МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Как да не е много, 2.700 за две седмици? Много добре е даже! Дюкан казва, че здравословното отслабване е по килограм на седмица/десет дни.
Духче, купи си дълга рокля за предстоящия повод, с високо деколте и с къс ръкав, аз поне така правя по всичките ми поводи, мъкна се с дълга до земята рокля. Ефектно е, ще видиш.

# 391
  • София
Здравейте, да дам отчет. 😊 Изкарах до 31-ви на моно (картофи, яйца и плодове). В интерес на истината свалих най- много с плодовете. Та за 7 дни смъкнах 2.400 кг. От втори си преминах на нисковъглехидратно хранене с идеята един или два дни седмично да опитам моното на Касиопея.
Успех с борбата и дано скоро видите желаната цифра на кантара. 😊

# 392
Ами не е много, защото тези килограми са в най добри случай Simple Smile
Вчера организирах моминско парти и разбира се, реших да пия и аз. През деня не бях яла особено много, но пих после и вечерях и днес съм + 2 кг и може би повече. Сватбата е на 15 ти, до тогава ще направя пак моното на Червенкова, но по 1 ден, че няма време за по два дни.
Купих картофи, утре съм на варени и печени картофи и дано източа част от водата. После имам пилешки бутчета и така

# 393
Дух, до 15ти има 9 дни, карай протеиновите по 2 - пилето и рибата, на зеленчуковия яж зелена салата
и във всичките дни приключвай с храната в 6
адска жега е тия дни, задържала си вода
за два кг трябва да одрънкаш 3 бутилки Laughing

# 394
Хахаххахах Херц, това е идея, благодаря.
Неее хахаха твърд алкохол не съм пила, но розе и шотове Бейлис не съм ги пестила Joy
Но като цяло 9 момичета изпихме две бутилки розе и половин бутилка Бейлис, та със сигурност не съм се насвяткала (или поне не толкова, колкото можех Joy )

# 395
  • София
Здравейте, момичета! Имам много кг за сваляне-над 110кг. съм, ендокриноложката ми препоръча монодиети, но се обръщам към вас за най-ефективните. С ИР и метаболитен синдром съм...Пробвам някакви, свалям малко и после се връщат....Гаден кръговрат...Благодаря предварително за съветите и препоръките ви Wink

# 396
Честно казано аз съм на същия хал като теб и съм с повече килограми.
За подобряване на инсулиновата чувствителност на клетките е хубаво да се включат тренировки. Влияят мн добре на ИР.

На мен най добре ми се отрази и най-много свалих и най-дълго задържах като правих 10 дни само на плодове, до 800 грама плод и чай с мед по метода на Лидия Ковачева. Това края на януари ми даде голям старт и така почнах да свалям. Преди това една година мъки и нищо не се случи. 3-4 кг за цялата година

# 397
Духче , за 10 дни колко свали на плодове ?

# 398
# 399
Здравейте, момичета! Имам много кг за сваляне-над 110кг. съм, ендокриноложката ми препоръча монодиети, но се обръщам към вас за най-ефективните. С ИР и метаболитен синдром съм...Пробвам някакви, свалям малко и после се връщат....Гаден кръговрат...Благодаря предварително за съветите и препоръките ви Wink

Не съм доктор, но не мисля, че моното е подходящо за теб. Щом си с ИР трябва да избягваш въглехидратите, в това число и плодовете. Едно е да изядеш една ябълка за деня, друго е два дни да приемаш само плодове. Това ще повиши кръвната ти захар и съответно ще изстреля и инсулина в небесата. Бих прочела за ВМ НВХ на първо време. Важно е да овладееш инсулина, а с въглехидрати няма как да стане. Или си "сглоби" твое моно без въглехидрати - месо, риба, яйца, зеленчуци...

# 400
  • гр. Варна
Здравейте,
Защо не пишете? Ядете тайно някъде, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy
Минавам да се похваля с -4,5 кг с диетата на galimira28. Резултатът ми е за 5 дена, мисля да направя още една врътка иииии почивка Grinning

А по принцип варианта на Касиопея колко време може да се прави?

# 401
Къде да я видя тази диета galimira28

# 402
  • гр. Варна
Има я в първата страница на темата.
1 ден - 2 кофички кисело мляко
2 ден - зеленчуци
3 ден - 5 яйца (аз 6)
4 ден - 5 картофа (аз повечко Grinning)
5 ден - 800 гр варено пилешко месо (аз си опекох 4 бутчета)

Аз си позволих повече, защото знаех, че ще ми е много трудно. На втората врътка ще съм по стриктна Blush

# 403
Радостна,честит страхотен резултат.
Размечта ме за врътка...
А от колко кг стартира?
И колко и какви зеленчуци яде ?

# 404
  • гр. Варна
Благодаря Relaxed
95.2 почнах. Надявам се с втората врътка да се покаже 8цата. На зеленчуци ядох краставици - много ги обичам, но утре мисля да направя зеленчукова крем супа.
Мисля за тиквички и броколи...

Някой може да даде съвет

Общи условия

Активация на акаунт