Много е смешна. В събота и неделя мисля да обезопася цялата къща, щото като ви чета за кво ства
има голям опит от децата на сестра ми

и да ви почерпя виртуално за именния ден на Михаил

А за майка си не се ядосвай, всички са такива след 1-2 месеца няма да ти прави впечатление
както казва мъжа ми "бъди над нещата, голяма работа че ще отвориш 3 шкафа да намериш боди с къс ръкав или ще и звъннеш да питаш къде ти е парюма
"
май е най-добре да го дадеш на чужда фирма под наем, когато имат командировани, защото те си осигуряват жена , която почиства, а и човек в командировка едва ли ще троши и съспва. Гърците, които идват за по няколко месеца в нашия офис живеят точно в такива апартаменти.
4естит имен ден на вси4ки празнуващи 

и въобще не успях да стана от леглото, камо ли да пусна компа, а вчера имах време само да изчета всичко, което сте изписали. 

Освен това му купихме и столче за колата.
Ако знаете колко криво ми става, че не мога и аз да излезна в това чудно време с Маги
Вярно, че никой не ме би да се връщам на работа, но пустите му пари...
Вчера по този повод един от нашите служители, който е от Бенин в Африка, ми се скара, че съм се върнала на работа толкова рано
,два часа бяхме навън,прибрахме се да хапнем и мисля следобед пак да излезем,че сигурно няма да е за дълго.При нас нищо ново,пълзи със страшна сила и се опитва да се изправя,ама много му тежи дупето и засега опитите завършват с неуспех
Ето малко снимчици от нас.

.В бутика в който работех вече има човек на моето място и не сме се разбирали с шефката да се връщам(тя не желае майки с малки деца
).Така,че ако някой знае за добро свободно работно място да свирка
.Коректна и изпълнителна съм с висше образование по пеене 

от насПрепоръчани теми