Промоции на книги - тема 12

• 51 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Поръчах 7 книги от Озон. След малко атакувам Сиела с още 5. Като събера и четирите вчера отново от Озон, мисля това да е финалното пазаруване на книги за близките месеци.
[/quote
Ще споделите ли заглавия?

# 541
Аз да бързам нощес и забравих да поръчам една книга от списъка, гледам че още е налична, но не могат да се обединяват поръчки. Та кога е следващата промоция на Сиела с подобен % намаление?

# 542
Всички поръчали от Сиела ли получихте веднага потвъдителен имейл? В профила ми стои поръчката, че е пусната, но имейл нямам все още.
Сега погледнах, нямам потвърдителен мейл. Но аз поръчах без профил, направих само екранна снимка на номера на поръчката. В сайта пише да гледаме и в папка спам, но и там няма нищо. А обработка на поръчките до 20 работни дни. Минали години за колко време са ги изпращали (не че бързам)?

# 543
Аз да бързам нощес и забравих да поръчам една книга от списъка, гледам че още е налична, но не могат да се обединяват поръчки. Та кога е следващата промоция на Сиела с подобен % намаление?
На 24.05

# 544
Аз се отказах да ходя до книжарницата и поръчах само 3 книги (нещо се подразних, ако бях отишла на място и ако бях по-спокойна, щяха да са повече). Просто сега бях навън, слънчево, но непрекъснато ми духа силен вятър в лицето, два от магазините, от които искаш да пазарувам преди да стигна до там, бяха затворени и ми се уби желанието...
Както и да е - останах с Науката от Света на диска 3, Ноа Ноа и Аталанта. В момента сайтът си работи съвсем добре.

# 545
И аз юнашки се въздържам засега...
Всъщност Сиела не ме блазни толкова, но Озон... Повтарям си "нямам нужда от нови книги, нямам нужда от нови книги"... Пък дано си повярвам... People Ok Woman

# 546
Пристигна преди малко пратката от Озон от промоцията 4 за 3. Една от книгите трябваше да пристигне след 14-ти март но ме изненадаха приятно, бяха разделени в две кашончета. Имам подарък един книгоразделител и две мартенички

# 547
  • Варна
Аз ще пропусна промоцията на Сиела. За 2 книги не ми се разхожда до книжарницата. За момента имам запаси.
Последно се възползвах от промоцията на Озон ( 4 книги, най- евтината безплатна).
Ще изчакам 24.5. като ще се надявам и други издателства да направят хубави намаления. Simple Smile

# 548
Да, получих потвърдителен мейл от Сиела, а за всеки случай след завършване на поръчката си направих скрийншот с номера на заявката.
Реших да чета в превод “Облакът Кукуландия”, ако ми хареса ще взема и “Светлината, която не виждаме".

# 549
От промоцията на Сиела поръчах само 2 книги на Бакман, тъй като ми се иска да ги имам в библиотеката си. Не разбирам идеята зад това трупане на излишни книги, ако ще са от типа “за един прочит”.

# 550
И аз по такива причини избрах една на Бакман и споменатата на Доер за мен, но ми трябваха и две за подарък, които също поръчах.
П.п. Също вече предпочитам да избирам за допълване на личната ми библиотеката творби, към които бих се връщала пак и след време да препоръчам за четене и на децата ми, а не еднодневки, които с времето ще бъдат забравени, колкото и в момента да са интересни и които могат да се заемат за четене от други библиотеки.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:05 от fenyx

# 551
Аз книги, които мисля, че ще чета само един път, не си купувам. Имам много книги, които препрочитам.

# 552
Аз също поръчах без профил снощи след 00 от сиела. Мислих, че съм направила скрийншот, но не съм успяла. Нямам имейл още и в спам. Дано е успешна.

# 553
  • Бургас
Този месец от безплатните електронни книги на Озон има интересни заглавия. Жалко, че могат да се четат само на телефон, много е неудобно така.
"Истории от 90-те" отдавна я търся
"За вафлите и хората" - не си падам по подобни книги, но Николаос ме кефи и ще я погледна
"18% сиво" - филма ми беше тъп и не го догледах, може да пробвам с книгата
"Шипка" на Яна Язова

# 554
Преди малко се прибрах от "Сиела" (Плевен). Отидох специално за "Цветовете на живота" и много се радвам, че имаше 5-6 бройки. Взех една от детските на Джани Родари за хлапето, както и "Играчка-плачка" за мен. Малко, но съм доволна. Имаше доста хора, но не беше блъсканица.

Общи условия

Активация на акаунт