Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Бетюл е хем с АКадир, хем се мазни на Вахап и му дава нишани, сега се сдружи и с Чолак ага. Какво "върти" не знам. Но, винаги намира оправдание.
Свърши ли серията?

# 676
Край, амаааа... дали Зюлейха ще отвори писмото със снимката от Бетюл. Най вероятно не, по скоро Фикрет ще стигне до истината пръв, но дано не е прекалено късно.

# 677
В Чукурова всичко се променя, само кметът си остава един и същи.
Браво на Гафур, той можел  и да работи. Джеврие май му хвърли око.
Зюлейха се сети, че Вахап е бил в конака.
Не повярваха на Вахап, но Фикрет получи много добра идея, тръгна замислен.
Много интересен ход на Бетюл със снимката, която изпрати на Зюлейха.
Бетюл може би избърза. Но сега да видим какво ще прави Зюлейха. Дали ще каже на Мехмед или ще си мълчи. Дали Фикрет и Зюлейха няма да правят всеки отделно свое разследване?
Много хубаво беше снимана сцената, в която Чолак говори с Бетюл, а Вахап ги гледа от другото помещение.

# 678
А той хвърли око на дъщеря й. Нормално всеки иска агнешко!
Кметът представи Лютвие като част от екипа, който ще се яви на предстоящите избори. Хората приеха радушно новината, защо тя работи за Чукурова от душа и сърце.

# 679
Дано Зюлейха отвори писмото и да види снимката. Все си мисля, че нещо може да стане и тя да не види съдържанието на писмото. Thinking
Дали ще ни зарадват с фрагман?

# 680
Пак нещо ще ѝ попречи да я види. Дано да ни изненадат.

Якут, благодаря за преводите! Flowers Hibiscus

Изглежда усети парфюм по плика, може и да познае чий е.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:11 от LU4IQ

# 681
Вахап сега и на чаршията на мъжете разказва какво е вършил в Ливан и колко близки са си били с Хакан Г. и колко му спасил живота и как Хакан създал пристъпната си мрежа. Ами то било благодарение на Вахап. Едва ли не хванал за ръката  и изправил  на крака Хакан Г.  Grinning
А като дойде Мехмет ще му размаже физиономията. След като Вахап се развика, че известния  Хакан Г. е М. Кара  хората го взеха на подбив и бръснаря каза "А ти тогава Наполеон ли си, г-н Вахап!  Joy
Въпросът ми е „ защо сега Бетюл изпрати снимката на Зюлейха? Да не е провокирана от случилото се с Вахап на улицата или от "съдружието" с Хашмет?
Дано да има фрагман.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:22 от yakut

# 682
Фрагман 1 за еп. 124

https://video.twimg.com/amplify_video/1491847141156921344/vid/12 … vKn5Vj.mp4?tag=14

Нищо не разбрах, снимката май е сменена с други. Кого бие Зюлейха, кой беше онзи Махмут?

Не, не е сменена - само фонът на снимката сега е черен.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:26 от LU4IQ

# 683
Благодаря за фрагмана, компанията, коментарите и разясненията! Flowers Bouquet
Да, снимката е сменена, май. Бетюл си е "намерила майстора", защото "тъче" на няколко стана и сега ще плаща.
Чолак ага загуби сина си и пак не му дойде акъла в главата. Продължава с простотиите.
Явно, Зюлейха няма да знае още за Хакан. Но, да се надяваме Фикрет да се вземе в ръце и да започне да мисли.
Лека нощ от мен! Nature Moon

# 684
Х: Досега в никого не съм бил влюбен, Зюлейха. Това и ти го знаеш. Каквото искаш да знаеш попитай.
Б: Моля ви оставете ме да си отида. Не ме убивайте, моля ви!
В: А бе вие на кого сте хора?
З: Какво стана? Учуди ли се? Това са моите хора.
Хашмет: Предложих й работа.Хубава била.
Х: Ако още веднъж те видя тук ще те убия (букв. ще те прострелям в крака?).

# 685
Ох, май наистина е сменена - Хакан е седнал и с бомбе.... Сигурно е влизал в кабинета, проверил е пощата и е сложил друга снимка, но защо? Можеше да прибере писмото и толкова.

Изглежда Зюлейха поръча на онзи Махмут с когото се срещна, да докара Вахап. И го бие много сериозно.

Якут, Flowers Hibiscus  за превода на фрагмана.
Благодаря на всички за компанията! Flowers Hibiscus

Не е Вахап, Зюлейха бие друг.

А гадината Чолак се намърдал в конака Rage Но пък който не е поискал, само той не е влязъл там като у дома си.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 23:46 от LU4IQ

# 686
Благодаря на всички за удоволствието от споделянето на коментари, мнения и подсказки.  Heart
Този път много ми прескачаше епизода и често се включваха рекламите. Беше ми полезно да ви чета и сверявам къде съм аз, но е много трудно да се гледа така накъсано. Нищо, бързо качват серията и ако има нещо ще се доизясни.
Лучия, ясно се вижда, че снимката не е същата, но нали Хакан се зае лично с разчистването на уликите. Засега снимката с Демир няма да излезе наяве. А може и Хакан да я унищожи.
Единствено Фикрет може да изпълни заканата си да намери доказателства за  истинското  лице на Мехмет. Нали все пак чу Вахап да крещи, че М. Кара е Хакан Г. Сега може да се досети, че казаното от Акадир е лъжа и че Фекели е попаднал на следата, за която Вахап говори, но никой не му хвана вяра, понеже го взеха на подбив и го изкараха луд.
Нали Зюлейха се срещна с един мъж на име Махмут и попита за един от хората на Чолак, тип  който се казваше Ердил, леко брадясал, тъмен, среден на  ръст. Поиска да й намери този човек. Махмут я попита защо от нея иска това нещо при положение, че си има хора, но тя каза че не иска да се знае. Ето още една прилика с Хюнкяр.  Сигурно може да е той. Стори ми се, че е Вахап и гласа ми се стори, че е неговият. Би било логично, но не е. Не ми прилича и на този, който беше в колата заедно с Йозхан когато отвлякоха Зюлейха.
Лека нощ! Nature Moon

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 00:06 от yakut

# 687
124 еп. фрагман 1, рус суб.
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_258906

На мен ми се струва, че е възможно и друго: Зюлейха да е видяла снимката. Тя гледа странно Мехмед, а в кабинета нещо обмисля.
Може би след това нещо е подпитвала Мехмед и той е донесъл тези снимки да и разказва за себе си. Примерно: имаш ли твои снимки...
Ако някой е сменил снимката, която Бетюл изпрати, това може да е само Мехмед. Но защо да слага други снимки в писмо? Кой го е изпратил това писмо?
По-интересно ми е Зюлейха да знае, че Мехмед е Хакан и да го наблюдава какво ще прави.
Лека нощ!

Пп Много смешно е това, че Мехмед казва на Зюлейха да го пита каквото иска.
Тя нали го пита за Фекели...

# 688
Якут, аз гледам на един от тези линкове и няма проблеми.

https://www.canlitv.vin/atv-canli-hd-izle

https://www.canlitv.dev/atv-canli-hd-yayin-1

Ваня, благодаря! Flowers Bouquet

Да, дано е така както казваш, а и този вариант е много по - вероятен - Зюлейха да не се издава, че знае. Обаче в Чукурова всички обсъждат казаното от Вахап и сигурно ще стигне до Хакан, а и до нея.

# 689
Много благодаря, Лучия. Flowers Rose Сега се сещам, че и аз съм гледала преди от посочените линкове, но напоследък директно от сайта на АТВ и нещо ми забива. Ще пробвам и през тези, които ти предлагаш.

Общи условия

Активация на акаунт