МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Обикновено с ластици вкъщи тренирам, но тези дни също не съм. Може би другата седмица ще си подновя ежедневките, сега имам следморска умора.
За 3 дни 1.5 кг, добре ли е? Но аз и нямам много за сваляне, може би затова така бавно върви или пък годинките ...
От утре салати ... бляк. Мога да ям зеленчуци като гарнитура, но не и самостоятелно. Сигурно ще умра от глад.

# 436
Зеленчуци -  всякакви, сготвени, сурови... Добави и малко студено месо, яйца, сметана...ще се получи.

# 437
Ели,резултат ти изкушава.Че сигурно тръгвам и аз от такива висоти,но дали ще ми дойде музата да стоя моно...
Херзен,щом има ефект..

# 438
Ели,резултат ти изкушава.Че сигурно тръгвам и аз от такива висоти,но дали ще ми дойде музата да стоя моно...
Херзен,щом има ефект..
Аз видимо не виждам особена разлика, така че незнам. Но с толкова в излишък си трябва време. А и не им се радвам толкова, защото предполагам, че спирайки- йо йо ще е уау, ако не продължа нещо друго

# 439
Едва ме нави да започна след теб.Днес -плодове.

# 440
  • Sofia
Здравейте, днес ми е 5-ти ден от диетата на В.Ч., днес и утре салати, много добре, обаче 7-ми и 8-ми ден на риба, нз дали ще се справя. Изчетох цялата тема и в няколко поста прочетох, че може да се замени с яйца, някой правил ли го е или ефекта няма да е същия?

Иначе за 4-ри дни режим съм -1.3 кг, -1см талия, -2см бедро, -3см корем. Родих на 18.05, като през бременноста качих 17 кг., дни преди раждането бях 69 кг. Започнах режима на 58.8 кг, като целта ми е да сваля 10 кг за да се чувствам перфектно. Старая се да тренирам по два пъти в седмицата, вкъщи с гирички и ластици.

Успех на всички!☺

# 441
Dacyika, значи с теб вървим заедно.
Леле, как съгреших вчера с половин кутия сладолед. Ама детето яде ... и айде и аз. Хубавото е, че не се отрази. Днес заковах -2 кг, на ден по -500 за всеки ден. Доволна съм, имам още 1-2 за сваляне, таман до края.

# 442
Здравейте, днес ми е 5-ти ден от диетата на В.Ч., днес и утре салати, много добре, обаче 7-ми и 8-ми ден на риба, нз дали ще се справя. Изчетох цялата тема и в няколко поста прочетох, че може да се замени с яйца, някой правил ли го е или ефекта няма да е същия?

Иначе за 4-ри дни режим съм -1.3 кг, -1см талия, -2см бедро, -3см корем. Родих на 18.05, като през бременноста качих 17 кг., дни преди раждането бях 69 кг. Започнах режима на 58.8 кг, като целта ми е да сваля 10 кг за да се чувствам перфектно. Старая се да тренирам по два пъти в седмицата, вкъщи с гирички и ластици.

Успех на всички!☺
На мен рибата ми хареса, бях си взела филе от хек и на грил тигана. Цял кг си направих и си я изядох с ломонче, мн вкусно. Аз обичам всичко, което е месце, сега плодовете е мъка. Ама държа фронта

# 443
  • Sofia
#evencee Сладолед и сладко са ми слабост и на мен 😀 ама всеки път като ми се дояде, отивам пред огледалото, виждам че корема вс ден ми се прибира и се мотивирам да постигна целта си, хапвам лажица мед или чай с мед и ми минава.   

#eli_r добра идея, ама нямам грил тиган, може да си взема, или пък ще си я направя на фурна. По принцип обичам риба, ама нз дали ще мога да я ям цял ден.🫤 Може би ако си поръчам от някой ресторант, ще ми е по-лесно и вкусно.

# 444
#evencee Сладолед и сладко са ми слабост и на мен 😀 ама всеки път като ми се дояде, отивам пред огледалото, виждам че корема вс ден ми се прибира и се мотивирам да постигна целта си, хапвам лажица мед или чай с мед и ми минава.   

#eli_r добра идея, ама нямам грил тиган, може да си взема, или пък ще си я направя на фурна. По принцип обичам риба, ама нз дали ще мога да я ям цял ден.🫤 Може би ако си поръчам от някой ресторант, ще ми е по-лесно и вкусно.
Рибата е доста скъпа и от ресторант ще излезе скъпо. Кг филе хек започва от 15 лв нагоре, поне Аз на толкова я взех. По добре си вземете едно тиганче за 15, 20 лв. И си го ползвайте. Сигурно може и в обикновен тефлоноф. Нямам търпение да дойде пак ред на месото  или поне картофите😂😂Успех

# 445
От любопитство питам - а може ли да се прави диетата само за 6 дни, без втори дни повторения? На мен лично ми втръсва да ям все едно и също. Едва избутах втория ден зеленчуци, сега и рибата нещо ми дотегна и хич не ми се яде днес такава. Или самия ѝ механизъм не позволява?

# 446
според мен това е причината диетата да е успешна Laughing
вторият ден почти да не ти се яде Mr. Green

# 447
Дали се прави по един или два дни, все си е моно. Много от моно диетите са с един тип храна по 1 ден. Ефект имат, стига да се храним точно с този тип храна.

Аз правех преди една друга, при нея се ядеше до 14 часа, а не когато и колкото ни се яде, както е при ВЧ. Ефект определено имаше, когато я правих към 2 седмици.

# 448
Да се включа и аз относно диетата на Ваня Червенкова. Продължавайте, защото ефект има определено!
Днес ми е 15 ден, /първи пилешки от втората врътка/ и ще хапвам пуешко. Доколкото знам е позволено като заместител, а и за мен е по-вкусно, (домашно е). Резултатът ми е 5.200 гр, а в сантиметри свалих 9 от корема, 7 от талията, 10 от гърдите, 5 от дупето, 2 от ръката, 2 от бедрото. Заключението е, че колкото и да показва кантара, на сантиметри се сваля най-много, видимо е и по дрехите. Пия много вода - над 3 литра на ден, включвам велоергометър интервално каране по 20-30 мин + упражнения вкъщи (най-вече за корем). Доволна съм и с лекота продължавам напред, затова, момичета, със силна воля и упорство давайте, защото резултатите няма да закъснеят! Успех! Sign No Entry SignFriesHamburgerFries

# 449
браво на теб, супер си Hands Plus1 Hands Clap Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт