Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 119 262
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 765
Ох каква е тази мода с ципове настрани, не знам.
Защо масово правят връхните дрехи така, а не с нормално поставен по средата?

адски ненавиждам това и избягвам всячески дрехи, които го имат.

Аааама наистина цветът е много шукар, само против уроки е Joy

Ако наистина ти харесва и топли, носи го със здраве!

# 766
Консерва Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 767

Да, признавам си без бой.Joy

Къде мога да открия поодобен тип и цвят палто с вълна на нормална цена?

# 768
Ето но няма вълна...моето има Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.aboutyou.bg/p/bershka/prehodno-palto-8615921

търси в гугъл бежово палто и натисни изображения...

https://www.aboutyou.bg/p/object/prehodno-palto-blaza-8386975
с вълна

още
https://answear.bg/p/palto-s-valna-answear-lab-v-bezhovo-s-preho … kopchavane-860857

и още и още..пълно е

https://answear.bg/p/palto-s-valna-answear-lab-v-bezhovo-s-preho … kopchavane-863362

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 15:32 от teta75

# 769
# 770
Очите ми останаха в последното Heart . записах се да го следя, ще очаквам да се появи и веднага ще го поръчам, точно такова искам.
Благодаря!!!!!

# 771
Тета, в сайта палтото ти изглежда вталено, а на реалната снимка - не.
И аз съм антифен на асиметричните ципове, а с такова синьо съм много шукаритетна.😂Изпъква ми всяка бръчка и петно, какво да се прави, цветотип.
Още ме е яд за форумното НМ- ско в беж, но поне синьото размятам трета зима.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 19:40 от Mateah

# 772
Не е вталено реално. Но..няма цепка, а аз така обичам...без цепки.
Свободно е, по модата тъкмо...но стои прибрано.
Огледах се вкъщи, ок е...харесва ми.
Такива дължини ми ходят на мен, защото съм ниска Simple Smile
Заради цвета го взех честно казано, но модел и кройка ми паснаха и ми допадат също.
И в сайта не е вталено

На форумното сутринта ми излезе спомен от гугъл фотос...по това време съм го купила явно....

# 773
Получих якето, противно на черното, което беше умалено и едва го закопчавах, това ми е напълно ОК, даже ръкавите ми идват дълги.
Много е хубаво, знам, че ще пера след 2-3 обличания, но…

# 774
Някой поръчвал ли е от Reserved с доставка до магазин? Поръчах вчера, удобно ми е да си взема поръчката идният четвъртък. Дали ако са готови ден-два по-рано, нещата ми ще ме почакат там до тогава? Гледам, че срокът им за доставка до магазин е приблизителен. За София става дума.

# 775
Получих якето, противно на черното, което беше умалено и едва го закопчавах, това ми е напълно ОК, даже ръкавите ми идват дълги.
Много е хубаво, знам, че ще пера след 2-3 обличания, но…
А кой размер поръча?

# 776
  • София
Някой поръчвал ли е от Reserved с доставка до магазин? Поръчах вчера, удобно ми е да си взема поръчката идният четвъртък. Дали ако са готови ден-два по-рано, нещата ми ще ме почакат там до тогава? Гледам, че срокът им за доставка до магазин е приблизителен. За София става дума.
Няма проблем не се притеснявай за няколко дни. Виж ако минат седмица и повече.....

# 777
На сайта пише следното за поръчка до магазин:
"Ако поръчката Ви трябва да се достави до магазин на Reserved в България, ще бъдете уведомени чрез имейл и текстово съобщение, че поръчката е готова за вземане. Поръчката ще ви очаква в рамките на 14 дни. След това ще се свържем с вас, за да разберем дали поръчката ще бъде взета. Ако не можете да потвърдите това, поръчката ще се върне в нашия склад."

# 778
Dareland, 36.
При тези им и едни подобни техни якета съм поръчвала по два цвята в еднакъв размер , оказват се с доста голяма разлика в ширината.
Та и тук стана тото дали ще уцелиш като в Зара.

# 779
Има ли ден от седмицата с нови намаления, открили ли сме? Дебна два пуловера, които все още не са намалени грам. А един намален е вече изчерпан :/

Общи условия

Активация на акаунт