Зоуи спайдьрмен е страхотен.
Да ви се оплача-бяхме си харесали кола .Вчера отиваме да я вземем и -продали я малко преди нас. Още ми е болно. Сьс зор сьбрахме парите и толкова се надявах.а сега пак наново започваме да тьрсим.

Спи малко по-неспокойно, плаче насън и явно я боли, но зъб все още няма. Дано скоро да се покаже, че да не се тормози повече.
:: от нас 
/, химията /
/, физиката /
/. Те определено не ми бяха страстта и стигах най-моного до 4-5 и то при доста усилия от моя страна. За литературата да не говорим. Особено последната решаваща година, когато се определя ще ходиш ли на матура или не, едвам изкарах 5 /при положение, че винаги съм имала 5-6/, защото новата учителка ни оценяваше темите, както на кандидат-студентски изпит, за да сме били готови
Единствено си отдъхвахме по география /но тя беше само първата година/, английски /ако въобще влезем в този час или учителката дойде навреме/, история /там, който иска слуша, който не иска си играе карти най-отзад/, математика /там всяко година беше различен даскал/ и други май нямаше
ужасно е просто всички дрехи са ни с такива лекета, че е като цигане
вие с какво перете, аз засега със сано максима, ма той нищо не вади, дори и тия от акитата вече не ми излизат
много се моля Бобата да е зел не моя ген за болестите,а на баща си 
а и като се сетих скоро бабата на мъжа ми му даде някъква спестовна книжка в която внесла преди няколко години около 2000 лева което не са били никак малко пари а в крайна сметка се оказа че в момента сме горди собственици на 23 лева
На въпроса ти - прах използвам Тео бебе и съм доволна.
Алекс също става на 8 месеца та и аз ви черпя 

и съм много доволна. Ама да не си помислите ,че Алекс е спрял да се буди та затова съм излезнала - нищо подобно за съжаление. Просто назначих таткото ,не беше се справил много добре но като за първи път става. Алекс заспал чак в 10 , не го сложил в чувалчето, Симона с дрехите в нашто легло нито я измил нито пижама и облякъл, ластика от косата не и махнал абе мъжка му работа .
.Как ще ги възпитаме и каква ценностна система ще им изградим.Подкрепям мнението на Tweety , че днешните деца отговарят с агресия да привлекат внимание , защото Родителите им са много заети да изкарват прехраната (което не е оправдание пред едно дете).Едно цяло поколение се осакати защото беше оставено на самотек.Ние само можем да се поучим от грешките на нашите предшественици и да си възпитаме правилно децата.Да ги научим да уважават хората , независимо от професията и външния ми вид , а не да се изкажем за някоя учителка.............Мани я тази гарга , не я слушай какво говори , тя не те храни , за да ти каже.......................

а и като се сетих скоро бабата на мъжа ми му даде някъква спестовна книжка в която внесла преди няколко години около 2000 лева което не са били никак малко пари а в крайна сметка се оказа че в момента сме горди собственици на 23 лева 
там рискът е по-малък, и аз имах една сватбена застраховка от баба ми и не ми стигна и за дънки 
Така че, по-добре на хиляди километри в подходяща обстановка, отколкото в някой зверилник тук! Какво да направя, като стане на 11 да напусна работа за му изграждам ценностната система и да дикутираме поведението на другарчтата му, които се дрогират, бият и бягат от училище...Препоръчани теми