Промоции на книги - тема 12

• 51 898
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
3 книги за 20 лв. нещо интересно виждате ли? https://www.facebook.com/hermeshaskovo/photos/pcb.446966960452578/446966940452580

# 691
  • Бургас
Това само за Хасково ли е?

# 692
  • Mostly in my mind
ами гледам, че  за тук е обяването, да. не знам другите магазини как са

# 693
  • Бургас
Miriel, и аз я забелязах тази книжарница. Уви не съм влизала, само минавам от там на път за работа с автобуса.
Къде е това. Аз само две книжарници знам, но са на Александровска и в стария МОЛ. Да не е на друго издетлство?
Иначе промоциите са само онлайн. Уж щяха да пуската тази услуга
"Поръчаните продукти могат да бъдат получени на каса в магазини Orange Center при активна функция „Вземи от Магазин“*.
*В момента не предлагаме тази услуга."
ама май няма.
Аз пък така се надявах Хеликон да направят услуга "получаване от магазин", ама не искат. Аз пък отказвам да пазарувам от тях онлайн. Иначе когато нещо е ново и ми е спешно, при тях ми излиза с -10% с чип.

# 694
  • Бургас
Miriel, и аз я забелязах тази книжарница. Уви не съм влизала, само минавам от там на път за работа с автобуса.
Къде е това. Аз само две книжарници знам, но са на Александровска и в стария МОЛ. Да не е на друго издетлство?

Става въпрос за новата книжарница Ориндж в новата сграда точно над новата поща.

# 695
На мен ми се "върти", че около 24 май имаха една г. Ориндж - може би преди 2 г. Чакам и аз, имам ваучер, важал само за физ. маг., не онлайн Sad

# 696
  • Бургас
Ирене, не е Ориндж. Не помня какво беше, но не е издателство.

# 697
  • Бургас
Ориндж е. До скоро нямаше табела с името и може би това те е подвело.

Преди малко минах през Хермес. И тук я има промоцията 3бр. за 20лв, но не харесах нищо.

# 698
  • Разпиляна във въображението
Доста време загубих в книжарницата. Някак си се виждах до прозореца, във фотьойл и с книга Simple Smile Много книги, много нещо. Нямаше намалени. Обърнах внимание какви дебели са томовете на Маас... Леле! Купих няколко за Барбароните и една игра. Местих се от един раздел на друг. Харесах доста книги на "Книгомания" /тези не правят ли някакви намаления?/, но след последните промоции и натрупаното у дома, някак се прясках през ръцете и устоях.

# 699
На Маас трябва да са дебели, при тези цени ... Аз не ги чета, но отдавна цените ми направиха впечатление.

# 700
  • Бургас
Тази книжарница и аз я видях,още докато я подреждаха.
Не съм я посетила,а така искам...

# 701
Получих си книгите от Барт. Въпреки молбата ми за четвъртата книга и на мен са ми сложили книжката за оцветяване Disappointed Няма да мрънкам, но промоцията по този начин, не ми е ок.

# 702
  • София
Те според мен още преди началото на промоцията са си заложили какъв ще бъде подаръкът.

# 703
Споделям едни кодове за различни сайтове и издателства, на някой може да са от полза

# 704

Заповядай на благотворителeн книжен базар тази неделя, 20 март от 11:00 до 17:00 часа в Централното Фоайе на Ректората на СУ (вход откъм стълбите на бул. Васил Левски). Всички приходи от продадените книги ще бъдат дарени на БЧК в помощ на пострадалите в Украйна.
Благотворителният базар се осъществява благодарение на група доброволци и Студентски Съвет към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.
Как да участвам?
1. Донеси своите книги, които си търсят нова библиотека и ги дари на входа при нашите доброволци – те ще се погрижат да ги изложат на видно място. Приемаме книги през целия ден.
Ще бъдем признателни, ако дариш книги в много добро състояние, по-съвременни и издавани последните 10-15 години!
Може да донесеш книги на български и английски – приемаме проза, поезия, детски книжки, специализирана литература, албуми и селектирани списания.
2. Разгледай изложените заглавия и избери това, на което искаш да дадеш втори живот.
Всички книги, списания и албуми ще се продават на цени от 5 или 10 лева.
3. Дари сумата в нашите запечатани урни - винаги можеш да дадеш повече, защото каузата е от значение!
Как да помогна?
1. Сподели събитието във Facebook, Instagram, Twitter, на твоя личен уебсайт или форум!
2. Донеси поне една книга! Колкото повече - толкова по-добре! Ще приемаме твоите книги от 10ч. сутринта, а официално ще отворим вратите на базара в 11ч.
3. Помогни за каузата като си купиш една или повече книги – така помагаш на нуждаещите се в Украйна и даваш нов живот на дарените книги.

Неделя 20 март от 11 до 17 ч.
Централно фоайе на СУ „Св. Климент Охридски“ - вход откъм стълбите на бул. Васил Левски
Очакваме те!
*Книгите, които няма да бъдат продадени, ще бъдат дарени на библиотеки и читалища в страната.
**Студентски Съвет към СУ „Св. Климент Охридски“ е взел всички необходими мерки за безопасност и сигурност по време на събитието.
Благодарим на Цветелина Митрева за прекрасната визия и сърдечност!
https://www.instagram.com/tsvetelina.illustrates/

Общи условия

Активация на акаунт