МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 467
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добрютро от мен.
Днес на кисело мляко и официално вече влизам в режима "Моното на Касиопея" /кисело мляко през ден/. Явно другото няма да го бъде - все си мисля за вино вечерно време, а то ми върви с мезенце, та не става по друг начин.

да, с лимон и малко сол

уфффф, свалям по 200гр на ден 😰

Да не би да ти остават малко килограми вече? Накрая винаги се сваля по съвсем малко

# 211
тц, много ми остават - 10

# 212
да, с лимон и малко сол

уфффф, свалям по 200гр на ден 😰

А ти по колко би искала да сваляш на ден ? 200 гр не е зле , това са повече от 5 кг на месец.

# 213
цял месец на моно и ниски калории няма как
а с протеини и без сол ми се искаше да са повече Simple Smile

# 214
  • София
А някой правил ли е монорежим, но включващ почти всички храни, които употребява? Т.е. организмът пак би си набавил нужните вещества и може да се кара по- дълго така?

# 215
Здравейте! Чак сега сядам да обядвам пред компютъра и реших да се отчета с първи режимен ден на риба успешен. В момента ям пържен шаран и бяла риба - много ми е вкусно. Дано да не ми втръсне до довечера. Сутринта все пак не издържах на любопитството и се претеглих,  и бях разочарована - 1.300 кг  за 6 дни. Не знам и аз какво очаквах, но като се има предвид, че съм не просто леко пълна , а дебела....Надявахсе, че първоначално ще съм свалила повече. Но няма да се отказвам. Все пак е по добре от нищо или качване. Смятам обаче да се тегля всеки ден, за да видя как ми действат различните храни.

# 216
Здравейте! Мисля да започна монодиетата на ВЧ, но знаете ли дали ако увелича от 2 на 3/4 дни ще има по-добър резултат? Или е най-добре да се направи 2пъти х 12дни?

# 217
  • София
А пиете ли повече вода? Това никъде не го пишат, обаче истината е, че специално при Моното, колкото повече вода се пие, толкова по-добре действа. Е, не да погълнете 5 литра за ден де, но 2+ литра биха помогнали сериозно. Аз в дните на кисело мляко, ако изпия 3 л вода, резултата на следващия ден е просто УАУ. Стигала съм до - 2 кг. за 24 часа. Ясно е, че е вода, но все пак.......

# 218
Аз знам, че на всеки кг се пие по 0,030мл вода.

# 219
  • София
И аз така знам. Обаче след ден на кисело мляко най-добре виждам разликата, когато съм пила 2 литра в този ден и когато съм пила 3 л вода.

# 220
Според мен 3,4 дни от един вид храна омръзва. Аз днес не бях на моно но утре продължавам със зеленчуци. Издържах 4 дни в ограничени калории и съм доволна, ако успея да изкарам месец после ще е лесно.

# 221
Въпреки че това не е лоша идея - няколко дни да ядеш едни и същи комбинации. Разнообразието разяжда и отваря апетит.

# 222
  • Варна
Втори ден на риба-не!
Очаквах, че на чиста риба ще ми стане тежко и мазно, че дори и лошо и така и стана, а не е като да съм прекалила.
В 15ч 100гр и в 20ч още 150гр.
Нищо де, опитах, но не е моето. Дано поне си е заслужавало!

# 223
Втори ден на риба-не!
Очаквах, че на чиста риба ще ми стане тежко и мазно, че дори и лошо и така и стана, а не е като да съм прекалила.
В 15ч 100гр и в 20ч още 150гр.
Нищо де, опитах, но не е моето. Дано поне си е заслужавало!

За съжаление рибата при мен не даде резултати, въпреки че бях стрикта.Не съм мръднала и грамче от вчера. Днес съм на пиле. И ако успея да не наруша пилето, се получават 4 дена само белтъчини- чист Дюкан. Никога не съм я правила тази диета, но съм чела, че от нея най се сваля. Да видим! Преди 2 години успях са сваля 18 кг с Атанас Узунов( хард кето), но тази есен с много и разнообразно плюскане пак качих 12 от тях. И сега наново мъкиииии....

# 224
омотах днешния ден
пиле, доматен сок и протеинов шейк  Imp

Общи условия

Активация на акаунт