Къде в София - тема 4

• 56 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Денонощни (или не) магазинчета за цигари, алкохол и дребни неща - бисквити, вафли, ядки, снакс, там съм виждала. Както и в малки квартални хранителни магазинчета.

# 571
От павилионите за ядки.

# 572
Търся такъв или подобен пръстен - https://www.justineleconte.com/products/ricochet-statement-ring? … d=5472ff80c&_ss=r
Някой да е виждал нещо подобно?
Не съм виждала, но много ми хареса!
Няма ли опция в някое златарско ателие да ти изработят?

# 573
  • София
Мислех си го. Има едно наблизо, като се сетя (защото все забравям) ще ги питам.

# 574
Здравейте, някой знае ли къде в София има добри шивачи, които да правят модел по поръчка и взимат сравнително малко като пари (т.е. да не е по 1000 лева някаква обикновена кройка)? Няма значение кварталът, просто да е в града или близо до него.

# 575
  • София
Здравейте, някой знае ли къде в София има добри шивачи, които да правят модел по поръчка и взимат сравнително малко като пари (т.е. да не е по 1000 лева някаква обикновена кройка)? Няма значение кварталът, просто да е в града или близо до него.
Ателието на Кети https://m.facebook.com/100063588880585/

# 576
  • Somewhere in the World
Здравейте.
Дали има в София ателие в което да боядисат обувки от естествена кожа?

# 577
  • София
Според мен всеки един кожухар може да ги боядише. Попитайте най-добре

# 578
Къде в София продават детски обувки Befado? Освен 1001 пантофки?
Издирвам и сайтове с детски Ecco, че съвсем са изчезнали...

# 579
Добро масажно студио в София?

# 580
В подлеза под Моста на влюбените.

# 581
# 582
Къде в центъра има златарско ателия, в което могат да ми запоят скъсана сребърна гривничка?

# 583
  • София
Къде в центъра има златарско ателия, в което могат да ми запоят скъсана сребърна гривничка?

Ползвала съм едно малко ателие на ул.Граф Игнатиев, много близо до Аво (ъгъла с Евлоги), пада се срещу ядките "Старата Фурна" - отсечката между Евлоги и Л.Каравелов.

# 584
  • софия
В подлеза на метрото, спирка Сердика, за към Шератон, до аптеката има малко ателие. Запоява на момента.

Общи условия

Активация на акаунт