МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 376
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Как сте милички? Мен нещо ме е обзела някаква страхотна депресия, от която не мога да се отърся вече една седмица... вчера Симона събори от цветарника една саксия около 10кг. тежка. Ако беше паднала върху нея просто не знам дали щеше да оцелее. Паднала точно зад нея,просто е била по-високо и я е прескочила. Върху Симона имаше само малко пръст, но докато разбера дали не се е ударила не мога да ви опиша какво изживях. Само като чух трясъка разбрах какво е, не знам как съм стигнала до там, нямам спонен, само знам, че се ослушвах да чуя Симона, а тя-  нито звук. Милото стоеше като препарирано и се чудеше какво е станало. Тези деца вече стават много опасни. Аз и се карам, тя ми се смее мисли, че си играем... ooooh! По въпроса за яденето вече не знам какво да и навам ново- супа и попара не яде, само на пюрета и каши сме. На Данон йогурта много и харесва и това е май... след 10-тия мес. ще я пробвам на кухня, доно свикне да яде вече по-обща храна. От нашата абсурд да и давам, защото готвя с повече подправки. Иначе вече пие Аптамил3, той е частично адаптиран. Някой от работещите мами има ли си гледачка? Интересува ме колко горе-долу е заплащането на гледачка целодневно от понеделник до петък? Чудя се дали има смисъл да започвам работа и дали ще мога да си го позволя финансово, защото Мони няма кой да я гледа освен да наема жена...

# 106
Моми4ета аиде да приклиу4им спора какво ще кажете,ясно е 4е всеки си има мнение по въпроса и няма да го промени след като про4ете 2 реда от друга съфорумка,така 4е хаиде да не се нападаме Peace
Как сте милички? Мен нещо ме е обзела някаква страхотна депресия, от която не мога да се отърся вече една седмица... вчера Симона събори от цветарника една саксия около 10кг. тежка. Ако беше паднала върху нея просто не знам дали щеше да оцелее. Паднала точно зад нея,просто е била по-високо и я е прескочила. Върху Симона имаше само малко пръст, но докато разбера дали не се е ударила не мога да ви опиша какво изживях. Само като чух трясъка разбрах какво е, не знам как съм стигнала до там, нямам спонен, само знам, че се ослушвах да чуя Симона, а тя-  нито звук. Милото стоеше като препарирано и се чудеше какво е станало. Тези деца вече стават много опасни. Аз и се карам, тя ми се смее мисли, че си играем... ooooh!
Мале Габи това все едно аз съм го писала,абсолиутно същото ми се слу4и в4ера и за капак бях запалила камината и малкия си изгори пръстите,днес оба4е нищо му няма слава богу Praynig

# 107
  • София
Моми4ета аиде да приклиу4им спора какво ще кажете,ясно е 4е всеки си има мнение по въпроса и няма да го промени след като про4ете 2 реда от друга съфорумка,така 4е хаиде да не се нападаме Peace
Как сте милички? Мен нещо ме е обзела някаква страхотна депресия, от която не мога да се отърся вече една седмица... вчера Симона събори от цветарника една саксия около 10кг. тежка. Ако беше паднала върху нея просто не знам дали щеше да оцелее. Паднала точно зад нея,просто е била по-високо и я е прескочила. Върху Симона имаше само малко пръст, но докато разбера дали не се е ударила не мога да ви опиша какво изживях. Само като чух трясъка разбрах какво е, не знам как съм стигнала до там, нямам спонен, само знам, че се ослушвах да чуя Симона, а тя-  нито звук. Милото стоеше като препарирано и се чудеше какво е станало. Тези деца вече стават много опасни. Аз и се карам, тя ми се смее мисли, че си играем... ooooh!
Мале Габи това все едно аз съм го писала,абсолиутно същото ми се слу4и в4ера и за капак бях запалила камината и малкия си изгори пръстите,днес оба4е нищо му няма слава богу Praynig
ами не нам да се смея ли да плача ли... всеки ден измисля нещо ново и то нещо, което не трябва да прави... Аз да се поправя за Данона, не Данон и давам, а йогурт на Хип. Не знам от къде го измислих, може да ми се е преял йогурт... Joy

# 108
По темата за училищата - според мен всичко зависи до голяма степен от семейната среда. Ако не си възпитаваш детето, ако не си до него да му показваш кое е правилно и кое не и в най-елитното училище да го запишеш няма да има полза!

Теб кой ви издържа? Не си обяснявам как може да си до него непрекъснато  newsm78.

Ger4o, нямам предвид по 24 часа в денонощието детето да ми стои за полата, а и в малкото свободно време, което имаме да му се обръща нужното внимание и да има някакъв контрол.

# 109
Оооо, как можах да пропусна да поздравя всичките празнуващи  ooooh! Blush Mr. Green  bouquet И с най-голямо удоволствие ще си хапна от всички тортички  Mr. Green
Аз нали уж съм на диета, но нещо на мен тази диета не действа  newsm78 Цял ден съм на 2 ябълки, вечер гледам да не ям нито хляб, нито сладко, наблягам на супички и месо. Е, вярвайте ми този гаден кантар за една седмица не мръднааааа Sad  #Cussing out Сега съм решила, че след като ще си седя гладна и дебела, поне да си хапвам по нещо малко и през деня. Та сега съм се ограничила в тестеното и сладкото и наблягам на протеините. Ще видим как ще е този режим. Ако и това не стане минавам на разделно хранене и това е. Там поне не се гладува, а само си спазваш комбинациите. Но съм твърдо решена да смъкна поне 10кг Naughty

Мами, това със саксиите е ужас  #Crazy И ние имаме един цветарник с 2-3 саксии на него и все се чудя дали да го махна, но май вече няма да се чудя.

Който се чуди за детегледачка, хич да не се чуди  Naughty Аз вече съжалявам, че не си взех жена, а майка ми гледа Маги. Майка ми вече посвикна и гледай сега какво става  Tired Постоянно чисти, мие, което от страни не е лошо, но тя подрежда всичко наопаки от това, както аз подреждам и направо ми писна да пренареждам нещата. Освен това вече започна да мрънка за това и онова. Днес си дойдох с 15-20 мин по-късно и от вратата Защо закъсня  Shocked А аз закъснях, защото ходих на пазар, за да купя пюрета. И майка ми ми обяснява, че трябвало да сме се организирали по-добре събота и неделя и тогава да пазаруваме всичко, за да не пазарувам след работа  Close Ех, значи не може да не ме накара да съжалявам, че си зачестихме контактите повече от нормално  Crossing Arms Ние с майка ми никога не сме били на една вълна и винаги сме имали къде по-малки, къде по-голями пререкания. Но откакто се омъжих /преди повече от 3 год/ и се виждаме най-много 1 път седмично за по няколко часа, много се обичаме. Но сега май пак се връщаме на старата песен...така, че взимайте си детегледачки и това е  Peace

# 110
Благодаря ви за поздравите  Hug
veselina_s_p  ти си на диета но ти гарантирам че виртуалните са много диетични можеш спокойно да си хапваш  Joy другото е ,че според мен ако не се мериш за сега ще е по добре. Аз миналата година преди да забременея спазвах един режим на хранене за периода от 1 месец и първите 3 седмици бях почти в депресия защото кантара не помръдваше ,но в крайна сметка последната седмица свалих 4 килограма така ,че имай търпение просто трябва време  Peace

# 111
Добро утро!
Наистина много  сериозна тема за училищата сме подхванали. И аз като Зоуи предлагам да не спорим, защото мечтата на всички ни е да възпитаме бебоците си добре и те да станат достойни и отговорни възрастни. На мен лично най-големия ми страх е дали ще съм добра майка. Майка ми и баща ми са моя пример за родители и все си мисля, че няма да постигна това с Дария. Само времето обаче ще покаже. Докато бях бременна моя гинеколог на всичките ми притеснения отговаряше - "Ще правим каквото трябва, а то ще стане каквото ще". Та и ние трябва да даваме най-доброто от себе си, а ще стане каквото ще  smile3521
Иначе искам да попитам още нещо мамите на Адаптирани млека - от кога трябва да минем на 3. Ние пием Аптамил 2, ама се чудя не е ли редно вече да го сменяме с 3.
Всичко най, най, най Simple Smile
Усмихнат и слънчев ден Ви желая!

# 112
здрасти мами Hug

Мишел честит имент ден  bouquet  bouquet  bouquetпомниш ли че миналата година на 8ми се видяхме при Спасов и той ни зарадва,че децата са със здрави сърчица Heart Eyes

Катенце   bouquetчестит имен ден на Мишленцето-ГОЛЯМ ДА ПОРАСНЕ Hug Hug Hug

ако има още празнуващи честито Heart Eyes
Габи,слава Богу Praynig,че Симонка не е пострадала.аз започвам да се радвам,че Боби още непълзи и все пак е ограничен в белите.
Ази това за наемателите ми звучи адски познато,на майка ми едни девойки наемателки не си бяха изхвърляли боклука в кофите а го хвърляли 3 години на балкона-представяш ли си Shockedкакво заварихме Shockedа това бяха уж културни девойки студентки от Македония.
за спора-подкрепям Зоуи на 100%,че никой няма да си промени убежденията четейки другите мнения а само ще се изпокараме.
Зоуи чак сега успях да отворя новите снимки на Спайдърмен-страхотен е ,направо си е Супермен  bowuu

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 08:22 от prasentze

# 113
  • София
За училището ще кажа, че във всяко мнение има по зрънце истина. Всеки говори от собствения си опит и възпитание. Животът обаче много бързо се променя и понякога опровергава тезите ни. Моето мнение - родителите трябва да намират време за децата си, независимо дали ходят на работа или не. Да играят с тях и едновременно да ги учат. Да ги възпитават и да разговарят. Диалогът е задължителен според мен. Второ много важно е дисциплината и правилата в училище. Повярвайте, че дори деца с много добра основа по редица причини е твърде вероятно да се поддадат на недобра среда. Да не забравяме, че това са ДЕЦА. Те не разсъждават като нас. Обаче ако детето споделя с родителите, т.е. ако има връзка родител-дете, вероятността за груби грешки е доста по-малка. Казвам всичко това от собствен опит. Около мен има 5 деца на възрастта на сина ми и имам наблюдения на различни  варианти на възпитание + среда в училище.
Мами, огледайте добре за безопасността на дечицата. Те са много бързи, сръчни и изобретателни. Не ги подценявайте! Казвам го за добро и от позицията на моите 36 години.
Ние нямаме още зъбче и ме е страх да давам коричка хляб, а Бояна много иска. Как се справят вашите бебоци? Не се ли давят с по-големи парченца?
Да кажа и за обувките. Не мисля да купувам, докато не започне да показва признаци на прохождане. Тя сега дори не се изправя. Защо да и стягам крачето в обувка? За навън имаме цял космонавт.
Весе, скрий кантара за седмица, както са те посъветвали. Така кантарът ще ти действа мотивиращо, а не както сега. Успех и да се похвалиш, че моето положение с кг е плачевно.
На всички слънчев и усмихнат ден по парковете.

# 114
  • София, център
Добрютро! Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи! Господ ни дарява с хубав слънчев ден поне за сега!

rapan4e  моята девойка се дави и от бебешки бисквитки и от намачкан банан.....абе мани... педиатърката каза, че е нормално щом няма зъби! Моята ( недоказана ) Mr. Green теория е, че с израстването на зъбите се събужда и самия дъвкателен рефлекс.... не знам! Или поне при нас е така за сега!

Напълно съм съгласна за връзката родител-дете и дете-родител... другото Божа работа!

Ние си имаме нови ботушчета, много са сладки... да си се похваля http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3493444

Приятен ден на всички  Hug !

# 115
Здравейте мамчета и бебоци!
  bouquetЧестит празник на всички! Много здраве и късмет!   bouquet
Веси, отпусни се, по-рядко се "срещай" с кантара и резултатите може да ти харесат повече Rolling Eyes
Габи, Зоуи, добре че малките "калпазани" не са пострадали. Наистина трябва да обезопасяваме домовете, че са много непредвидими действията на бебоците.
Ази, май винаги трябва да си готова за подобни наематели, колкото и да е неприятно....
rapan4e, в тази възраст трябва да могат да се справят с храни с размера на оризово зърно. Иначе това, че нямат зъби не значи, че не могат да дъвчат. Просто им трябва повече опит с дъвкането. Аз давам на Катерина банан, ябълка, морков за дъвкане. За хляба и сперед мен е рано, защото е по-лепкав и опасността от задавяне според мен е по-голяма.
adiland, страхотни ботушки  Laughing
Приятен ден!

# 116
Здравейте,
днес съм като разбита. Вчера мъж ми ми каза за една негова позната, която е починала. Тя беше на 21 год. и е починала в резултат на системна лекарска грешка. В продължение на 3 месеца я лекуват за множествена склероза, после за рак на костите. Момичето става 35кг. и накрая при аутопсията се разбира, че е имала двустранна пневмония и никой лекар не го е разбрал. Толкова ми е гадно, че непрекъснато плача - на 21 години, заради простотията на нашите лекари. Моля ви пазете си дечицата и вас самите, ходете редовно на прегледи, ако има проблем консулирайте се с повече специалисти. Прегръдки и целувки на всички бебоци от мен, покрай тази история Али отнесе над 1000 целувки.

# 117
Добро утро, мами  Hug

Днес е много хубав слънчев ден и много ме е яд, че няма да мога аз да се поразходя с Маги из нашите градинки. Дано и събота и неделя да е така. Приятна разходка вас, мами  Grinning

Ази, това с наемателите е направо подсъдно. И ние имахме подобен проблем с един апартамент, който нашите го даваха под наем почти без пари, защото "хората били свестни". Да, но като решиха да го продават и те трябваше да се изнасят, да видиш какви мизерници се оказаха. Бяха потрошили всичко. Е, не бяха стигнали чак до нивото на твоите, но се бяха постарали. И накрая имаха наглостта да не си плащат последните 2 наема, защото видиш ли те били направили толкова много подобрения в апартамента  #2gunfire #2gunfire #2gunfire А това, че изхвърлихме холната гарнитура след тях, шкафовете бяха тотално разбити, от цялата посуда нищо не беше останало /а имаше всичко от чаши, чинии и прибори, до тенджери и тигани/. То простотията ходи по хората, не по гората  Crossing Arms

# 118
  • София, център
lily_b леле някой като напише така, че трябва вече по-едри парченца и вътрешно знам, че е прав...направо се психирам.... какво да я правя тая нашата мома незнам...то от това, че се задави 2-3 пъти и вече не пробвам... охххх

# 119
lily_b леле някой като напише така, че трябва вече по-едри парченца и вътрешно знам, че е прав...направо се психирам.... какво да я правя тая нашата мома незнам...то от това, че се задави 2-3 пъти и вече не пробвам... охххх

Ади, и Маги се давеше така. Но аз тъпо и упорито продължавах да пробвам  Mr. Green За една седмица свикна. Сега си хапваме фините овесени ядки без пасиране и няма проблеми  Peace Пробвай пак по някоя и друга лъжичка по-наедро, докато свикне. Най-лесно става с настъргани на ситно плодове.

Общи условия

Активация на акаунт