МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Вие кой режим спазвате?

quote author=Lady Cassiopeia Duval link=topic=1389718.msg44493253#msg44493253 date=1647936699]
Добро утро и от мен Simple Smile
Вчера си изкарах стриктно деня на пилешко. Прегреших с 1 резенче шунка, но то не се брои.
Днес по график трябваше да съм на яйца, обаче сутринта станах накриво, свито ми е, нервно ми е, напрегнато, стомаха ми се е свил на топка и нищо не ми се яде. Само за кафе си мисля. Та ще се възползвам от ситуацията и ще направя ден на кисело мляко.

Между другото, когато вечерно време мноооого ми се прияде, си сипвам 1 чаша шардоне. Не знам при вас как е, но на мен шардонето ми действа много добре на диетите - хем ми убива апетита, хем ме отводнява сериозно и не ми пречи на диетите
[/quote]

# 181
  • София
Аз си правя мой режим т.е. сутрин ставам и решавам какво ще ям същия ден.
Иначе правя Моното на Касиопея /момичетата в другата тема го кръстиха на мен Joy/, което е моно през ден. През ден правя ден само на кисело мляко. Така свалих 10 кг. лятото. Сега правя стандартно Моно, а като ми писне ще мина на моното с кисело мляко през ден, което може да се прави не само на кисело мляко, а на пилешко месо или риба.

# 182
Здравейте

Два пъти преди госини съм опитвала да правя диетата на Ваня Червенкова но все някъде по средата прегрешаяам. Сега съм се навила да опитам. Според вас възможно ли е от 60 кг да стана 55 кг. Задължително ли трябва да се спортува понеже мразя спорта, след спорт прегладнявам и се нахвърлям на храна. Без спорт възможно ли е да отслабена 5 кг?

# 183
  • София
С тази диета, без никакъв проблем ще ги свалиш и то по-бързо, отколкото предполагаш Simple Smile

# 184
Колкото и противоречива да е диетата, е изключително ефективна. Не успях да я спазя на 100%, имах малки прегрешения, но за тези 12 дни свалих над 5 кг. И най-важното, успях да си задържа теглото дълго време. Мисля, че по някакъв начин ми се рестартира чувството за глад и насищане. Или просто стомахът ми се посви. С малко опит и приготовления е напълно изпълнима. Може да се експериментира с подправки и начини на готвене.
Да спомена само, че киселото мляко ме изсушава напълно. А от картофите имам главоболие на втория ден, колкото и вода да поема. Но, то ако беше така лесно отслабването....

# 185
  • София
Добро утро.
Оплаквам се - вчера оплесках деня на кисело мляко. Цял де удържах и в интерес на истината даже не бях гладна. Вечерта, както продължавах да не съм гладна, изведнъж ММ реши да си направи спагети карбонара. И всичко приключи Joy
Днес - ден на яйца

# 186
и аз съм на яйца днес, отсега усещам, че ще е трудно Simple Smile

# 187
Simple Smile) аз също съм на яйца, но бъркани с печена чушка. Няма да е моно но... ще е диетично.

# 188
  • Варна
Аз точно това се чудя като е казано яйца само яйца ли или се добавя нещо - както и при картофите какво може да се добави?

# 189
  • София
Аз точно това се чудя като е казано яйца само яйца ли или се добавя нещо - както и при картофите какво може да се добави?

Яйцата могат да се ядат пържени в масло. Това е т.нар. яйчен фаст.
Картофите ги пека на фурна или ги варя и ги поръсвам с малко чубрица, че иначе нямат ядене.

# 190
Аз картофите си ги варя след това ги сотирам със зехтин, слагам си вегета и червен пипер....това е единственния начин да са ми вкусни.
печените са ми все някак сухи, а пържените са си вредни за моя гастрит.
Пиле не ям ..щото е гадно заменям пилешките със свинско или риба. Плодове не ям пак заради гастрита заменям със зеленчукови. Киселото мляко също не го ям и заменям с картофи.
Та моето е моно ама мое ...2 картофи 2 свинско 2 зеленчук 2 риба 2 зеленчук.

# 191
Аз съм бясна ... след като издържах 2 дни само на вода и чайове... плана ми беше днес да съм на варени яйца .. Но днес сутринта като се събудих такъв глад изпитах,  че преди малко не устоях на палачинките , изядох 2 със шоколад ..
Всичко провалих отново ..

# 192
  • Варна
Мина плодовия ден, но съм едва 200гр надолу. Явно съм прекалила с количеството и най-вече бананите или просто не трябва да се тегля всеки ден.
Днес-хрупам краставица, следобед пиперка, а за вечеря награда салата цвекло и моркови.
Утре съм решила да пробвам на риба и тази вечер ще си изпека сьомга. Не знам обаче какво количество ще ми е ок за цял ден, но си правя една порция и ще си я деля.
Знаех, че чудеса не мога да очаквам, защото и боря да падна на тегло под нормата (57кг за 175см), но се надявам с упоритост да успея.
Най-големият успех - днес е 4ти ден без шоколад. 🙂

Кои са всички разрешени храни за моно?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 11:28 от eli70o0

# 193
Мина плодовия ден, но съм едва 200гр надолу. Явно съм прекалила с количеството и най-вече бананите или просто не трябва да се тегля всеки ден.
Днес-хрупам краставица, следобед пиперка, а за вечеря награда салата цвекло и моркови.
Утре съм решила да пробвам на риба и тази вечер ще си изпека сьомга. Не знам обаче какво количество ще ми е ок за цял ден, но си правя една порция и ще си я деля.
Знаех, че чудеса не мога да очаквам, защото и боря да падна на тегло под нормата (57кг за 175см), но се надявам с упоритост да успея.
Най-големият успех - днес е 4ти ден без шоколад. 🙂

Кои са всички разрешени храни за моно?

О , забрави за бананите . Най - добре само ябълки . Банани - никога

# 194
  • Варна
Усетих се аз, че не са ок, но предпочетох банан пред нещо различно от плод. Много огладнях....
Иначе другото беше ябълка, грозде и ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт