МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 566
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Миналата година свалих с диетата на Ваня Червенкова близо 10 кг и бях доволна от резултата. А сега само чета и събирам сили и идеи като спра да кърмя как да започна на ново.

Надъхващо!
Няма да мога да изкарам 2 последователни дни на едно и също.
Аз се лутам между: ще направя Червенкова, но по 1 ден И един плодов и един на мляко всяка седмица.
Както е казала Касиопея -  в другите дни по - кротко Grinning

Ама нали съм Везни...ще се чудя още Joy

Хаха и аз съм везни и все умувам нещо... Много лоша черта! Поне за мен. С годините по зле ставам. Като малка бях по първична в решенията си.
Та за диетата на Червенкова и аз си мислех и като цяло ми беше трудно. Но упорита бях и наистина успях. Но после след като свалих кг,забременях и не мога да кажа дали е имало Йо-Йо ефект. Надявам се в началото на другата година да я почна на ново и да почна да свалям,че с кърменето качих много. През бременността може би заради това,че преди това бях свалила доста ,не бях качила много. Но след като почнах да кърмя и не редовното спане и озверявах за сладко. На което дължа и слонската си визия.🤪

# 421
  • София
Плодовият ден може да е много коварен за някои (като мен), които задържат вода от плодовете заради захарта. Пример от преди 2 седмици - направих ден на диня и на другия ден бях + 1,5 кг. Очаквах, че ще пишкам много от нея (както преди ми се е случвало), обаче не. Дали им инжектират допълнително захар, за да са по-сладки или е заради плодовата захар не знам, обаче + беше на лице. Та пасле правих пак ден на кисело мляко, за да изчистя водата.

Ако ви е трудно на кис. мляко, правете го ден на варено пилешко месо и пийте задължително над 2 л вода. Ефекта ще е същия Simple Smile

# 422
Здравейте момичета, успех на всички вас! 😉😘
Имам нужда от помощ и дано не ви натоварвам с въпроса си. Диетата ми е на ВЧ , утре ми е ден с пиле , но аз не мога да ям пиле и видях ,че мога да го заместя с елда .Мога ли да си направя елда със задушени гъби с лук или да добавя лук , магданоз , соев или лимонов сок към елдата.  Благодаря много

# 423
Не, не може.
Моно значи 1 нещо.
Вместо пиле- риба, или яйца. Без нищо, освен подправки.

Диета на елда може, но е друга тема.

# 424
Благодаря  Dez , мога ли да овкуся елда с лимонов сок или яйцата с лимонов сок. Какви подправки могат да се ползват.
Много благодаря
В зеленчуков ден каква комбинация да правя от зеленчуци ?

# 425
  • гр. Варна
Monique_cj аз на зеленчуков ден си пекох тиквички на фурна. Режеш на 4 на дълго и нареждаш на хартия за печене. Станаха хрупкави отвън и меки отвътре Grinning

Томасита важното е, че колкото и да се чудим по кой път да тръгнем го вървим до края Wink

# 426
Аз пиле не ям, заменям със свинско или карам на риба обожавам я

# 427
Гледам темата е позамряла. Само аз ли съм на диета? Grinning
След морския гуляй реших да се прочистя малко с ВЧ. За пръв път ми е, то и като цяло не съм от пазещите диети. Вчера след първия картофен ден /на салата с червен лук, зехтин и лимон/ съм -600 гр, добре като за начало. Днес картофки на еърфраер .. ама ме сърби да им спусна малко сиренце, ехх. Проблемни ще са ми салатите и плодовете, и двете не ги долюбвам.
И едно питане - в рибните дни видях, че може калмари, ама тези полуфабрикат с панировката не са ми много диетично ... и все пак може ли?

# 428
тц, тези с панировката хич не може
има замразени,  може от тях на скара

# 429
Е, ясно беше, ама тарикат Андрешко да пита ... Ще си взема цели туби за скара, това е добра идея.

# 430
Здравейте, включвам се и Аз. За първи път пазя Моно. Мислех че ще е много трудно, до тук добре. Днес беше 2 ри ден на риба. Утре съм взела ябълки, имаме и пъпеш в хладилка. Спазвам стриктно или така мисля 😂Започнах около 74, сега съм 71. Желани поне 65 на ръст 165 , ще направя още едно завъртане със сигурност,че края на 08 отиваме на море, да не излагаме прекалено 😂.

# 431
давай, давай… моното винаги е с добри показатели

# 432
Херзенче,на моно ли си?
Ели,чуден резултат.Изкушаваш.

# 433
Херзенче,на моно ли си?
Ели,чуден резултат.Изкушаваш.
Засега не, Аз сък крайна или спазвам или не. Ако се изкуша няма да е само веднъж. 😂.Вие тренирате ли докато я пазите, че Аз ходя чат пат на Канго, и на пилатес. Обаче сега от 7 дни не съм, не знам дали ще имам сили. Особено първите дни ми се струваше на моменти, че ми е леко замаяно.Както и ме интересува да кажем правя 3 пъти, после какво следва като хранене - колоритен дефицит или Узунов-,.Вие какво правите, как ги подържате кг. 😊

# 434
не съм, Съни
на фитнес диета съм от тренера - пиле, яйца, малко зеленчуци, 30гр овесени ядки...
5 хранения в ню-ню дози

Общи условия

Активация на акаунт