МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 323
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Аз за Коледа още не съм решила какво да взема на Маги  newsm78 Чудех се за люлка, но вече нямаме място в къщи от всякакви бебешки работи. Харесах и от тези кончета, дето се люшкат и стават и за возене с колела. И аз се чудех за уолкър, но нещо чета из форума, че децата не го ползвали особено при прохождане, каквато му е целта, а след това като си го разхождали. Аз за това май ще се въздържа от уолкър и ще й купя, като проходи от тези колички за кукли. Гледам, че по-голямите деца много обичат да си ги бутат  Grinning Пък и отпределено са по-евтини от уолкърите.

Тези детски клубове наистина звучат много добре  Grinning

# 241
Благодаря за отговорите, момичета! Май при това положение няма да сменям космонафта.

За нова година мислех да купим тези неща:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid … 6&pcat=bupeek
http://www.amazon.com/Fisher-Price-Stride-to-Ride-Walker/dp/B00005YVRM или уолкъра на чико.
и столче за кола.

# 242
  • София
За Коледа ще му взема коледно чорапче, че и той е член от семейството Laughing
и някаква играчка newsm78

За космонафта-нашия е 6-9месеца и вчера забелязах, че ни е малък Sad,а ни е най хубавия 

Ger4o- Praynig кажи клуба, или адреса newsm78една приятелка иска да празнува рожден ден,а сме 5-6 бебока/под 1г./

Забравих да се похваля! Дени пълзи -ама като войниците, не се надига hahaha!Но успява да мине целия килим Laughing
  bouquet

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 00:58 от ketito

# 243
Добро утро!
Молбата ми е да споделите,кога спят бебоците ви през деня,кога ги слагате вечер и кога се будят сутрин.Вече не знам кога да го слагам това дете да спи.Като го сложа да спи след яденето в 17.00ч.после не му се спи вечерта и става рано,а ако не спи след 17.00ч.,не издържа до 20.30ч. и го слагам по-рано да спи и резултата е будно бебе в 5.00ч.По колко пъти спинкате през деня и по колко време.Благодаря предварително за отговорите!

# 244
Здравейте, майчета..времето захладня и май темичките ни се изписват много бързо..едвам смогвам да изчета всичко.. Grinning
Марти се бъди сутрин към 7 и после към 8.30 дремва за час време. След като се назакусва в 10.30 към 11.30 заспива и откарва понякога към 13 ч..Следобедният ни сън започва към 15ч и се буди към 17.. Къпя го в 19.30 и в 20.15 вече е заспал..и така непробудно до сутринта...дано да продължи така Praynig
Ние още сме с беззъба усмивка..има ли още някое беб4е в нашият отбор ?  Simple Smile

# 245
Иле, това слонче много ми хареса. Ти виждала ли си го по нашите магазини и знаеш ли колко струва горе-долу? Ще взема да се поразходя някоя събота и неделя, като взема първа заплата / Mr. Green/ и да поразгледам играчките по-обстойно.

Аз по този повод се чудех и за друго, дали да не си взема лятната количка още сега  newsm78 С комбинираната ми е много по-неудобно да се разхождам по магазини и базари, като не мога да оставя Маги на майка ми. Но се чуда дали въобще ще мога да мръдна лятна количка зимата по нашите улици  newsm78

Мегита, Маги вече тотално си спи, когато й скимне. Попринцип спи сутрин от 11 до към 12,30-13ч и следобяд от 15 до към 16,30ч. Вечер заспива към 22,30, а сутрин ние я будим към 8ч

# 246
  • София
Честит рожден ден на КатетоМ! Много здраве и късмет, любов и усмивки!     bouquet   bouquet   bouquet

# 247
Герда, стискам палци всичко да е наред! Hug  love001

Вики пак мина на 4 хранения. От 4 дни си смени режима и май така е по-добре. Вечер заспива в 20,15, веднага след като изпие млякото. Сутрин става в 7,30. Заспива в 10 за 30 минути. В 12,30 обядва и в 13 часа е заспала до 15,30-16 часа. После заспива направо след къпането. Преди спеше и в 18 часа и се събуждаше в 5-6 сутринта. Добре, че го махна това спане.
Ние сме 74 см, космонавта ни е 86 - съвсем малко й е по-дълъг на ръцете и краката. Надявам се да успеем да изкараме зимата с него, ако пък стане малък ще купим друг.
Прохожда по чорапи, но навън е с ботушки.
Днес май не става за разходки, но затова пък от сряда ще е по-топличко Simple Smile
До скоро

# 248
Катенце мило Честит юбилей  bouquet  bouquet  bouquet
Щастие,Любов,Здраве и успех ти желая с много обич  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
  • In the jungle out there..
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО КАТЕ!!! newsm59

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ!

БЪДИ ЩАСТЛИВА, ГОРДА И ОБИЧАНА!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 10:33 от kalaza

# 250
  • Sofia
EkaterinaM, честит рожден ден  Hug  Hug  Hug
от сърце ти желая всичко най - най - хубаво и много да те радват твоите мъже !!!

# 251
  • София
Веси, Фишер Прайс се продавали в Бонжур, но не съм ходила и не знам какви играчки има и колко струват. Другия магазин, който аз съм си заплюла да посетя е до завод Витоша на Черни връх.

Бейбионборд, и моята мома е още с беззъба усмивка. А вече е на 8 месеца и половина. Но от бабите знам, че и на нас със баща й късно са ни поникнали зъбки, та не се притеснявам.  Hug

Мегита, Зори става сутрин към 8-9 после обикновено спи 2 пъти - към 10-11 около 1 до 2 часа и следобед още 1 час. Нашия проблем е в началото на следобедния сън. Ако заспи в 13, се събужда в 14 и после или е много кисела вечерта, или спи още веднъж към 17-18 часа и едва я приспиваме. Часа на заспиване вечер ни е между 21 и 22:30.

# 252
Честит Рожден Ден Екатерина!
Да си жива и здрава ,много обичана и щастлива!
 newsm59 newsm51

# 253
  • Sofia
Молбата ми е да споделите,кога спят бебоците ви през деня,кога ги слагате вечер и кога се будят сутрин.
Значиииииии, от известно време ние спим така - сутрин се буди (окончателно) около 7.00 - 7.30ч., обаче от около 5 - 6ч. е при мене в леглото, понеже по това време вече се е понаспал и иска да се изправя и да пълзи Tired . Спи между 9.30 и 10.30ч. за около 40мин. и после  някъде между 13.30 и 15.30 за около час и половина, много рядко два. Вечер го слагаме да спи някъде около 21.00ч.

# 254
  • In the jungle out there..
megita_84, ние сме много зле със спането Confused Спим 2 или 3 пъти по половин час Tired Имам чувството, че е глътнал часовник Никола, събужда се винаги на 30-тата минута, ако е пропуснал спане - на 40-тата ooooh! Вечер в 8:30 вече е каталясал, къпем го и заспива към 8:30-9:00. Събужда се към 6:30-7:30 озверял от глад, храня го и си доспиваме до 8:30-9:00 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт