Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Хакан продължава с наглото поведедение. Акадир отиде да разбере какво става и прокурора каза, че продължава с дързостта и наглостта или има и още нещо друго.  Като влезна в ареста Хакан намери Махмут и каза, че заради него е  тук. Бетюл отиде при Акадир. Каза, че всичко е свършило за нея общата им работа, годежа. Зюлейха разбрала е за продажбата на земя, но не знае как е станало. Акадир в съветва да гледа бъдещето, сякаш остана такова. Вкараха човек, който действа заедно с охраната, за да отровят Махмут.
Клюкарките една по една взеха да се обаждат да питат за разтрогнатия годеж, а Шермин се прави уж се е разпаднала телефонната връзка. Изхвърлят Шермин, а тя се заканва, че ще викне полиция. Зюлейха в посъветва да разкаже и за направеното от Бетюл. Бетюл моли Акадир да закрие параванната фирма. Хората трвбвало да мислят, че е обвиненията срещу нея са безпочвени. Сега Бетюл,  че Акадир също е от Чукурова. Шермин се закани.
Бетюл иска от Акадир да купи конака. Но Акадир й каза, че заради него, а заради себе си е работила с него и затова е взела всичко до последния грош. Не е глупав. Бетюл мислеше да ги изполва, но нвма да е на нейната.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:10 от yakut

# 346
Дана, Ваня, благодаря!

И аз се усъмних за Гюлтен - заради тази снимка

Лейла

Якут, благодаря! Бъдещето на Бетюл е с Кадир... докато му е нужна.

Може да ви се стори гадно, но с удоволствие гледам страданията на двете змии.
Къде е куфарчето с парите Rolling Eyes

# 347
Бетюл иска 200 000 за конака нали бил семеен спомен. Акадир й дава 150 000. Акадир каза, че го иска за да е близо до Зюлейха. Акадир е бесен на Хакан, зашото му казал да търси Низаметтин от Анкара да го измъкна от затвора и много добре знае, че печели време. Хакан отдавна ще е влезнал във връзка с Махмут. Отровиха човека. Беше много близо. Жалко.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:25 от yakut

# 348
Отровиха Махмут, а Зюлейха още не знае. И за Хакан в затвора не знае.

Ако Зюлейха отново продаде малкия конак на Шермин, ще изгубя всякаква надежда за поумняването ѝ.

# 349
Зюлейха каза на Фикрет, че е изхвърлила Бетюл. Била раздвоена заради това, че Фикрет я харесва. Фикрет беше на път да си признае чуствата. Дойде Чето и каза за задържането на Мехмет. Фикрет й каза, че двамата са се насочили към правилните хора. Единия крадец, другия невъздържан. Кой знае какво може да направи утре. Махмут умря. Казаха на Мехмет, че му е дадена силна отрова. Мехмет каза, че е умрял заради него и подозира, че някой друг е прострелял Зюлейха. Мехмет сподели предположенията със Зюлейха. Увери я, че ще намери извършителя.
Жал ми е за двамата. Гюлтен каза, че е бременна. И като знаем,че ще умрат двете със Сание.

# 350
Сание къде е - да се зарадва, че ще става леля. Много трогателна сцена, но имам лошо предчувствие за бременността на Гюлтен.

# 351
Даже Юзюм измисли име да бебето - Чилек - Ягода. Много ми е мъчно, че ще се разделим с Гюлтен.  Чето иска момиче като майка си да е и да се казва Гюл. А тя иска да е момче - да е като баща си.

# 352
Жал ми е за Гюлтен и Четин, по-добре да не знаехме какво ще става нататък.
След Сание и Гюлтен - майка на Юзюм ще бъде Зюлейха.
Може да има повод да отворят сандъка на Гюлтен, още се надявам за онова писмо, особено след като се появи снимката с Демир и Хакан.
Маникюрът на Шермин..., ако се появи и снимка във вестника, ще бъде голяма атракция за клюката да види новия "конак" на г-жата.

# 353
Да, Бетюл и Шермин ще се правят на бедни, за да мислят всички, че Зюлейха ги клевети. Явно си мислят, че Зюлейха няма документи и доказателства за това. Тя Фюсун видя парите и вече разказа за тях пред клюкарките.
Че и нагли - Демир бил поискал така, и тя взела че продала земята 1. без да говори със Зюлейха, че и 2. парите ги няма в касата на фирмата. Ужасни жени, че и кресливи.
Да, за съжаление и аз мисля, че Гюлтен ще умре във връзка с бременността. Или ще получи кръвоизлив и няма да могат да я спасят или ще загуби детето и няма да може да го преживее и ще посегне на живота си. Сание или нещо ще научи за АКадир и ще я убият или ще загине по някакъв начин покрай ситуацията с Гюлтен. Много ми е мъчно за Четин и Гюлтен...и за Сание. Какво ще прави после Четин...поне детенце да му беше останало от Гюлтен, но тя няма да може да го роди, за съжаление, предполагам Sob

# 354
Ваня, със снимката ни изненадаха, но за писмото не се надявам. Те забравиха, че Четин има родители Grin
Сигурно затова са коментарите за "лошата" Зюлейха - снимките на Шермин във вестника.
Якут, Юзюм нали е грозде - грозде и ягода Smile

Дана, ще умре. Не вярвам да я самоубият.

Зюлейха ще пази с охрана Хакан от Хакан Г. Joy

Прокурорът да не би да знае, че Мехмет е Хакан Rolling Eyes Rolling Eyes

# 355
Бедни, а? Вечерят в скъп ресторант, вярно на два часа път. Зюлейха позна за тях, че вечерят в скъп ресторант. Живеят нарочно в мизерията заради хората, да си кажат, че несправедливо са били обвинени. Хитра Бетюл и нагла.   Колко са нагли двете. Как я чернят.  Щермин започна още от идването им в Чукурова. Обвини, че  Зюлейха даже държала Керем Али заради нездрави интереси към Фекели, а пред журналиста каза, че Фикрет под нейно давление е разтрогнал годежа.
 Зюлейха дава пресконференция и сега ще си каже. Ще ги изтипоса. Браво! Попитаха я дали ще ги даде на съд. Зюлейха каза ако трябва и тук ми прекъсна. Най-вероятно и това ще направи.
Лучия,  Юзюм даде идеята да е  Чилек, като нея с плодно име.
А Четин поиска да е Гюл, за да е вечно засмянам като майка си. Защото Гюл освен роза,  има и друго значение  -  в императив означава Смей се!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 22:37 от yakut

# 356
Зюлейха е виновна - да беше ги изпреварила с истината, а не да ги оставя да лъжат. Но може така да е по - добре - имат още да копаят дъното.

Могат да се откупят със снимката на Демир и Хакан, но и тя е крадена Grin

Само това ли си спомни Зюлейха от нощта, когато Вахап я простреля. Rolling Eyes Сякаш не е чула думите "аз не съм Мехмет".

Защо прокурорът ѝ съобщи за смъртта на Хюля?

Не се сетихме за погребението на Хюля, защото решихме, че Зюлейха не е стигнала до Измир.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 22:40 от LU4IQ

# 357
Сега разбирам защо пъзелът не ми се подреди след фрагманите: прокурорът.
Аз мислех, че са тръгнали за Измир, докато Мехмед е в затвора.
Сега не само подозирам, а съм убедена, че прокурорът знае вече, че Мехмед е Хакан Г. Фекели поръча на прокурора да проследи вестниците и актовете за фалити от времето на Демир и Хакан. Затова прокурорът се обади на Зюлейха, а не на Хакан за погребението. Той е предполагал, че Зюлейха ще отиде в Измир, а на Мехмед няма защо да му се обажда, на него е очаквал да му се обадят близките. И Хакан наистина е там, но не се издаде. Обаче прокурорът може да е изпратил хора да наблюдават.
Тайната се пропуква на няколко места.
Снимката на Зюлейха е от погребението на Хюлия, аз се подведох по червената роза, такава носеше и на погребението на Юмит. Но шалчето трябваше да ме подсети - вижда се и когато е пред вратата на хотелската стая.
Музикалният момент: в съзнанието на Зюлейха изцяло е Мехмед, тя ясно си спомня много сцени, Мехмед напълно е изместил Демир в мислите и. Но: Зюлейха остана замислена.
Добре отговори Зюлейха на интервюто, свикала е журналисти и обясни. Да видим сега какво ще правят двете кокошки.

"Come and be with me…"
https://twitter.com/i/status/1476650058535907329

# 358
И на мен ми се стори нелогично прокурора да съобщава за смъртта на Хюлия, която е починала от бъбречна недостатъчност. Прокурорът каза, че продължава да разследват Хакан Г. Зюлейха се обади на Мехмет, но провеждал международен разговор и тя каза да запишат, че Хюлия е е починала и тръгва за Измир на погребение. Дали не е постановка на прокурора? Хакан беше много спокоен. Да не знае за сестра си?
Наистина е  починала , а той не може да я изпрати заради лъжите си. Гадно, но той си го направи.

# 359
Цитат
Дана, ще умре. Не вярвам да я самоубият.
Лучия, чудех се, защото, ако помятането е в началото на бременността, то няма причина да не могат да я спасят в болницата. Ако, това се случи по-късно, вече има голям риск и за майката. Но, сякаш няма време, за да минат няколко месеца. Thinking Много тъжно, направо не ми се гледа следващата серия или по-следващата!
На мен ми е чудно, защо Хакан трябваше да удря прокурора, за да влезе в затвора. Не можеше ли да помоли да говори с човека при свиждане, нямаше да му откажат. Той е годеник на Зюлейха, беше на място, когато тя беше простреляна. Или да подкупи пазач или да помоли началника на затвора или прокурора да разговаря с него не в стаята за свиждания, а насаме. Както стана с Демир и Фикрет; Хатип и неговия човек, който се призна за виновен за Дженго и т.н. Thinking Така АКадир нямаше да се усети. Но, трябваше Махмуд да умре. Хакан трябва вече много добре да знае, кой е стрелецът.
Може Хакан да го е страх за Хюлия и да е инсценирал смъртта й.Thinking

П.П. Хакан/Мехмед вече отдавна е в съзнанието на Зюлейха. Но, подсъзнателно, тя не може да не "отразява" думите на Фикрет: че не му се доверява.
Да, този, който влиза в стаята е Хакан. Но, защо прави това?

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:03 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт