Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 119 269
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 720
Знам за тази мода, само че не я харесвам въобще Sad

Отдавна търся лилаво палто, идеално щеше да ми е вталено или по тялото, но не намирам - или платът ще е само полиестър, без вълна, или ще е с паднало рамо, което въобще не харесвам, или оттенък не е подходящ, или цената е уау.

# 721
Знам за тази мода, само че не я харесвам въобще Sad

Отдавна търся лилаво палто, идеално щеше да ми е вталено или по тялото, но не намирам - или платът ще е само полиестър, без вълна, или ще е с паднало рамо, което въобще не харесвам, или оттенък не е подходящ, или цената е уау.
https://nixa.bg/product/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%BE-%D0 … 0%BB%D1%82%D0%BE/

Ето първото което излиза....100% вълна, вталено, няма паднало рамо.

# 722
Teta75, имам палто вече в този оттенък Simple Smile
Търся точно тъмен студен оттенък на лилавото.

# 723
Последно, и спирам..Blush

# 724
Отбелязах известяване за няколко неща, които са силно намалени. Предполагам са разпродадени. Имате ли наблюдения дали такива разпродадени стоки се появяват отново след някакъв период, или да не се надявам?

# 725
Благодаря за опитите да ми помогнеш с търсенето, наистина Heart Hug
Това палто видях, дори имаше мнооого хубаво намаление на него, но цветът е по-светъл, от търсеният, а и самия модел няма да ми отива. Лятото поръчах друго палто на друга марка, като моделът е 1 към 1 с този, и не ми стои добре, така че не се изкуших с това палто, като го видях.
Аз съм ниска, закръглена (предполагам Joy ) между 40 и 42 р-р с фигура тип пясъчен часовник. Добре ми стоят вталени и прилепнали дрехи, а с прави модели ( или още по зле - обемни или широки) изглеждам като талпа Joy

Извинявам се за офтопик.

За известяването на намалените неща - много рядко се появяват наличности, поне от моя опит. Но се е случвало да се появят бройки Simple Smile

# 726
И аз вталени обичам, ходят ми.
Купих едно шарапатесто и аз, да съм по модата..още не съм го разхождала обаче.

Карай, пускай се с широкото...то всички цвета ще гледат, кройката ще я пропуснат Satisfied

# 727
  • Сливен
Есме ,вариант е ако ти се занимава,купуваш това което хареса и носиш на читава шивачка да коригира.Аз имах такъв случай с едно палто на Манго 80% вълна,супер намаление,но се оказа уголемено.Шивачката го направи супер.

# 728
И аз да се включа. 🤗
Тези дни чакам тези неща от Мохито

Надявам се пуловера да не ми е голям, защото когато поръчвах нямаше ХС, а само С. Писах им вчера, защото се появи ХС дали има вариант да ми го сменят в поръчката, но трябва да я откажа и да поръчвам наново и не ми се занимаваше.

Чакам и това от Ризървд

Използвах БД и един код за 10% от предишна поръчка.

Дано да излязат бройки от изчерпани неща, много харесах този елек та силно се надявам да имам късмет

# 729
oesi, мислила съм го, но и проблем също да намеря читава шивачка при нас. Окепазиха ми няколко дрехи, включително и един доста скъп ски панталон, чак ми се реве, като го гледам.

# 730
  • Сливен
моята е страхотна,но работи ужасно бавно,2 месеца го прави.а когато съм си шила отиват 3-4 месеца,но е перфектна.ако беше от Сливен ти я препоръчвам веднага

# 731
Така, пристигна ми лилавото палто.
Обаче, ТО Е ОГРОМНО! Ще се връща.
Все едно съм поръчала не Л, а ХХЛ. Явно този модел е много уголемен, ама много. Широко е много, плюс в раменете ми е голямо.Убедена съм, че бих могла да вляза в С р-р, но няма да поръчвам. Оттенък наближава желаният от мен, но не е същия. Плюс, все пак не ми ходи този модел. Имам подобен модел едно туркуазено от Ансуеър, но ти стои някак си прибрано по мен и добре.
Също така, не смятам, че палтото си струва цената си. Да, 100% вълна, но, платът е някакъв бодлив, плюс цената, според мен, неоправдано е завишена.

# 732
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате е детските размери на Reserved? Отговарят ли си? Харесала съм няколко рокличли за моите госпожици.

# 733
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате е детските размери на Reserved? Отговарят ли си?
Аз съм взимала на моя син някои неща -елек, яке, слипове и тениска.  Но той е по-едър и му вземам 2 номера нагоре. Според мен са леко умалени, тъй като тук носи яке 128 размер, а от НМ му става 122 размер.

# 734
  • София
Здравейте!
Може ли да ме ориентирате е детските размери на Reserved? Отговарят ли си? Харесала съм няколко рокличли за моите госпожици.
За мен са умалени. Винаги взимам с номер нагоре

Общи условия

Активация на акаунт