Къде в София - тема 4

• 56 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, търся детски куфар от физически магазин в София. Ако има и удобно място за паркиране още по-добре. Имам предвид нещо такова -

Ако се сещате някъде около Младост би ми било най-удобно.

# 601
В Хит Младост сградата има магазин за чанти и куфари.

# 602
  • София
Естил имат точно такъв тип детски куфари.
Не знам конкретно в Младост имат ли магазин - проверете на сайта им.

# 603
Естил имат точно такъв тип детски куфари.
Не знам конкретно в Младост имат ли магазин - проверете на сайта им.
Успях да ги намеря в Ринг Мол Simple Smile

В Хит Младост сградата има магазин за чанти и куфари.

Мисля, че не съм виждала там детски

# 604
Здравейте, дами!

Бихте ли ми препоръчали бижутерски магазин, в който да "ремонтират" бижу. Става въпрос за златен пръстен с циркониеви камъчета, като едното камъче е паднало и бих искала да го заменя.

Няма значение от квартала, може и да е по-отдалечен, може и да е в центъра.

И ще се радвам, ако бихте ме ориентирали за цената на услугата, понеже съм съвсем невежа.

Благодаря предварително! Blush

# 605
  • София
На Граф Игнатиев, срещу бившия Нотариат ремонтират бижута. Цени не знам.

# 606
  • софия
На спирката на метрото на станция Сердика, от страната на бившия магазин Явор (отдясно на статуята, ако седиш с лице към нея) в уличката (Трапезица), до входа на безистена има магазин за бижута, в който правят и поправки.

# 607
Точно да паспортното на Мария Луиза/ има златарски магазин и вътре има и маса с майстор за поправки. Винаги там ходя от ..векове🤣

# 608
Знаете ли къде в София има парфюмите Parfen. Имаше в някои Кауфланди, но повечето ги махнаха и да не се разкарвам напразно?

# 609
Знаете ли къде в София има парфюмите Parfen. Имаше в някои Кауфланди, но повечето ги махнаха и да не се разкарвам напразно?

Нямаше ли някъде на Графа? (По спомен)?

# 610
  • София

Нямаше ли някъде на Графа? (По спомен)?
Мисля, че в Скай Сити има щанд

# 611
  • София
Kъде мога да си взема връзка за врата (за бадж) която не е от полиестерна или дразнеща кожата материя? Бях вчера в Арония, но нищо интересно нямаше...
Също и по-голям избор на ролери и качествени химикалки

# 612
Плесио, Ориндж, Сиела, Гринуич

# 613
  • пустинята Гоби
В Сиела и Ориндж връзките за баджове са ужасни. В Джъмбо има едни по-прилични. Всички са от полиестер, не знам от каква материя се очаква да са, кожени не съм виждала, нито памучни, за друг вариант не се сещам. Като цяло най-приличните връзки са рекламните, брандирани за събитие или фирма или имам едни детски, но съм ги купувала от Амазон.

# 614
  • София
Здравейте!

Някой може ли да ми даде отзиви от Медицинският център към Майчин дом? И по-точно спазват ли се записаните часове? Колебая се да си закупя ли за там ваучер за профилактичнен преглед и цитонамазка, или да отида другаде, например МЦ Св. Димитър в Бояна, където ваучерът  е по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт