Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Тия журналисти защо не ги оставят на мира. Те са си заедно, щастливи  а брака ще дойде когото двамата си го поискат.
Това е от сторито на Керем какво значи?

Още тук прехвърчат искри между Керем и Ханде

И нашите са си известни.

# 616
Нямам търпение! Smiley

https://twitter.com/KeremBursin/status/1469034466798616578

Керем: О, не се притеснявайте, ще ви шокирам всички със залога!

На стори

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 23:49 от midnight__sun

# 617
  • София
Азисия, Керем напомня, че от утре в 11:00 ч. Турция променя своето име. До сега се е изписвало като "Turkey" (Теркей), а от утре с Указ на Ердоган наименованието вече ще се изписва "Turkiye" (Туркийе)

# 618
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 619
Привет и от мен Coffee
 Sen Çal Kapımı се нареди на върха на най-обсъжданите телевизионни програми в света в Twitter за 2021 г. Сериалът е на 9-то място и е единственият турски проект в челната позиция. - Trophy

# 620
  • Кърджали
Азисия, Керем напомня, че от утре в 11:00 ч. Турция променя своето име. До сега се е изписвало като "Turkey" (Теркей), а от утре с Указ на Ердоган наименованието вече ще се изписва "Turkiye" (Туркийе)

Линде,  тц,, не се връзвай на всяко нешо, което прочетеш в нета

He for she  Turkiye нали беше една кампания която Керем подкрепя. Нещо май с равенството между половете. Даже  имаше снимки, които първо бяха публикувани, та после молеха и феновете да ги трият.
Никаква смяна на изписването на името на страната няма, глупости.
Turkey е името на Турция на Английски. Turkiye си е на турски.

# 621
Добро утро! 🍀

Да си кажа въпросите за сватби, бракове вече са досадни. Мен повече ме интересуват професионалните проекти на Керем. Що се отнася до фотошопите, може и да съм с остарели разбирания, но много от тях са абсолютна проява на неуважение 🤨 но това си е мое мнение.
За днес ми е интересно събитието, в което ще участва Керем, организаторката още от сутринта е  запускала клипчета. Чакам 😛

Хубав петъчен ден. Бъдете здрави и се пазете 🍀

# 622
  • Кърджали
Miraland   и аз съм на мнение, че тези фотошоп колажи са едно неуважение към личносттите. Не знам, мен повече ме дразнят, отколкото да ми харесват.. Не само когато са свързанинс тях, ами и с други актьори, актриси, които харесвам и уважавам.

# 623
Miraland   и аз съм на мнение, че тези фотошоп колажи са едно неуважение към личносттите. Не знам, мен повече ме дразнят, отколкото да ми харесват.. Не само когато са свързанинс тях, ами и с други актьори, актриси, които харесвам и уважавам.

💯
Може би хората, които правят тези неща се смятат за много оригинални, не знам. Но да слагаш хора на места където никога не са били не ми се струва нормално или пък като им заслагат бебета в ръцете. Ами това е буквално навлизане в интимното пространство

Ново

# 624
От стори на Керем

# 625
  • София
Привет момичета. Лек и успешен петъчен ден!

Алекс, права си. Това, което е качил Керем е реклама. Днес  Керем Бюрсин, ще е първият говорител на HeForShe Turkiye ufxjf ще бъде с нас за постигане на равенство между половете!
 Можете да проследите старта в предаване на живо в Instagram в 11:00 часа.

А това, което качих снощи е промяна на името на бранда. Стоките, произведени в Турция, ще бъдат етикетирани с „Произведено в Тюркийе (Türkiye)“, а местните институции ще използват „Тюркийе“ като име на страната във всякакъв вид официална кореспонденция и дейности, според нов президентски указ.

# 626
Мисля си че любовта между двамата е пламнала веднага

Коледно настроение у семейство Гамзе

# 627
# 628
# 629
  • София
Когато папараците нямат актуални новини около нашите ХанКер, започват да си съчиняват техни такива. До вчера ги женеха, днес вече ги разделят.
А Ханде е в прекрасно настроение.

Постоянно се носят слухове за раздяла с г-н Керем.

Новината излезе днес

Общи условия

Активация на акаунт