МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 342
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер момичета.
У нас пак беди. И двете ми момичета са болни Sad
Галито е хремава и кашля , а Катерина снощи в 2 часа се събуди с кански рев и като я пипам, пари направо. Премерихме Т 39 градуса ooooh! направо ми стана лошо.
Цяла нощ рев , изобщо луда станах. Днес ходихме при педито, всички вкупом и сега са по-добре децата. Дано скоро да оздравеят Praynig
За киселото мляко-аз давах няколко пъти, щото мислех, че не си пие АМ, понеже не го иска вече, както направи кака и навремето, но се оказа, че тя и киселото толкова пие. Притеснявах се известно време, че пие малко мляко за възрастта си, но като я гледам наддава добре, та засега киселото е само от време на време.
За ТВ-то Катя най-харесва Хороскопа по БТВ Joy, Треска за злато и някои определени реклами. Не се опитвам да я спирам, щото не зяпа дълго, а и като знам тепърва какво ще става ooooh! имам си пример вече Tired
Друго какво да ви кажа, много ми е трудно да си подтискам мъката вкъщи пред Галито, защото тя не ми дава да плача, понеже се "ядосвала", в смисъл, че и тя се натъжава. Та добре,че я има Катето Н покрай мне, че да си изливам душата пред нея.

А , забравих да се похваля , че и аз скоро ще се завръщам на работа. Може би средата на декември ще започна пак да се трудя, а майчинството ще поеме свеки. Незнам как ще свикна с мисълта , че по цял ден ще ми рови из нещата и ще подрежда и чисти, щото тя друго не може, но се навивам, че поне ще наглежда детето. Няма как , майак е много млада , на 47 и сега както остана сама , ще има да работи....
Целувам ви всички и приятна вечер Heart Eyes

# 211
Ех, Ели, дано оздравеят бързо миличките!

Аз не ограничавам пусканията на тв пред Пресияна, но тя не се заглежда много, само от време на време, така че засега не съм притеснена по този въпрос.

По въпроса за киселото мляко - знаете ли, че има Био кисело мляко, което се произвежда в екологично чиста среда в Троянския балкан, в кърмаческия форум имаше  тема и информация на адрес http://bio.bg/milk/BioYogurtBrochure.pdf (извинявайте, ама не знам как да ви дам директно линк). Та аз не съм го купувала още, но в един магазин до Халите струваше 1.20 кофичката.  Shocked

ох, Прасенце, не знам дали да я сменям тази педи, аз я избрах, защото уж била много добра по диагнозите и лекуването...явно обаче нещо с храненето й куца  newsm78

целувки и лека вечер

# 212
Добро утро от мен в този слънчев ден!
Черпя ви  Misc Baby Bottle newsm38 Wine Glass Моето съкровище днес има имен ден.

Да ви се похваля, Вики цяла нощ спа без да се събужда Simple Smile Събуди се в 6, дадох и бибата и си доспа до 7.30  Simple Smile Направо не мога да повярвам, че не съм ставала и съм се наспала  Simple Smile Ще изчакам още малко да се стопли навън и излизаме на разходка.
Весел ден!

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 09:45 от Ади

# 213
Мами, вчера ми дойдоха интериорните врати и са пълна скръб. Сега незнам какво да правя - иван е при мама и не може да се завърне докато не приключи драмата с вратите, а явно няма скоро да приключи, защото тепърва ще идват от завода за рекламацията - ще произвеждат нови каси и т.н. и всичките ми планове отиват по дяволите.... Сигурно ще мога да си прибера иван след месец поне ако тея кретени не се размърдат... Сори, че ви натоварвам с моите си драми, ама ми е много мъчно...
Ади, честит ви празник!

# 214

За ТВ-то Катя най-харесва Хороскопа по БТВ Joy, Треска за злато и някои определени реклами.
и ние сме така, каква е тая любов към хороскопите незнам Grinning
Благо от няколко нощи от 3 до 4 беснее здраво, събужда се, ако не го взема при нас мрънка здраво, търкаля се и ме скубе 30 минути и пак заспива
Домашно кисело мляко за децата не ви препъръчвам, първо повечето е с много висока масленост, второ трябва да сте сигурни за произхода, с какво са хранени животните и т.н.
Ели бързо да оздравяват сладурките Hug
Герчо много лошо за вратите, като се сетя миналата година за нашия ремонт и лошо ми става, 5 месеца неможахме да се оправиме
Ади честит празник bouquet
Лек ден от нас

# 215
  • Sofia
Честит имен ден на Виктор на mishelle и на radi-t и на Виктория на Ади, и на всички други, които празнуват днес. bigdance2
Да са живи и здрави и много послушни!!!

И ние също ви черпим    Wine Glass

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 10:07 от honey_bee

# 216
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!

# 217
  • София, център
Честито на именяците - да са живи, здрави и приятен слънчев ден!

Мария продължава да се буди в 6 часа, после пак заспива, но явно трябва да се прибегне до по - касно лягане вечер! А аз така съм свикнала в 20 часа да е заспала...  Crossing Arms

Ели да оздравяват и двете принцеси бързо!

# 218
Честито на празнуващите  bouquet  bouquet  bouquetда са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet

Ели да оздравяват сладките ти красавици,стискам палчета Hug

днес съм на питка а малкия е с бавачката,ако ги видите в парка и го чуете да плаче,цункайте го от мен Hug

# 219
Честит имен ден ма празнуващите!
Да са ви живи и здрави!  bouquet

# 220
  • София
Честито на празнуващите   bouquet

# 221
Честито на именниците и  от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Аз се изгубих от доста време, но доста проблеми ми се събраха. Никита изкара за втори път пиелонефрит  Sad Cry мъкнем се по болници и изследвания от повече от два месеца. Между другото правим и ремонт... но всичко е нагоре с краката и не става  #Cussing out
Предната седмица бяхме в София по доктори и в крайна сметка се реши че е за операция /понеже до сега имаше противоположни мнения/. Насрочиха я за 15 януари в Правителствена.
Поздрави и по-малко боледуващи малчовци...

# 222
4естито на вси4ки именници
Герда много мъ4но ми стана за малката,дано вси4ко да мине успешно и скоро вси4ки неприятности останат зад гърба ви.Виртуална прегръдка за теб Hug и целувки за малката принцеса  love001

# 223
Gerda, целуваме ви много и ви стискаме палци Praynig

# 224
Герда, мила, много прегръдки и целувки на сладката Никита, звучи ужасно това, което сте преживели, дано по-скоро се размине и се радвате само на щастливи мигове, пиши по-често как вървят нещата при вас.

Общи условия

Активация на акаунт