МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Мила pepa57, аз вече постигнах моите -15кг. Сега само споделям. Ако някой реши да пробва да се храни в малки порции, но без ограничения в избора ок. За който е по-приемливо да хапва повечко, но с ограничен избор, също е ок.
Само споделих моят път и моята логика. Никого не задължавам да прави като мен.
П.п. Хляб не ям, но в работата ми редовно някой носи сладкиш. И аз понеже съм мнооого пощенлива винаги опитвам. Но парчето е дебело 1 см. Wink

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 15:22 от мама-ени

# 166
И според мен решението е в малките порции и без ограничения, но ужасно трудно за изпълнение. Simple Smile

# 167
  • София
При мен това с малкото ядене няма никакъв шанс. Аз мога без едно, но не мога с едно. Това да си хапна само 1 квадратче шоколад изобщо не може да се случи. Това означава през следващите часове да мисля само за шоколада и как стои и ме чака в някой шкаф Joy

# 168
Ле ле, аз с шоколада съм същата. Докато не го изям само за него мисля:)

# 169
Аз съм така с всичко сладко Smiley.

По-скоро няма да ям, отколкото да хапна малко.

Всеки трябва да си намери неговия начин. Ако при някой върви с малки порции, при друг върви ядене един път на ден и т.н. Relaxed

# 170
С много много много "тренировка" и упорство се постига да хапнеш и да спреш. Трябва да си силно мотивиран.

# 171
аз на половин бира няма как да спра
искам, ама нямам желание Simple Smile

# 172
По-скоро е до човек. Както всеки следва различни диети, така и подходът е различен. Едно работи при едни, друго при други.

При мен не работи да хапна и да оставя.По-скоро ще се омажа един път и после няма да погледна доста време.

# 173
Здравейте,  момичета! Да се отчета с успешно преминали картофени дни. Не хапнах нищо друго, но пък мисля, че прекалих с количеството.Вчера успях и първи ден плодове- чак се изненадах от себе си. Днес пак плодове. Страх ме е, че ще се проваля, защото вечер ми е много гладно и не ми се яде сладко, но ще опитам. След плодовете смятам 2 дена риба.  Редувам храните по мой начин. Ще се тегля на 13 ден и да видим дали това редуване ще даде резултат( ако изобщо стигна до 12 ден ).

# 174
  • Варна
И аз имам проблема вечер да огладнявам, защото така или иначе през деня не се храня и вечер е времето, когато организма ми търси храна.
Един голям чай (400мл) оправя положението. Като те надуе и няма как да не те залъже.
Аз днес се изтеглих, не издържах, за два дни режим съм - 1.1кг, но ми е ясно, че първо се свалят от течности така че продължавам!
Днес е плодов ден. Приготвила съм си грозде, бананче, ягодки и ябълки. Мисля да хапвам често, защото иначе довечера ще е страшно!

# 175
Няма да се отказваме момичета, този път съм решила, че ще успея да я изкарам цялата. Вечер ми е най-трудно да издържа без хапване. Аз ще ги карам по един ден, днес съм на извара.Дори само от един ден се чувствам страхотно днес.

# 176
започвам от 62.5
пилешки ден
до петък ще ги карам по един ден

# 177
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Вчера си изкарах стриктно деня на пилешко. Прегреших с 1 резенче шунка, но то не се брои.
Днес по график трябваше да съм на яйца, обаче сутринта станах накриво, свито ми е, нервно ми е, напрегнато, стомаха ми се е свил на топка и нищо не ми се яде. Само за кафе си мисля. Та ще се възползвам от ситуацията и ще направя ден на кисело мляко.

Между другото, когато вечерно време мноооого ми се прияде, си сипвам 1 чаша шардоне. Не знам при вас как е, но на мен шардонето ми действа много добре на диетите - хем ми убива апетита, хем ме отводнява сериозно и не ми пречи на диетите

# 178
Алкохола е строго забранен в целия форум, камо ли при диета:)))) Един , два пъти съм споделяла, че пия вино и аз и направо ме отписаха като държавен престъпник.

# 179
Аз пък пия 2 чаши просеко розе вечер  ....приспива ми глада и мен  и ме газира
демек МОНО.

Общи условия

Активация на акаунт