Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 466
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Привет!
Ваня Flowers Hibiscus, Якут Flowers Hibiscus, Дана Flowers Hibiscusблагодаря!

Бетюл между Кадир и Вахап, а Шермин с Чолак - и двете тенджери си намериха капаците. Шермин даже оцени Чолак като много умен Joy Забрави какви ги пати с Хатип.

Кандидат - управителите на конака Grin

Приятно гледане!

# 646
Привет! Hug И приятно гледане! Аз пак ще се помъча да гледам, но дали ще продължа да гледам онлайн зависи много от този епизод. Дано не ни пързалят пак. Между другото току що изгледах последния епизод на "Беззаконни земи. Верно- приказка, красива приказка. И финала също. Честно казано ми се иска и в Чукурова да започнат да се случват хубави неща, крайно време е. Че то и малко останаха, от добрите.  Дори и за финал. А тези пародии на ага и син не мога да ги дишам.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 20:12 от pipilota65

# 647
Фикрет отиде за играчка, уж за две минути и не се върна. Rolling Eyes И пак Хакан ще я спаси, да му е задължена после. Wink Сигурна съм, че се сеща защо тя се отказа от брака.
Отвличат я за сплашване, нищо няма да ѝ направят. И крадат зърното от мелницата.

Голям театър разигра Чолак.

Кога върнаха Керем Али в конака. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 20:33 от LU4IQ

# 648
Добра среща на всички гледащи! Purple Heart
Лучия, Хакан не само се ще защо Зюлейха се отказа от брака, а и от Акадир знае, че Зюлейха знае за убийството на Фекели и кой го е извършил. Нали му разказа за отвличането му от Фикрет?
Този Чолак е отврат. Вахап го предупреди да не пренебретва М. Кара.
Преди това Четин насърчи Фикрет да разкрие чувствата си пред Зюлейха.
Йозхан се престара, че и се хвали колко лесно я отвлякъл. Но Хашмет е бесен, защото е отишъл уж да се извини на ханъмаа за поведението си в Хуулар. Малко му е на това глупаво магаре.
Мехмед идва!

# 649
Якут, Чолак не знаеше ли за отвличането? Нали Вахап с пистолет застави Екрем да се обади на Зюлейха за стената на мелницата.

Зюлейха каза за Кадир - Фекели и Хакан е изненадан? Rolling Eyes

# 650
Чолак съставил план, все вдно, че синът му отвлякал Зюлейха и после той уж ще го нахока, набие и ще се извини, така че Зюлейха да повярва, че Чолак има добри намерения. Това е игра, но за съжаление, синът на Чолак не понесе подигравката и публичния побой.
Хакан излъга Зюлейха в очите. Жалко!

# 651
Head BandЕ що трябваше да сдобряват двете кокошки Шермин и Фюсун? Толкова ли им липсваха? Поне на едната едната и беше дошъл за малко ъкъла. Ама може би Фюсун да разбере нещо от Шермин, с което да помогне на Зюлейха. Кой знае? Head Band

# 652
Дана, и аз така разбрах - театър пред Зюлейха. Ясно е, че Хакан ще лъже, защото ако признае, си подписва билет само в една посока.

Пипилота, Фюсюн е в ролята на сватя, намери жених за Шермин. Но на него в момента не му е до любов.

# 653
Бой на дете, което е мъж; син, готов да стреля в баща си...
Ето, това обаче ми хареса, когато се самоуби върху плода на чукуровската земя.
Какъвто бащата, такъв и синът.
Но не ми хареса, че беше коментиран мой текст за нещо, което не съм казала.
Фикрет изкачи с тежките си нови обувки стълбата до кабинета на Демир, а Мехмед със Зюлейха на ръце - по същата стълба, но до спалнята.
Неприятна сцена в спалнята. Чувствам се неудобно, че този човек изобщо влиза там.
Ръка върху ръка и доколкото разбрах - лъжа между тях.

# 654
Според мен Чолак  е поощрил сина си, като му е казал ако си мъж ще й пречеш пътя и ще  ми я доведеш . Йозхан според мен не лъжеше, защото беше много обиден и каза на Чолак, че баща му го е накарал да я доведе и го  направи за посмешище. Естествено и Чолак не очакваше Йозхан да се застреля. Ееее, нали казват: "Който вади нож, от нож умира!"
Хакан има предимството да знае случката между Фикрет и Акадир и е предупреден.

А как Хакан знае къде е стаята на Зюлейха? Grinning

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 21:02 от yakut

# 655
Якут, затова го риташе така жестоко - защото Йозхан издаде, че е знаел за отвличането и провали плана на Чолак.

# 656
На жесток човек като Чолак това ще му дойде наум. Почуди се какво да направи. Нали и малко преди това Вахап го предупреди да не пренебрегва и М. Кара и сякаш го извикаха.
Не само, че Хакан се први на изненадан, ами я попита няколко пъти"Ти осъзнаваш в какво ме обвиняваш?" Едва ли не се възмути, че го пита дали има нещо общо с убийството на Фекели, че го подозира в съучастие и че ако някой дойде с подобно твърдение за нея, щял да дойде и да иска от нея да научи истината. Ейй, страшен е!

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 21:13 от yakut

# 657
Джеврие май ще остане в конака, в кухнята. Има потенциал в нея - ако излезе на двора и се развърти, ще ги вкара всички в правия път. Joy

Зюлейха от какво толкова пострада?
Ваййййййййй, Хакан седна на мястото на Демир Rolling Eyes Rage Rolling Eyes И Фикрет тъкмо навреме.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 21:19 от LU4IQ

# 658
Докато Фикрет и Четин ближат рани, Мехмет си оплете кошницата. Ами зловещ ми е този Хакан, какво вижда Зюлейха в него не знам.

# 659
Умният М. Кара си вкара и троянски кон в обкръжението на Хашмет. Усъмних се още като видях когато отиде до халето за да вземе Зюлейха как се спогледаха. Човекът попита защо е такъв странен Вахап и Мехмет му отговори, че има психически проблеми и не си пие лекарствата. Предупреди го да му докладва всичко, което се случва.
Зюлейха преложи на Джеврие да остане в конака и тя естесвено прие. Но хаминне не я хареса, че я нарочи уж че ходела с някакъв и имала лоша слава. Хаминне направо изпадна в  ужас!
Фикрет пак прави детски номера. Да пита Зюлейха нали преди няколко дни се била разедлила от Мехмет била казала, че има въпроси в главата си. И Мехмет директно му каза да пита дали не е убилчичо му .Фикрет каза, че ако е имал прост в убийството на чичо му нямаше така спокойно да си стои и каза и разказа за отвличането на Акадир.
Каза, че Акадир си спаси живота, но Фикрет каза ан Мехмет, че Акадир му е забивалл нож в гърба и като е разбрал Фекели е искал да каже на Мехмет, но Акадир го убил и после каза, че в деня в който ипредаде на полицията Акадир и Мехмет ще изкара.
Мехмет беше много доволен и каза: "Веднъж на 40 години да свършиш добра , Акадир!"
Сега отива Мехмет да си плати борча и да го черпи. Сега Хакан попита Акадир защо са дошли в Чукурова?  Каза, че Демир е починал, а новите господари са те. Ако Акадир иска да се занимава със законен бизес за заповяда, но пак постави въпроса как да възпрат Вахап.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 21:44 от yakut

Общи условия

Активация на акаунт