром коми май ще излезне ,че доста народ не е за тях....

# 494
Привет, момичета!🥰
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията! Хубаво си прекарах днес празника.
Марги, 🥰 разбира се, че чета всичко в темичката, не мога без нея .
Ханде и Керем са в сърцето ми.🥰

Общи условия

Активация на акаунт