Къде в София - тема 4

• 56 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • SF
Дружба 2.

# 676
  • София
Къде в Дружба 2?

# 677
  • София
Някъде в Подуяне са ги преместили. https://stolica.bg/raion-vazrajdane/mestyat-tsvetnata-borsa-ot-p … te-ima-uchilishte

# 678
# 679
Привет! Знаете ли къде са се преместили камионите,от които можеше да се купят цветя на едро,  тези от пазара Димитър Петков?

Цветната борса е преместена до последната спирка на трамвай 22 в посока Ботевградско шосе.

# 680
Привет! Знаете ли къде са се преместили камионите,от които можеше да се купят цветя на едро,  тези от пазара Димитър Петков?

Цветната борса е преместена до последната спирка на трамвай 22 в посока Ботевградско шосе.
A aз се чидех сутрин отивайки на работа какви са тези красоти на Ботевградско.

# 681
Някой знае ли къде в София има специализиран магазин за безглутенови и безказеинови продукти!Благодаря!

# 682
Надали има точно за тези храни, но със сигурност можеш да ги намериш във всеки диетичен магазин, дори в големите хипермаркети има обособени стилажи.

# 683
Момичета, моля да ми кажете къде има услуга пране на обувки. Не ми трябва химическо, не дават гаранция. Преди имаше едно shokar, но не работи.

Джина, в зоя и био зелен нямат ли подобни продукти?

# 684
Момичета, моля да ми кажете къде има услуга пране на обувки. Не ми трябва химическо, не дават гаранция. Преди имаше едно shokar, но не работи.

Джина, в зоя и био зелен нямат ли подобни продукти?
В химическото на Скай сити. Прах на детето един бял найк.

# 685
Някой да има идея къде в центъра на София има магазин за копчета?
Ако знаете специализиран с голям избор ще е супер.

# 686
По "Пиротска" има няколко такива магазинчета.

# 687
По "Пиротска" има няколко такива магазинчета.
В началото на улицата от към ЦУМ ли?

# 688
Някой да има идея къде в центъра на София има магазин за копчета?
Ако знаете специализиран с голям избор ще е супер.

В първия безистен на Пиростка след Мария Луиза имаше магазин преди години. Като влезеш в безистена, в дясно, в дъното. Но не съм ходила много отдавна.

# 689
  • пустинята Гоби
На Раковска има магазин за копчета, срещу Офис уан, който е почти на Славейков. Пак около Славейков има, тръгваш към Пощата по продължението на Солунска, след 10 крачки в дясно.

Общи условия

Активация на акаунт