МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Има ли някой на моно?

# 481
Има ли някой на моно?

Май никой Laughing Бързо омръзва . Не е диета за дългосрочен план . Ще ти омръзне .
Иначе определено има ефект .

# 482
Вярно е, омръзва. Аз се преместих във ВМ НВХ.
Но от вторник мисля да направя някой и друг ден на яйца само, да чистя поражения от лятото. Тогава може и тук да се мушна.

# 483
Привет,  има ли желаещи  за Червенкова, от понеделник с мен да стартират?

# 484
Да измрънкам тук. Преди две години бях свалила доста кг с Червенкова. И сега след второ раждане,кърмене и прочие я започнах пак. Много мотивирана и с желание за промяна. Обаче този път не успях да видя предните резултати. За 20 дни и оставащи 4 съм свалила само 3 кг. Дори малко се демотивирах от почти никаквия резултат. Корема ми се пребра видно,като см има малка разлика но очаквах много повече като човек вече минал през това.
Личната ми лекарка каза,че ставало по-трудно след второ раждане и хубави резултати ще почна да виждам след месец. Но така и не попитах защо след месец... Ще си изкарам врътката и после ще се замислям дали да пробвам пак поне още една врътка.

# 485
Да измрънкам тук. Преди две години бях свалила доста кг с Червенкова. И сега след второ раждане,кърмене и прочие я започнах пак. Много мотивирана и с желание за промяна. Обаче този път не успях да видя предните резултати. За 20 дни и оставащи 4 съм свалила само 3 кг. Дори малко се демотивирах от почти никаквия резултат. Корема ми се пребра видно,като см има малка разлика но очаквах много повече като човек вече минал през това.
Личната ми лекарка каза,че ставало по-трудно след второ раждане и хубави резултати ще почна да виждам след месец. Но така и не попитах защо след месец... Ще си изкарам врътката и после ще се замислям дали да пробвам пак поне още една врътка.
Ако Ви успокоява и Аз след второто раждане отслабам трудно, нищо общо след 1 то. Може би влияе - възрастта, движението. Има много фактори. Но 3 кг са ок, за 12 дни и Аз съм толкова. За 1.5 м стриктно, лятото свалих около 8,

# 486
Ако Ви успокоява и Аз след второто раждане отслабам трудно, нищо общо след 1 то. Може би влияе - възрастта, движението. Има много фактори. Но 3 кг са ок, за 12 дни и Аз съм толкова. За 1.5 м стриктно, лятото свалих около 8,

3 кг за 20 дни. Аз очаквах повече и някак се разочаровах.

# 487
Сменете диетата/режима! За мен категорично това е най-трудната диета, която съм спазвала и резултат от 3 кг. предвид тази мъка всеки ден, също смятам, че е крайно недостатъчен. Разбирам недоволството ви.
Извинявам се, ако счетете коментара ми за демотивиращ, но го смятам за реалистичен, понякога просто не става. Успех ви желая, щом имате воля за промяна, тя ще се случи!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 11:48 от eva_912

# 488
при монодиетата на Галимира има ли с какво да се замени месото в последния ден? нямам възможност да изям толкова много месо за един ден, независимо под каква форма е и как е сготвено

# 489
Според мен ако ще заменяте, заменете с протеин. Яйцата са на 3 ден, така че с нещо друго, но пак богато на протеини. За да се спази поне хранителната група и поредността. Риба обичате ли?

# 490
  • гр. Варна
Привет,  има ли желаещи  за Червенкова, от понеделник с мен да стартират?

Тъкмо си изядох картофите Grinning

Дано да има ефект, че след второто наистина е много трудно.

# 491
Здравейте! Мисля да започна моно от утре. Снощи се замислих, че не е трудна за спазване и преди години имах доста добри резултати.

# 492
Здравейте и от мен! И аз се замислям за една врътка, но се чудя Червенкова или Галимира?
Spring_queen,  Вие към коя сте се насочили?

# 493
миналата седмица и аз мислех да започна Ваня Ч.
но карах два дни лунна диета и 4ри дни на пиле
- 2 кг съм
и тази седмица мисля да е така, но ако не мога, ще ям сряда и четв пиле, петък - зеленчуци, събота и неделя - риба
нещо съм се ядосала на тлъстинките и искам да ги разкарам ударно, при мен плавното и разумно сваляне не работи

# 494
Herzen същата работа и при мен.. Ако не се мъча и гладувам не свалям. Като се храня балансирано и ми е вкусно килцата не мърдат 😩

Общи условия

Активация на акаунт