Къде в София - тема 4

• 56 562
  • 743
  •   2
Отговори
# 585
А къде има златарски магазин да предлага българско занаятчийско злато, не турско, италианско и пр.

# 586
А къде има златарски магазин да предлага българско занаятчийско злато, не турско, италианско и пр.
Не разбирам какво търсиш. Занеси си българско злато за да ти изработят каквото искаш. И пак не е никаква гаранция, защото когато претопяват материал, никой няма да отдели твоето
Въобще как точно смяташ, че ти самата ще разбереш какво е златото?! Ателиетата изкупуват злато за да има с какво да работят. Не го добиват Grinning

# 587
Сигурно се има предвид българско занаятчийско производство на златни бижута, не произхода на самото злато 🙂 Понеже масово по магазините се продават готови внесени бижута.

# 588
  • There I was on a July morning
Да, масово се продават по магазините турски и италиански бижута, които те изработват с помощта на модерни машини. Чувала съм го от един златар до нас, който вече се пенсионира и правеше през последните години само поправки.
Българска фирма, която произвежда бижута - Ювел, при тях може евентуално да се поръча нещо, въпреки че те продават не само техни, но и вносни бижута. https://uvel.bg/online/about

# 589
Сдружението "Златарска промишленост" съществува и произвеждат бижута. Имат и магазини. Потърсете инфо в Гугъл.

# 590
Ювел. Правихме халки по поръчка там и бяха по проект на младоженците. Взимали сме и други подаръци, доволни сме.  Сайтът е малко дървен, но става колкото да се ориентира човек. Магазинът в София е близо до Рамада.

Аз харесвам и Бирсе, намира се на Графа, вчера даже бях там, но не знам дали внасят или изработват. Имат много красиви модели.

# 591
Точно Златарска промишленост имаха преди ателие в Слатина, но го премахнаха. Сега ще потърся къде са останали .

# 592
Здравейте, някой знае ли къде има шампоан на Evterpa с лавандула?

# 593
Здравейте, някой знае ли къде има шампоан на Evterpa с лавандула?
https://evterpa.eu/shampoan-s-lavandulovo-maslo-600.html

# 594

Мерси много, ама аз за на живо питах, че то цената за доставката ще ми излезе колкото цената за шампоана и няма да си заслужава, та се надявах да го намеря в някое магазинче из София

# 595
За да стигнеш до магазинче в София, в което има от този шампоан, може да са ти нужни два билета най-малко ако си с градски транспорт и пак толкова, ако си с кола, + времето, и ще ти струва колкото доставката, с която можеш да поръчаш 5 шампоана на цената, на която са. Но, ако държиш да пътуваш до съответен магазин, в който евентуално има от този шампоан, не мога да помогна.

# 596
Виждала съм продукти на Евтерпа в пощенския клон, но беше по отдавна.Проверете където ви е удобно.

# 597
Имам карта за градския та пътуването не ми е проблем, иначе ще погледна в пощите, благодаря много

# 598
  • София
Къде в София има добър стек ресторант? Не сме ходили преди, а искаме да опитаме добре приготвено месо. Благодаря!

# 599
  • София
Къде в София има добър стек ресторант? Не сме ходили преди, а искаме да опитаме добре приготвено месо. Благодаря!

На мен телешкия стек в Cactus много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт