Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Момичета гласувайте защото от Приказката са по напред от нас
За да гласувате за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в гласуването за "Най-добра двойка в телевизионен сериал на годината" на уебсайта KızlarSoriyor;https://kizlarsoruyor.com/diziler-filmler/q17297766-izleyenleri- … n-en-yakisan?s=09

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 15:24 от sani1212

# 511
И кво ,  от луди фенове ли зависи кой са по-добрите ? Не зависи ли от броя на епизодите , продажбите по света , отзвука в социалните медии ... Ужас
Въобще как може да се сравняват ?

# 512
  • София
И кво ,  от луди фенове ли зависи кой са по-добрите ? Не зависи ли от броя на епизодите , продажбите по света , отзвука в социалните медии ... Ужас
Въобще как може да се сравняват ?
Фили излезе, че дори от лудите фенове не зависи, а от някакво пристрастно жури.  Защото, ако зависеше от феновете, тези на ХанКер щяха да ги пометат останалите. Най-интересното беше, че точно тези, които бяха определени за най-добра и най-добър в раздела "ромком", са от сериали, които са спрени преждевременно поради нисък рейтинг. Мъжът има изиграни едва 17 епизода и сериалът му го занулиха. Жената е с малко повече серии - 25.  Как може да си най-добър при толкова ниско гледаеми сериали. "Островната приказка" например в един от последните епизоди изкара дори рейтинг 0,86. Пълна пародия. Хайде нека са им честити наградите. Самите артисти нямат вина за това.

# 513
Здравейте! 🍀

Скандалът с тези награди е факт. Да връчиш почетна награда на доказан насилник над жени. 😡 Дори пантените излязоха с някакво извинение прехвърляйки отговорността върху журито 🤨 Обаче след като си спонсор вината е и твоя. Не им трябват на Керем и Ханде награди, които се дават на насилници. Та тези наградки са толкова оскари, колкото и аз някога ще спечеля такъв. Още по срамно е, че в журито има жени и те са съгласни това да се случва 😠

# 514
Четох вчера мнения за награждаването от миналата година. Като цяло коментарите са основно негативни. А тази година направо се осра*а и излизат накрая с извинение. Проблемът не е в актьорите, които спечелиха, а в това, че пуснаха 2 кръга, в които да се гласува и накрая журито си избираше победителите. Продължавам да си държа, че мястото ни не е било там. Ние не сме за поощрителни награди. Няма какво да си го "мерим" със сериали, които са финализирани поради нисък рейтинг. Satisfied Тук и ние не бяхме цвете според Dizilah, но в Somera и Adba добре се представяхме. Другите двойки са ми симпатични, но далеч от химията, която имаше при Ханде и Керем. Сигурно са добри актьори, но не бяха за тях наградите. Преди години Келебека е бил по-престижна церемония и да спечелиш наистина си е било постижение. Онази вечер не видях бляскава церемония. Беше неорганизирано, претрупано, крещеше се наляво-надясно и всичко изглеждаше демонстративно.
Някоя от вас, мисля Бро, беше писала, че обявяването ни е минало по-вяло, без силни аплодисменти. Дали се дължи на отсъствието им или на факта, че Керем и Ханде направиха такъв БУМ? Не ги обичат много-много, но големият успех е налице. Но какво пък, ние нали си ги обичаме. Smile

Сериалът е продаден вече в 92 страни. Скоро тръгва в Румъния, а тези дни в Словакия. Един от малкото ромкоми изкарал цяла година с 52 епизода. На кого още трябва да се доказваме?

Ударете едно рамо в още една измислена класация, търсеща си трафик на сайта, слагайки ни в номинациите. Simple Smile

https://www.kizlarsoruyor.com/diziler-filmler/q17297766-izleyenl … 021-in-en-yakisan

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:41 от midnight__sun

# 515
Определено това е най-слабата година на пеперудите. Нищо общо с престижа, който уж имат.
Но пък и феновете са пристрастни и всеки смята себе си за прав. Едните недоволстват, че Джемре и Айтач трябвало да вземат наградата за най-добра двойка. Другите спорят, че СЧК не е най-добрия сериал, и съответно феновете на останалите проекти искат наградата за себе си. После сме ние, феновете на СЧК, които искаме и наградата за най-добри актьор и актриса. Ами всеки иска неговият любим сериал и съответно актьорите в него да вземат всички награди, ама няма как да стане. Имаше награди, които си бяха справедливи и заслужени, имаше и такива, които бяха изобщо не на място. Особено потресена съм от наградата на Ибрахим, за която е писала Мира по-горе. Другото, което ми направи ужасно впечатление и което не се коментира тук, но в социалние мрежи доста писаха за това, беше изказването на водещата в началото относно феновете на СЧК и ХанКер и това, че били във възрастовата група 13-15г.🙄

Честно казано обаче, не мисля, че можем да съдим дали Айча и Айтач заслужават наградите си по рейтингите на сериалите им. Защото и нашият сериал беше със сравнително нисък рейтинг и само феновете от чужбина ни спасиха от преждевременен финал. За Айтач вече казах, че не съм впечатлена от играта му и определено смятам, че някой друг трябваше да грабне наградата в неговата категория. Но не мога да отрека, че Айча си заслужава нейната не по-малко от Ханде. Защото не се награждава цялостното представяне на сериала, в който участват, а тяхната актьорска игра в него и начина, по който пресъздават образа на героя си. Съответно актрисата може да е много добра, но сериалът просто да не се хареса на публиката и да е с нисък рейтинг. Това не означава, че тя не се е справила с ролята си блестящо и че не е талантлива.
Поне това е начинът, по който аз разсъждавам.😉

🤍

# 516
🌼 Чудих се дали да пиша, даже няколко пъти започвах пък се спирах, че знам какво ще последва, ама пусто сърце не трае 🙃 не мога да не кажа, че съм много доволна от наградата на Айчица - тя напълно си я заслужава! 💖 Наградите за сериала "Почукай на вратата ми" също са реални за мен. Пък кой сърдит, кой недоволен - наградата си е награда. Trollface За протокола: новите нокти - ами не, класиката е ок за мен.

# 517
Ели само ако те хвана... Satisfied Satisfied Satisfied

По-добър фотошоп на нашите не съм виждала. Или просто много ми се иска. Trollface

Никога безучастен

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 19:12 от midnight__sun

# 518
Ели само ако те хвана... Satisfied Satisfied Satisfied

По-добър фотошоп на нашите не съм виждала. Или просто много ми се иска. Trollface

Никога безучастен

О, да - Слънчице, бий ме обичам те 😂 - на теб не мога да посегна! 🥰♥️

# 519
Ели, внимавай , тя е Касандра в душата си ... Joy

Не ми се обсъждат повече тези награди, видно е, че са раздадени на принципа "за всеки по нещо".

# 520
Гледах "Островна приказка" след "Почукай на вратата ми".
Така се случи,не е нарочно!:relaxed:
То разлика,то чудо!!
Дотолкова,че не съм гледала двата финални епизода на приказката....Fearful
Трябва да отбележа,че момичето довърши сериала,въпреки личната трагедия,която я сполетя!Може би,тази награда е отплата за това,че е била професионалистка докрай!
Но.......
След прекрасните очи,усмивки,гальовните ръце,позата на тялото,излъчването и харизмата на Ханде,Айча ми се стори нервна,истерична,на моменти преиграваща...

За мъжкото присъствие и артистизъм няма какво да кажа,защото изобщо не се развълнувах,не усетих и не разбрах нищо от любовта на Пойраз към Хазиран....
Та,не съм много компетентна,нито имам претенции да разбирам толкова от добра,или лоша игра на актьорите,но като обикновен зрител мога да направя разлика,да се развълнувам,да искам да си повторя някоя серия и да се насладя на любовта между двамата герои!
А това се случи с "Почукай на вратата ми"

# 521
  • София
Аз например много харесвам играта на Борджу Йозберк. Това момиче има няколко много сполучливи проекта. И сега в "Любов, логика, отмъщение"  прави прекрасна игра. А и самият сериал е по-хубав от "Островната приказка".  Ето че е субективно. Тя не беше наградена. А е по-добра от Айча. Мое мнение.

# 522
Не може всички да сме чил. Трябва и да има по някоя drama queen в темата. Animal Hear No Evil

# 523
  • Кърджали
Е то и аз още не съм изгледала финслната серия на Почукай на вратата ми. А последните няколко ги гледах с препускане с мишката,само заеади Керем и Ханде.
Приказката я гледах доста време. Но там ме разочарова главният герой до такава степен, че спрях дагледам, за да не се ядосвам. За актьорите забекежка нямам, Айча е страхотна актриса.
Но аз лесно спирам да гледам. От 5 сериала, които гледах лятото и в началото на сезона останах само с един (хайде, Лъжеца ми го спряха, но точно навреме, щото много ме разбиваше). Сега гледам само Присъда.

Иначе кой колко добър актьор е субективно за всеки. Аз не им се впрягам на наградите, спечелили, неспечелили....
За мен специално сгафиха с тази награда за Ибрахим Татлъсес. И сега да си понесат критиките. Не може с държава в която до края на ноември има убити 355 жени. А още не е свършила годината.... По една на ден. И ще дават награда на доказан насилник. Колкото и добър музикант да е за тях..Още като го прочетох това изпаднах в потрес....

# 524
Ето защо Керем не спечели наградата на Pantene Altın Kelebek Stuck Out Tongue Winking Eye

.... ние сме от конкуренцията Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт