МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, приемате ли нови попълнения 🤗

# 451
Здравейте, приемате ли нови попълнения 🤗
Разбира се, добре дошла.
 А момичета до сега цикъла ми е бил супер точен. Като изключим 2 бременности. 😂Сега ми закъснява с 1,2 дни. Възможно ли е да е от Моното и при вас има ли някакво отражение върху това.

# 452
eli_r не зная дали бих ти била полезна, тъй като преди години съм правила моно, но тогава нямах промени в цикъла. Според мен е възможно да ти се отразява храненето на месечния цикъл, както и още много други фактори..

# 453
Здравейте, момичета! Дали има някой на моно в момента, или който да се кани да започва? Simple Smile
Вчера започнах моното на Галимира

# 454
Здравейте, момичета! Дали има някой на моно в момента, или който да се кани да започва? Simple Smile
Вчера започнах моното на Галимира
Аз все още съм си на него.

# 455
Eli, откога си на него и какви са ти резултатите, ако искаш да споделиш, разбира се!

# 456
Eli, откога си на него и какви са ти резултатите, ако искаш да споделиш, разбира се!
Аз на В. Червенкова точно, по метода се храня. В момента съм 3 та серия ден пилешко свършва днес. Утре на зеленчуци.Нямам прекъсвания и прегрешения. Старт 75 в момента 69, корема ми го няма. Размери ще се премеря пак към. 20.08 в см.

# 457
И аз се каня да почна В. Червенкова 🙂

# 458
  • Sofia
Момичета, споделям моя резултат от 24 дни на диетата на В.Ч., -4кг, -7см корем, -3см ханш, -3см талия и -5см бедро. Признавам си в дните на салати умирах от глад😁, първите рибни дни ми стана лошо, душата ми миришише на риба няколко дни след това🥲 (затова втория път вместо риба, хапвах яйца), даже последните дни си позволих да прегреша няколко пъти (хапнах малко чипс, бонбони, филия тирокафтери и няколко хапки от опитване на храна🫣). А и си позволявах чаша бяло вино няколко пъти. Като цяло съм доволна, в момента съм 55кг, но най-добре се чувствам около 49кг, така че от понеделник мисля да почна диетата на Галимира за 10 дни, тъй като е по-къса и ми е интересно от нея колко бих свалила. 🙂

# 459
браво, Dacyika Flowers Hibiscus
много ми харесва да чета за успешни битки с килограмите Hug

# 460
Момичета, споделям моя резултат от 24 дни на диетата на В.Ч., -4кг, -7см корем, -3см ханш, -3см талия и -5см бедро. Признавам си в дните на салати умирах от глад😁, първите рибни дни ми стана лошо, душата ми миришише на риба няколко дни след това🥲 (затова втория път вместо риба, хапвах яйца), даже последните дни си позволих да прегреша няколко пъти (хапнах малко чипс, бонбони, филия тирокафтери и няколко хапки от опитване на храна🫣). А и си позволявах чаша бяло вино няколко пъти. Като цяло съм доволна, в момента съм 55кг, но най-добре се чувствам около 49кг, така че от понеделник мисля да почна диетата на Галимира за 10 дни, тъй като е по-къса и ми е интересно от нея колко бих свалила. 🙂
Браво,  много см сте свалила, а каква е диетата на Галимира. На мен са ми най трудни плодовите дни,по принцип почти не ям такива.

# 461
Аз плодовите ги заменям с зеленчукови/по ми е вкусно и разнообразно/!
пилето - не го близвам от години то е пълна химия заменям или със свинско или риба /обожавам/
няма драма пак е моно пак е протеин

# 462
  • Sofia
Има я описано на първа страница. 🙂

Браво,  много см сте свалила, а каква е диетата на Галимира. На мен са ми най трудни плодовите дни,по принцип почти не ям такива.

# 463
Здравейте,започвам утре и аз моно
Има ли доволни от моно диетата на Lady Cassiopeia Duval ?

# 464
Това по-скоро е режимът на Байкова. Само са махнати плодовете в дните с кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт