МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 325
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Кате честит рожден ден, всичко най-хубаво ти пожелавам  bouquet
мечтите ми за сън през нощта се разбиха на пух и прах, тази нощ мрънка и за предишната Tired
за спането, сутрин се буди към 6, яде и заспива до към 8 часа, после спи към 11 до към 12 и от 14.30 до към 16, вечер си ляга към 8-8.30.
и ние още нямаме зъби
май ни се приспа, почваме да мрънкаме
лек ден ви пожелавам

# 256
EkaterinaM, честит рожден ден! С пожелания за много здраве и щастие!  newsm51 newsm59

# 257
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ  smile3525

Аз от вчера пак си имам бебче в къщи  Heart Eyes родителите ми докара Емката обратно при нас след 1 седмица престой в Плевен. За това време малката се е научила да пълзи и сега обикаля и изследва апартамента  Joy Joy
Ема сутрин се събужда в 7:30-8ч. Заспива пак след закуската, някъде към 10:30 и спи 1 час. Второто й спане е след обяда, около 14:30 и тогава спи по 2 часа. Вечер след банята заспива в 20:30-21ч. и така до 5, когато яде спейки  Simple Smile
Все още сме в отбора на беззъбите  Wink

Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 258
  • София, център
EkaterinaM, честит рожден ден!

много ми e трудно да пиша... Мариа разля кафe върху клавиатурата и ceга cамо ви чeта...

Много ми е гадно, такава мъка е...
 Hug

# 259
4естит рожден ден кате,вси4ко най хубаво ти желая

# 260
  • София
Честит рожден Ден и от мен
 Hug  bouquet

# 261
КАТЕ, ЕДНА ГОЛЯМА ЧЕСТИТКА И ОТ МЕН!  Grinning   bouquet  Hug

После да кажеш как е било на пирамидите  Laughing

# 262
Честит рожден ден Кате! Много здраве, любов и късмет! Бъди най-обичаната майка!

# 263
  bouquetЧестит рожден ден, КатеМ! Здраве, любов и много щастливи мигове с любимите ти хора!  bouquet
На моето Кате й проби и петия зъб, най-сетне се появи среден горен зъб, че досега беше като перфоратор - 2 средни долу и два странични горе  hahaha Joy Joy Joy Така като гледам и другия е на път  Crazy

# 264
  • София
Катенце,Честит Рожден Ден!!!Бъди здравичка и много обичана!

Илианче,нашето яке и панталонки са за 1 година,стоят му много добре,леко свободнички.
Дани се събужда към 8.30-9 часа и долу-горе през два-два и половина часа си дремва за по час.Къпя го към 8,но заспива чак към 11-11.30.
Днес му купихме ново столче за кола(до 25кг.),май му хареса,даже заспа в него. GrinningКошницата за кола изобщо не съм я ползвала,той не искаше да седи вътре и досега все съм го държала на ръце като пътуваме.А днес го настанихме в столчето и аз пътувах на предната седалка като бял човек,а не отзад с въртящо се като пумпал бебе в ръцете.Много съм доволна!
Айде цунки на всички!

# 265
  • Русе
И аз да се запиша, че отдавна не съм писала Embarassed
Честит РОжден ден на EkaterinaM и от мен всичко най най ти пожелавам  newsm51

# 266
  • София
Маминки,я дайте предложения за заглавие на следващата темичка,че май се поизчерпах вече Embarassed

# 267
Маминки,я дайте предложения за заглавие на следващата темичка,че май се поизчерпах вече Embarassed

Ноемврийско слънце вече грее, мартенското бебе почва да щурее!
Мартенчетата щастливи стават все по-палави, игриви!
Мартенчетата добрички - ходят, лазят, пляскат с ръчички!
Мартенските бърборанчета, са големи сладуранчета!

# 268
Честит рожден ден, Кате! Пожелавам ти от всичко хубаво по много   bouquet

Веси, в марсел съм го виждала ето: http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=21&products_id=141

Лора става в 7ч., и през деня спи от 12 до 13ч и от 15 до 16ч и вечер си ляга в 20ч.

Тия размери на дрешките явно изобщо нямат нищо общо с реалността  Simple Smile.

Hug Hug Hug

# 269
  • София
О, сега и до Марсел трябва да се ходи Simple Smile.

Аз пък открих евтин вариант на уокърите, само дето не се знае колко е здрав и какво производство е: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=1014
А в същия магазин има и от гумените пъзели по 7 лв. за 10 бройки.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 16:41 от galia2006

Общи условия

Активация на акаунт