Къде в София - тема 4

• 56 538
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Somewhere in the World
Здравейте.
Къде в София мога да си купя дрешка/калъф за куфар?

# 616
  • София
Здравейте.

Мисля, че в Естил има, имат доста магазини, единият е на Патриарха.

# 617
Здравейте.

Виждала съм в магазин за куфари и обувки в хипермаркет ХИТ Младост.

# 618
Здравейте,

Със сигурност се е обсъждало преди, но си признавам, че не помня.

Къде в центъра има магазин на Яна Панагюрище или поне къде мога да намеря халат за баня на фирмата за подрастващ? Чух, че магазина на Славейков са го затворили. Детски халати преди години съм купувала от магазините по Екзарх Йосиф, между Женския пазар и Халите, но от години не съм минавала оттам.

Бабата ще си идва в България за няколко дни и искам да донесе за сина ми един халат, но тя не обича да обикаля по магазините и иска точни насоки.

Мерси предварително.

# 619
  • SF
Имаха фирмен магазин до Южния парк на самия булевард в кв. Стрелбище.

# 620
В МОЛ Сердика също имат магазин.

# 621
Благодаря ви, ще й кажа за мол Сердика. ,Стрелбище’ не го познаваме и бабето ще ме отсвири категорично.

# 622
На бул. " Ген.Скобелев" също има фирмен магазин на " Панагюрище"- от Петте кьошета към Руски паметник тръгваш в ляво.

# 623
Не съм сигурна, че този магазин в мол Сердика е на Яна Панагюрище, а по-скоро Png. Има разлика в тези две фирми, но не помня с точност какво беше.

Продукти на Яна Панагюрище се продават в едно малко магазинче на Черковна, в близост до кръстовището с Мадрид. Точно на спирката на 120 в посока Левски. Има една много мила жена, която продава пижами и всякакви подобни трикотажи. Аз си пазарувам кърпи, хавлии само от там и съм много доволна.

# 624
  • София
На Png са по-добри халатите от на "Яна". По моловете са точно магазини на първата фирма, имат и на ъгъла на Графа и Шишман.

# 625
  • София
Здравейте,

Къде в центъра има магазин на Яна Панагюрище или поне къде мога да намеря халат за баня на фирмата за подрастващ? Чух, че магазина на Славейков са го затворили. Детски халати преди години съм купувала от магазините по Екзарх Йосиф, между Женския пазар и Халите, но от години не съм минавала оттам.

Бабата ще си идва в България за няколко дни и искам да донесе за сина ми един халат, но тя не обича да обикаля по магазините и иска точни насоки.

Мерси предварително.
Горещо ви препоръчвам пълноцветните халати от тук https://www.mekstil.com/bg/products/detska-kolekciya/detski-hala … -banya/?word=&p=3
Български са, от фирма в Златоград. Не съм купувала по качествен и красив халат на дъщеря ми. Вътрешната част е хавлиена и попива напълно, външната е мека, тип плюш. Не е мръднал от пране и употреба нито цветово, нито като изработка.

# 626
Здравейте,

Мерси предварително.
Горещо ви препоръчвам пълноцветните халати от тук https://www.mekstil.com/bg/products/detska-kolekciya/detski-hala … -banya/?word=&p=3
Български са, от фирма в Златоград. Не съм купувала по качествен и красив халат на дъщеря ми. Вътрешната част е хавлиена и попива напълно, външната е мека, тип плюш. Не е мръднал от пране и употреба нито цветово, нито като изработка.

Мерси, хвърлих един поглед, но на халатите за възрастни и на юношеските пише Яна Панагюрище.

https://www.mekstil.com/bg/product/yunosheski-halat-za-banya-preya/

А имат ли физически магазин някъде? Онлайн не ме устройва.

Допълвам се: на първата страница на сайта пише, че фирмата е дистрибутор на Яна. Може би пълноцветните халати са на друга фирма, но аз не искам с картинки на Миниони, Пес патрул и т.н. Минали сме времето.

# 627
  • София
Фирмата е Белотекс, но не знам дали имат магазин в София.
П. П. Излиза ми, че имат фирмен магазин на Йосиф Гурко 44

# 628
Здравейте.

Търся качествени детски спални комплекти или по отделно чаршафи, калъфки и т.н., задължително със щампа/рисунки на анимационни герои, например, Рапунцел, Елза и др. Да не се захабяват след изпиране. Местоположението на магазина и цената нямат значение.

Някой може ли да ми препоръча?

Благодаря предварително и хубава сряда.

# 629
  • софия
Юск.

Общи условия

Активация на акаунт