МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 341
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит празник на именяците!Да са живи и здрави и много късмет да им носи името им!

ГерДа,много ми е мъчно за малката кукличка. CryСтискам палци операцията да мине леко и бързо да се възстанови Ники.Чакаме хубави новини!Прегръщам ви и двете! Hug

Ние днес цял ден сме по гости.Малкия беше много послушен,но явно се преумори вече и започва да мрънка.Отивам да се приспиваме.
Много цунки на всички!

# 226
Герда, прегръдки и от мен! Желая бързо оздравяване!

Днес взех иван от нашите за няколко часа и ходихме на детско парти в един детски клуб - моето гардже. За пръв път видях детски клуб, в които бяха помислили за такива ситнежи като нашите - много ми хареса. Игра си в един басейн с топки, после редихме едни пласмасови пъзели, имаше хубави люлки тип конче, въртя се на въртящ стол,  пусках го на малка пързалка и ни почерпиха много плодове та го заблудих, че яде тортата, че като я гледаше милия точеше лиги по 1 метър. Всички детски центрове, в които съм била досега все са били според мен за над 2 години и бях доста приятно изненадана, че имало и за по-малки. Много приятно местенце. Можем зимата ако решим да си направим среща да е в нещо такова - много приятно. Даже си взех едно пътеводителче за всички подобни детски центрове и детски градини, училища и т.н.
Някой водил ли си е детето на куклен театър. Много ми е интересно дали ще иска да гледа нещо подобно. У нас има една играчка подобна и като я движа се впечатлява ужасно много, но незнам дали ще устиска цял час представление. Той даже май си мисли, че и кучето е нещо подобно, защото е супер впечатлен, че се движи и яде бисквити  Joy

# 227
Здравейте!!!В крайна сметка реших да пиша и във този форум,защото и моя бебо е мартениче.Чета редовно мненията ви и добивам полезна информация.
За телевизора:слуша и гледа главно музичка,а по принцип не се заглежда много така че не се притеснявам много.По въпроса за педиатрите:моя педи е супер невеж в много отношения,но е добър медик,а моето отроче горкото за два месеца три пъти се разболява.В момента се възстановява от някаква инфекция която аз му лепнах. За това как съм го захранвала почти не съм го питала пък и той не се натискаше с обяснения.Всичко с питане го правя:чета форумите разговарям с комшийката как е правила с нейното и което ми се е видяло най-правилно него съм правила.Резултата е много добър,детето си наддава в норма,яде си много добре, дори когато е болен.

Май попрекалих Embarassedсъс словоизлиянията.

Поздравявам всички и целувки на малките мишлета  love001

Скорошно оздравяване на всички болни,съпричастна съм защото знам какво е да ти е болно детето Rolling Eyes

# 228
  • In the jungle out there..
По повод на киселото мляко, прочетете това Peace

# 229
Благодаря ви за подкрепата  Hug
Пишеше в книжката че трябва да я приучавам да пие с чашка, обаче Ники въобще не иска и да чуе  newsm78 даже и биберони не иска напоследък - иска си цицка, и това е. С разни каши и попара и дори и плодови пюрета не се лъже, но затова пък на обяд месцето не и стига  Joy А съм и взела с мек накрайник. Вашите мъници пият ли вече от чашка?

# 230
Калаза статията за киселото мляко е много добра!!! newsm10
Нашата хубавица не иска да пие от чаша, играе си  с нея.

Герчо това с клубчето е хубава идея , не бях чувала за толкова малки деца.

Аз съм на мнение , че педиатъра е важен (трябва да е добър) в кризистна ситуация нали трябва да се обърнеш към някои(дано не се случва на никои) newsm17

Герда  пожелавам ти успех , дано всичко мине добре ще стискаме палци newsm10

# 231
момичета няма да повярвата, Благовест спа цяла нощ newsm44
толкова се радвам след 3 месеца безсънни нощи. Почна да се върти докато спи, по корем, на една страна, снощи като си легнахме спеше по корем, в 4 часа се събуждам и направо скочих от леглото, помислих че спейки по корем се е задушил и затова не е мрънкал. Вчера го водихме на дядо му на рожден ден в един ресторант и там беше голяма лудница, мислех си че ще пищи цяла нощ от превъзбуда, а той си спа сладко, сладко.
Герда малката бързо да оздравява Hug
Добре дошла на Мегита 84
Мен ме е страх още да давам от чашка, миля си че ще откаже бибероната, и незнам как ще пие мляко сутрин и вечер newsm78
Малкия към 12 ще го водиме при баба и дядо , а ние с татито отиваме малко на разходка по магазините
лек ден на всички

# 232
Здравейте момичета,

Герда, надявам се скоро да се оправи малкото човече. Поминалата година и аз лежах в болница по същата причина и от тогава се научих да пия вода в индустриални количества. Стискам палци да оставите скоро това преживяване зад гърба си.  Praynig Praynig Praynig

Не съм чела темичката преди и се извинявам ако сте коментирали това, но моля да ми кажете:
Космонафтите на бебоците Ви какъв размер са?
Аз купих на Лора един 74см, но се колебая дали да не го сменя с 80 см /ама той ще й е огромен/. newsm78

# 233
Илиана нашия  80, Благо сега е 75см Peace

# 234
здрасти мами Hug

Герда силно ви нагушвам и двечките с Никита-дай Боже да оздравее бързо милото детенце Praynig Praynig Praynig

Иленце нашия космонавт е 74 см,мама ни го подари ако че Боби е 75см му е леко голям newsm78

Герчо това е супер идея-зимна среща в бебе център Heart Eyesаз също се интересувах от театър за бебешори, защото Бобчо се радва много, като му изнасям самодейни представления зад дивана Joy
в нета открих в този клуб ,че правят ,но около 40 мин трае и май  немога да го ударжа на едно място за толкова време newsm78то си и пише че са подходящи за 2 годишни деца
www.pateta-bg.com
този клуб е близо до вас нали,а имаш ли линк към" моето гардже"

на Бобката му избиват 7ми и 8ми зъб и ме е превърнал отново в биберон залъгалка

gabi6  подстригах Бобчо като войниче с машинката,да си подхождат със Симонка
други новини при нас
имаме напредък с бавачката-вчера милата го е приспала в количката в парка ,каза че много я слушал.
адски съм щастлива и благодарна на Ази ,че ми я препоръча защото наистина е точния човек и даже се радвам ,че мама изобщо неиска да го гледа,защото ние с нея сме страшно различни и като се срещнем прехвърчат искри Embarassed
вчера мами бях на питка и бебочето бе най малкото бебе което съм държала -толкова финна малка дама ,Боби новороден бе по тежък от нея на 45 дни-госпожицата бе прекрасна и заспа в ръцете ми само като и пеех тихичко-адски мило ми стана.освен това да купя подарък в розово предизвиква особено вълнение в мен Hug

# 235
ГерДа, дано да се оправят нещата с тази операция и вече всичко да свърши  Praynig  Hug

Прасенце, ти явно си голяма късметлийка да уцелиш бавачката от първия път /пу-пу/  Grinning Това е много важно.

Иле, Маги е о/о 70см и двата ни космонавта са ръст о/о 80см. Така, че се разхождаме съвсем сводобно в тях  Laughing Не слагам нито ръкавици, нито обувки, цялата е покрита от него  Laughing

Сравнителната тема за кис млека е много полезна. Като гледам може да се ориентирам и към Бор Чвор.

# 236
  • Sofia
GerDa, силно ви гушвам   Hug и много стискам палци Никита да се оправи бързо, мнооооого ми е мъчно, че толкова мъничка трябва да минава през такива изпитания smile3518 .

gabi6  подстригах Бобчо като войниче с машинката,да си подхождат със Симонка

Joy  Joy  Joy prasentze, пусни някоя снимка да го видим войника с новата прическа

# 237
Прасенце, нямам линк за съжаление - не съм търсила в нета подобни клубове, защото мислех, че нашите са малки за тях. Незнам дали писах, ама взех от там един пътеводител със всички клубове, частни детски градини и забавления за деца. Трябва да видя къде съм го оставила и ще напиша ако има нещо интересно - вчера само видях, че има културен афиш - много детски представления пит куклен театър. Ще пиша допълнително като видя за кво става въпрос.
Илиянче, нашият космонавт е за 2 годишно дете и според мен ще му става максимум месец още. Направо не можех да повярвам като видях, че го изпълва отвсякъде. Купих му миналата седмица едно страхотно яке за малко по-топло време той е 80 см и като го обляках като се прибрах се уплаших. Май това яке ще му е точно когато иван стане на 5. То просто му е огромно. Това е - вече не вярвам на размери отникъде.... Просто такава разминавка, че не е истина. Като гледах кви дрехи прибирам, че са умалели. Ами те са с размери от 62 до 80см. Вече на пазар само с Иван и това е.
Мислили ли сте за коледни, новогодишни и т.н. подаръци за децата? Давайте идеи, моля!

# 238
А вие купувате ли обувки на децата за през зимата  newsm78 като ги извеждате с какво са обути? Понеже аз слагам грейката и на крачетата е с терлички  Rolling EyesМоето педи ми каза че най-добре е да прохожда боса /по терлици/ да не бързам с обувките

# 239
  • София
Здравейте и от мен.  Hug

И нашия "космонавт" (гащеризон и яке) е размер 74, но Зори в момента е 66 см, та до края на зимата се надявам да се събира в него. Но пък аз й купих още едно якенце, малко по-тънко, което уж пак е за ръст 74 - едва й го закопчавам вече, особено като облека нещо по-плътно отдолу.

Герчо, много е хубава идеята за среща на закрито в бебешки клуб.  Hug Аз си мисля май някакъв уокър да взема на Зори за Коледа и/или играчки за по-големи деца вече, че тя почти само дрънкалки има.

Герда, кураж и дано всичко да мине благополучно.  Praynig Малък герой е твоята Ники. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт