Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 116 985
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Да, до 24.04

# 916
Благодаря.

# 917
Има БД в Мохито. Но аз лично, нищо не си харесвам от намалените, а другите ми се виждат скъпички. Simple Smile

# 918
Припомнете ми,моля, в Ризървд имаше ли код за намаление при бюлетин абонамент?
Харесах си три рокли, но не ми се дават 230 лв Disappointed Relieved

# 919
Да, има.

# 920
  • София
Някои получава ли кодове за намаления в Мохито? Позната ми каза, че имала код...

# 921
И там има абонамент за бюлетин.
Аз така пуснах в Ризървд, много са експедитивни, днес са я изпратили, дано си заслужават 200 лева.

# 922
Тези кодове важаха само за ненамалени стоки мисля

# 923
Здравейте!
Някой случайно да има впечатление от тази рокля?
https://www.reserved.com/bg/bg/roklya-s-dekorativni-volani-2684t … retargeting-RE-BG
Пише "разширени размери" - това какво трябва да означава, че е уголемена ли? Нямам опит със сайта и с марката. А моделката носела S, значи не следва да е уголемена... Иска ми се да поръчам и е вечното чудене за размера...

# 924
Не знам какво значи - Разширени размери. За мен, нещата им са уголемени. Точно тази ми се вижда тип тениска и ще е широка. Ако си слаба като модела, по-добре си вземи хс.
Наскоро поръчах един черен панталон, тип дънки, и се подведох по това,че модела носи 36 размер, взех за мен 38, еми големи са ми, а не съм като манекенките.

# 925
Аз си бях поръчала едно преходно яке на което пишеше разширени размери /поръчах 34 р-р, аз си нося 34 припринцип/ и си ми беше точно.
За сметка на това пък вече два панталона на които не пише разширени размери 34 са ми широки. Та нещо и аз не схващам😀

# 926
  • Сливен
Разширени размери означава,че са до по-голям размер.Ако стандартно са до л или хл,разширените са 2 или 3 хл

# 927
  • Тра-ла-ла
Аз имам преходно яке на Ризървд, което е разширен размер. Води се 36 номер, но реално е леко по-широко в бюста и като се разкoпчее някак e по-свободно като кройка. Иначе се води леко вталено. Стандартните им якета №36 ми опъват в бюста.

Аз така го разбирам - че разширените модели са леко по-широки от стандартната номерация.

# 928
Разширени размери означава,че са до по-голям размер.Ако стандартно са до л или хл,разширените са 2 или 3 хл
Точно това е обяснението- има и по- големи размери от дрехата, самата номерация си отговоря.
Това - по принцип, защото съм попадала на умалени дънки, уголемени кожени якета, отговарящи си преходни , силно уголемени ризи . Тото си е отвсякъде.

# 929
Изводът е, че размера си остава изненада... както при всички други марки на днешно време. Стрелба в тъмното. Благодаря ви, че взехте отношение по моя въпрос!

Общи условия

Активация на акаунт