У нас пак беди. И двете ми момичета са болни

Галито е хремава и кашля , а Катерина снощи в 2 часа се събуди с кански рев и като я пипам, пари направо. Премерихме Т 39 градуса
направо ми стана лошо.Цяла нощ рев , изобщо луда станах. Днес ходихме при педито, всички вкупом и сега са по-добре децата. Дано скоро да оздравеят

За киселото мляко-аз давах няколко пъти, щото мислех, че не си пие АМ, понеже не го иска вече, както направи кака и навремето, но се оказа, че тя и киселото толкова пие. Притеснявах се известно време, че пие малко мляко за възрастта си, но като я гледам наддава добре, та засега киселото е само от време на време.
За ТВ-то Катя най-харесва Хороскопа по БТВ
, Треска за злато и някои определени реклами. Не се опитвам да я спирам, щото не зяпа дълго, а и като знам тепърва какво ще става
имам си пример вече 
Друго какво да ви кажа, много ми е трудно да си подтискам мъката вкъщи пред Галито, защото тя не ми дава да плача, понеже се "ядосвала", в смисъл, че и тя се натъжава. Та добре,че я има Катето Н покрай мне, че да си изливам душата пред нея.
А , забравих да се похваля , че и аз скоро ще се завръщам на работа. Може би средата на декември ще започна пак да се трудя, а майчинството ще поеме свеки. Незнам как ще свикна с мисълта , че по цял ден ще ми рови из нещата и ще подрежда и чисти, щото тя друго не може, но се навивам, че поне ще наглежда детето. Няма как , майак е много млада , на 47 и сега както остана сама , ще има да работи....
Целувам ви всички и приятна вечер

Моето съкровище днес има имен ден.
Събуди се в 6, дадох и бибата и си доспа до 7.30 

мъкнем се по болници и изследвания от повече от два месеца. Между другото правим и ремонт... но всичко е нагоре с краката и не става