МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Усетих се аз, че не са ок, но предпочетох банан пред нещо различно от плод. Много огладнях....
Иначе другото беше ябълка, грозде и ягоди.

Когато си на монодиета трябва да консумираш само един вид плод . Ако искаш бързи резултати

# 196
  • София
Плодовият ден задължително без банани.
Аз го правя на портокали, мандарини, ябълки…
Като цяло, заради плодовата захар, която при някои хора води до задържане на вода, резултатите не са, като при дните на пиле или кисело мляко. Да си знаете Simple Smile

# 197
Аз бих искала да направя диетата, но в момента съм болна и ще изчакам. Интересува ме, има ли алтернатива на плодовете? Наясно съм за еедуването с протеини и важността да са разнообразни храни, но за такива, които не обичат особено плодове, а и ще ми стане прекалено сладко, дали има друг вариант?

# 198
  • София
Алтернативата на плодовете са зеленчуците. Аз, макар че много обичам плодовите дни, понякога ги замествам със зеленчукови. Но си ги правя на салата с малко сирене. Не е Моно, обаче е много вкусно, а и като цяло е диетично Grinning

# 199
Благодаря! И аз обмислях този вариант.

# 200
И аз не обичам плодове, а да не говоря какъв глад ме гони след тях.
Във варианта на Голди оризовата диета ( 3 дни ориз, 3 дни пиле и 3 дни ябълки) съм виждала да заместват ябълките с печени зеленчуци.
Иначе краставици, домати, чушки и авокадо са плодове според ботаниката.
На мен ми държи сито единствено авокадо.
Никакъв друг суров плод или зеленчук. Банани ненавиждам.
Тиквата била също успешен заместител на плодове, но не е сезона. Има тиквички обаче.

# 201
  • Варна
Плодовият ден задължително без банани.
Аз го правя на портокали, мандарини, ябълки…
Като цяло, заради плодовата захар, която при някои хора води до задържане на вода, резултатите не са, като при дните на пиле или кисело мляко. Да си знаете Simple Smile

И аз си мисля, че няма как всеки ден да се сваля съвсем еднакво.
Вероятно не е добре и теглене всеки ден, а поне на 10 дни. От чисто любопитство го направих, да видя изобщо има ли отражение, защото се чувствам наистина по-леко и гладно Grinning
Аз дори на лунуванено на всяка фаза свалям различно, а там винаги си само на вода.
Да, сбърках с банана, но определено съм доволна, че успявам да се огранича и най-вече, че спрях сладкото.

# 202
Здравейте! Хваля се с два успешно издържани дни на плодове. Днес за първи път в живота си трябва да ям само риба без салата. Доколкото чувам, повечето правили диетата на ВЧ се оплакват от рибния ден. За обед хапнах около 100 гр. печена скумрия и 100гр. бяла риба. За вечеря предвиждам печен на фурна шаран - още не съм го купила. По принцип го приготвям с доматен сос с много лук и орехи, но гега ще е само рибата. Надявам се да става за ядене. Утре ще пиша  как е минал деня . Успех на всички!

# 203
успех и на теб, вземи си консерва с риба тон за резерва

# 204
За съжаление не успях да купя шаран и трябваше да пека пъстърва, която аз недолюбвам. Хапнах колкото да не умра от глад. ...И сега си лежа и си мисля дали може да се направи моно диета с някакъв здравословен черен хляб. Някой правил ли е? Има около 250 калории и ако човек не се тъпче, може и да се получи. Ще взвма да експериментирам  на 25 ден, в почивката.

# 205
  • София
Аз днес пак омазах нещата. Утре - кисело мляко /втори опит/, защото вече се излагам тотално. От утре става топло, а аз още не мога да вляза в никакви дрехи.

# 206
Най трудно ми е първите няколко дни. Обичам да правя сладкиши и сега съм решила да не готвя известно време, и да не се изкушавам. Вечер, ако ми се преяде малко извара или кисело мляко ще ползвам. Надявам се затоплянето на времето да ме мотивира.

# 207
да идва това топло, трудно се диетства на студ
7 яйца днес, утре скир и кисело мляко
и един РД, на който ако отида....

# 208
Добро утро!Когато сте на зеленчуци/салати,овкусявате ли ги?Имам 4-5 зелени салати и съм решила да карам 2 дни на тях.

# 209
да, с лимон и малко сол

уфффф, свалям по 200гр на ден 😰

Общи условия

Активация на акаунт