МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 347
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
В4ера да ви разправям шоу,пуснали някаква музика и аз съм хванала малкия за ръцете и танцувам и той като ми влезе в ритъм,като взе да пристъпва от крак на крак и да криви дупе,голям танцьор ей,умряхме да се смеем с баща му hahaha
Той сега е друга мода нощем се скъсва от сукане,а през деня неиска да яде,в4ера за цял ден е сукал веднъж ,а през ноща 8 пъти Rolling EyesАиде приятен уикенд на вси4ки,4е незнам дали ще мога пак да се вклиу4а  Hug

# 181
  • София, център
Този Дани пак изби рибата! Laughing

Навън наистина е студено, незнам дали да излизаме въобще  Sad... отивам да къпя бебе ! Нямам настроение...

# 182
Хей, мами, къде сте в този хубав ПЕТЪЧЕН ден  Mr. Green

Аз утре ще съм в Южния парк. Дано става за разходка поне за малко.

Вчера дадох на Маги за севте бисквити. Реших да й сложа направо Закуска, а не от тези на Плазмон. Те са много хубави за десертчета. Пък, и като четох съдържанието имат най-малко неща вътре от другите. Сложих й една бисквита с царевичното нишесте, плодово пюре и АМ, и много й хареса  Grinning

# 183

Вчера дадох на Маги за севте бисквити. Реших да й сложа направо Закуска, а не от тези на Плазмон.

От 1 месец давам на Вики  бисквити Закуска. И тя много ги харесва. Слагам й 2 бисквити във вечерното АМ. Давам ги с пасирана ябълка, круша, в плодово пюре и т.н. И много лесно се разтварят и не стават на бучки.
Вие мами, въведохте ли кисело мляко? Аз се чудя дали да дам да опита  newsm78

# 184
Вие мами, въведохте ли кисело мляко? Аз се чудя дали да дам да опита  newsm78

Аз също се чудя, ама откакто ми казаха, че трябвало аз да го заквасвам и се отказах за сега. Вие чували ли сте подобно нещо  newsm78 Аз никога не съм правила сама кис.мляко и нямам идея как става. Пълен профан съм в това отношение.

А биквитки и аз давам от ок.месец. Давах й да си гризка в количката, когато беше топло и тя много се радваше, още като види пакета. Аз обаче не съм побвала Закуска, ами има едни съвсем обикновени, името им е "Обикновени бисквити"  Mr. Green. Но нищо не пречи и Закуска да пробвам, може да й харесат повече Wink

Вигантол и аз давам по 1к на ден.

Zoui, даваш ли го Дани за партньор на Криси  Mr. Green Тя има друг номер - докато седи права в леглото си, хваната за рамката - почва да си върти главата и тялото в различни посоки. Особено като види прогнозата за времето по БТВ или рекламите по фокс лайф. Също "танцува" така като й пея. Единствено тя ме оценява като талант. Баща й само ме увиква като почна да пея  Crazy

# 185
Аз мисля да пробвам да дам след около месец кис мляко. От четено тук реших да дам Верея с по-висок процент масленост. Само се чудя какво мляко да дам - краве, овче или биволско  newsm78

# 186
ДесиМ, аз доколкото разбрах от четенето, домашно квасено мляко се прави само, ако си сигурна в прясното мляко. Но дори и тогава пак не е много сигурно колко се по-добро от купеното, защото пък в него имало много повече от разни живи бактерии, които се изчиствали в купешкото.
И аз не знам. То, както за всичко останало, и за това има поне 100 мнения. Но аз реших да купувам млякото
А Закуската са по-подходящи да се слагат в нещо, защото омекват по-лесно. За ръфане е по-добре от обикновените, защото не се ронят толкова

# 187
Веси, аз по принцип съм ужасно гнуслива и изобщо не става дума за домашно прясно мляко.  Naughty Казха ми, че имало някакво пр.мляко в полиетиленови пликчета, което трябвало да се подвари преди да се закваси или да се пие. Ама тогава толкова далечно ми се струваше захранването с кис.мляко, че дори не питах как се казва и къде се продава  Embarassed

Аз пък съм чувала, че Герма има най-малко нишесте и било най-подходящо за малки деца по принцип. Кой знае къде е истината обаче  newsm78 Абе май ще купувам и няма да си играя да квася вкъщи. Но и аз ще почакам ок.месец.

# 188
И аз мисля да купувам кисело мляко, а не да квася. А и без това изобщо никога не съм квасила и нямам и идея как става това. Ще почакам Вики да направи 8 месеца и ще й дам да пробва малко, пък дано й хареса.
Уф, тя спи от 10.30, развали си целия режим. Сега трябваше да яде и да заспива. А вместо това като стане ще щурее. Ами то аз съм си виновна, сигурно трябваше да я оставя да си дремне 30 минути и да я събудя. Ама немога да я будя, толкова сладко спи[smilie=smile3524.gif]
Утре някак ще се връщаме към стария режим. Поне сега като се събуди и няма да е кисела. Ще взема да я изведа малко - хем на разходка, хем на пазар.

# 189
Аз давам само от десертите с йогурт на хип. Това със заквасването въобще не звучи лесно  newsm78.
Иначе да ви кажа на Иван също заставките на фокс лайф са му любими и колкото и да е нервен и кисел веднага млъква като почнат. А сутрин към 5 са съединени всичките им заставки в един ужасно дълъг "клип" и аз пуснах видеото да записва  и сега имам "рецептата" за спокойно бебе! Препоръчвам ви горещо да направите същото! Явно бързо сменящите се картинки и музиката направо много им харесва на децата - която и майка да питам и всички казват че децата им харесват точно това.
Моя приятелка ми каза, че имало филм на дисни за бебета. Направили са нещо, което било с някакви въртящи се неща, май музиката е на Бетховен. Някой теглил ли е такова нещо  newsm78. Аз я помолих да ми го запише и ще ви кажа като го имам. Нейното бебе било ужасно впечатлено.

# 190
По повод гледането на телевизия от бебета - знам че хич не е хубаво. По принцип пускам телевизора само когато трябва да се изкъпя и тя е будна. Така й ангажирам вниманието, за да не пищи докато съм в банята. Напоследък само ме търси с поглед и като излезна от стаята и не се появя на 2-та минута следват писъци и рев. Май много почна да се привързва към мен. Където и да отидем и да излезнем и само се оглежда дали съм наблизо.

# 191
За киселото мляко знам ,че трябва да е най-ниска масленост(домашното става по гъсто)  пък може да е по-полезно незнам .Аз и дадох кисело преди месец хареса го , но с малко захар и бисквити.Кои ще седне да кваси мляко я станало, я не...

Мойта бебка и тя е много музикална , пее извива ги едни, можем да направим хор "бодра смяна"
Телевизия още не и давам да гледа,но голям интерес проявява като го пусна и опъване , въртене там да види...
Лек ден на всички Flutter

# 192
И Маги си пада много по Фокс лайф. Но и аз гледам да не й давам да се зазяпва много.

А това за процента масленост на млякото и там има 2 противоположни мнения. Едните казват, че по-масленото било тежко за бебетата. А другите казват, че бебетата имали нужда точно от тази масленост поне до 2год. Аз си избрах втория вариант, не за друго, а защото поне в него би трябвало да има по-малко интервенции, за да му се изкарат разните неща. И си мисля, че в млеката с по-малка масленост са наблегнали повече на нишестето за гъстота. Но и в това не съм много убедена. Действам по интуиция и кое ми звучи по-логично  Rolling Eyes

# 193
Zdrawejte!
Imam problem c PC to i se izvinqwam za latinicata Sad
Az dawam kiselo mlqko ot 6tiq mesec. Predi dawah Wereq 2,9%, sega minah na Germa 2%, za]6toto 4etoh izsledwane, 4e w Germa ima jiva zakwaska. I pedito me posywetwa s po-malka maslenost da dawam. A Elina pie mnogo kiselo mlqko i izob6to mnogo go obi4a. Dawam i go pod wsqkakwi formi-s biskwiti , w piureta , we4er w 6i6e.
Ob6to wzeto pak wseki trqbwa da si re6i, kakwo mlqko da dawa, nqma edinno mnenie, pone az dokolkoto sym 4ela. znam samo, 4e Rodopeqta e s ni6este i ne se prepora4wa
Wsi4ki beb4owci sa mnogo sladki;)

# 194
Защо не е полезна телевизията  newsm78. Аз не се сещам нито една причина ако човек има читав телевизор, разбира се. Очи, облъчване - какви? Споделете какво сте чели...

Общи условия

Активация на акаунт