Къде в София - тема 4

• 56 552
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Моите са няколко комплекта цветни за спалня - ранфорс от Мобо, доволна съм. Виждала съм детски , но само Мики Маус ми се е запечатал по спомен , разгледай им сайта.

# 631
  • София
Здравейте.

Търся качествени детски спални комплекти или по отделно чаршафи, калъфки и т.н., задължително със щампа/рисунки на анимационни герои, например, Рапунцел, Елза и др. Да не се захабяват след изпиране. Местоположението на магазина и цената нямат значение.

Някой може ли да ми препоръча?

Благодаря предварително и хубава сряда.
Виждала съм в Аико с Рапунцел, Пес патрул, Елза, Мини и т.н. Като качество не мога да кажа за детските, но сме ползвали от тях спални комплекти за нас и нямаме забележки.

# 632
Здравейте,

Със сигурност се е обсъждало преди, но си признавам, че не помня.

Къде в центъра има магазин на Яна Панагюрище или поне къде мога да намеря халат за баня на фирмата за подрастващ? Чух, че магазина на Славейков са го затворили. Детски халати преди години съм купувала от магазините по Екзарх Йосиф, между Женския пазар и Халите, но от години не съм минавала оттам.

Бабата ще си идва в България за няколко дни и искам да донесе за сина ми един халат, но тя не обича да обикаля по магазините и иска точни насоки.

Мерси предварително.
В квартал Слатина, на улица Слатинска, срещу сладкарница Неделя има магазин на Яна Панагюрище. Доста е зареден със стока.

# 633
Здравейте, 
Моля Ви за помощ. Дядо ми е пчелар и има проблем с мравки, които налазват кошерите.
Единствената преграда, която ги отблъсква, за много дълго време, е креда срещу МРАВКИ И ХЛЕБАРКИ.

- Къде мога да купя на дребно в София ТЕБЕШИР ПРОТИВ МРАВКИ И ХЛЕБАРКИ?
Или сайт за поъчки? Намерихме един в Бургас, но продват мин. 100 броя.

Моля конкретно, без хитри, атернатинивни ''идеи''.

# 634
  • над кукувичето гнездо
Виждала съм в магазини по левче, домашни потреби и пр.

Не знам на пчелите как би повлияло, но мравките успешно бягат и от поръсена канела на прах. Може да се наръси върху слой лепило някакво примерно, за да прилепне.

# 635
  • SF
Аз съм покривала саксията с канела и нищо им няма на мравките.

# 636
Купих си пръстен, който много харесвам като изработка и модел, на който обаче има доста грозен капковиден цирконий, който се отлепи и падна след 20 минути носене вкъщи. Предполагам, че във всяко златарско ателие биха могли да ми го залепят, но повече ме вълнува къде биха могли да ми предложат скъпоценен камък и да монтират него, вместо оригиналния цирконий?

# 637
  • софия
В магазина-ателие до бившия магазин Явор, за който съм писала.

# 638
Здравейте ! Някой знае ли шивач с машина за трико в София? Благодаря!

# 639
Преди години обиколих сто места и  никой не можеше да коригира бански.

Намерих в Сухата река. Корекцията ми беше направена отлично.

Адресът (ориентировъчно) е бл 225, на вх.Б отзад.

Има 2 шивашки студиа - не това с официалните рокли, а другото (пада се лявото като застанеш срещу входовете на студиата).

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:05 от bonibon_

# 640
Здравейте, има ли в София (някъде близо до центъра) магазин или щанд на пазар, специализиран в предлагането на гъби? Във Варна има на всеки голям пазар, който съм посещавала, но в София никъде не съм виждала..

# 641
Не знам какви гъби търсите, но на Женския пазар съм виждала две/три сергии, където се продават различни от печурки гъби, пресни и сушени.

# 642
Преди години обиколих сто места и  никой не можеше да коригира бански.

Намерих в Сухата река. Корекцията ми беше направена отлично.

Адресът (ориентировъчно) е бл 225, на вх.Б отзад.

Има 2 шивашки студиа - не това с официалните рокли, а другото (пада се лявото като задтанеш срещу входа).

Добре ли работят в това ателие? Искам да коригирам едни дънки, които са много скъсани и не седят добре (фабрично скъсани). Бях ходила в едно друго и много грозно ги направиха.

# 643
  • София
Здравейте, има ли в София (някъде близо до центъра) магазин или щанд на пазар, специализиран в предлагането на гъби? Във Варна има на всеки голям пазар, който съм посещавала, но в София никъде не съм виждала..
Какви гъби търсите? Аз си взимам често от едни жени, които си ги гледат - Софийска гъба. Но имат само кланица и лъвска грива.

# 644
Какви гъби търсите? Аз си взимам често от едни жени, които си ги гледат - Софийска гъба. Но имат само кланица и лъвска грива.
[/quote]

Как използвате лъвската грива? За първ път чух за тази гъба преди месец , но мислех , че е само на капсули - т.е. за лечебни цели. А видимо се готви.

Общи условия

Активация на акаунт