МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 328
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Ноемврийско слънце вече грее, мартенското бебе почва да щурее!
Мартенчетата щастливи стават все по-палави, игриви!
Мартенчетата добрички - ходят, лазят, пляскат с ръчички!
Мартенските бърборанчета, са големи сладуранчета!

Браво,Ади!Много са хубави,ще ги използваме всичките! HugПускам темичката.
Гале,много готин сайт за играчки си изровила! Peace

# 271
Кате, честит рожден ден, желая ти всичкото здраве и щастие на света Hug Hug Hug

# 272
Браво на вас , три дни ме няма и вие сте изписали темата Wink
През уикенда си ходихме До Разград.Вечерта оставих Ели на свеки и излязох и аз като бял човек.Да ама след 2 часа телефона звъни и ми заявяват , че деттето не искало , да спи и се оглеждало......С две думи - търсела ме CryАз си помислих , че се къса от рев и за 10 минути се прибрахме.Оказа се , че не детето , а  баба и я е повече страх да остане на саме с детето, да не вземело да ревне.Понеже доста често я овиквам за малката , този път  спокойно и обясних , че тя винаги е кисела преди сън и поплаква малко.И на свеки и стана гузно , че ни е развалила вечерта.Установих , че когато нищо не и кажа и е по-кофти
За телевизията - Ели мн. обича рекламата на Маркели "Оооооооранжево небето , оранжево морето..........Сигурно , защото и е оранжева количката Joy Joy JoyНо ако я чуе , когато се унася , следва още половин час приспиване.

# 273

За телевизията - Ели мн. обича рекламата на Маркели "Оооооооранжево небето , оранжево морето..........Сигурно , защото и е оранжева количката Joy Joy JoyНо ако я чуе , когато се унася , следва още половин час приспиване.

Joy Joy Joy
и Лора много се радва на тази реклама.

# 274
  • София
Честит рожден ден, EkaterinaM   bouquet

# 275
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ!!! С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!   party023  bigdance2 bdbaloni

# 276
Уф, аз пък бързакова, се разписах в новата тема, без да видя, че тази още е ОК.

КатеМ, весел празник ти желая, споделен с много любими хора!

# 277
Катеееееееее, честит празник! Желая ти здраве, щастие и много, много радостни мигове с малкия Мишо.
Аз като пълна идиотка щях да питам кво е уоукър ама добре, че пуснахте картинка  Joy

# 278
Kате честит празник и от мен , желая ти здраве ,щастие и късмет   bouquet

И на мен ,,уокър,, ме матира леко ,но се светнах навреме  Crazy
boriva гледам в новата тема питаш за нощния живот та бързам да отговоря ,че мен в последните 10 дни са ме отпуснали яко ама не само нощен а и дневен  Joy Мъжа ми гледа Алекс и доста са започнали да се разбират  Peace малчо само около него се върти а ние със Симона по магазини се мотаме на театър ходихме и вечер насам натам ......абе живот  smile3521

и да се похваля ,че Алекс вече 4 нощи не е ял, но за жалост това не значи че не се буди  Tired поне по 2 пъти абе пак съм доволна все е някакъв напредък премахването на нощното хранене.

# 279
  • София, център
Здравейте пак..вече си имам нова клавиатура и мога да си пииша  Mr. Green

miki3  най-накрая се включи и ти, честито за нощ-ното НЕядене!  Grinning

Малката спи, мъжо е в чужбина от 2 дни, а аз чистя, подреждам и снова из къщата като една истинска лудачка! Днес чак и до районното отидох да подам жалба за откраднатия ми ( преди месец - забележете... ) телефон! Пуууууууу голяма писане му ударих и ме смъмриха 2-3 ма, че толкова късно идвам... но аз им казах че с бебе е така... Wink Дано да го намерят бързо, че ми липсва... я колко съм уверена, че ще го видя пак ! Mr. Green

# 280
Честит рожден ден, ЕкареинаМ!!! Пожелавам ти много, много, много щастие!

Здравейте, мами,
Ади, споко, аз си затрих личната карта и шофьорска книжка юни месец и наскоро отидох да обявя и да си вадя нови  Embarassed
аз тия дни съм на вълна издирване на космонавт - ми нема, значи или е тънък, или пък ако е топъл, то той е като скафандър, Бобата няма да може да се помръдне и съответно ще се побърка според мен. Досега единствения, който харесах е един в кокодрило, ма много пари, да му се не види (120 кинта), а ще го носи 3 месеца точно... в чуденка съм,  дайте идеи за магазини, в които има хубави  Heart Eyes Другото, което е на днесвен ред при мен е, че текат интервюта за детегледачка, досега се видях с две и двете ми харесаха, та се чудя какво да правя, решила съм да видя пробно и двете за по няколко дни и Боби да си избере  Sunglasses Ако си избера, и аз може да имам някакъв социален живот Simple Smile че досега съм излизала много малко и все набързо за по час-два максимум. Мики, като се събуди какво го правиш щом не го храниш?
Ето добавих нови два  албума на Бобата, ако ви се гледа:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=76188
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=76260
Поздрави и безпроблемна нощ Simple Smile

# 281
Има нова тема!

Общи условия

Активация на акаунт