.Как ще ги възпитаме и каква ценностна система ще им изградим.Подкрепям мнението на Tweety , че днешните деца отговарят с агресия да привлекат внимание , защото Родителите им са много заети да изкарват прехраната (което не е оправдание пред едно дете).Едно цяло поколение се осакати защото беше оставено на самотек.Ние само можем да се поучим от грешките на нашите предшественици и да си възпитаме правилно децата.Да ги научим да уважават хората , независимо от професията и външния ми вид , а не да се изкажем за някоя учителка.............Мани я тази гарга , не я слушай какво говори , тя не те храни , за да ти каже.......................

Вместо да си напрягам мозъка рано сутрин, Цеци е казала всичко, което мисля по въпроса. Нямам скорошни преки наблюдения върху съвременното училище (да не пиша коя година съм завършила гимназия, че ще се уплашите), но си мисля, че ако има чувство за достойнство и себеуважение, едно дете ще успее да се дистанцира от доминиращите без да се превръща непременно в тяхна жертва. Искрено се надявам да мога да отгледам такова дете.
, мисля си ако този психолог влезе в една българска детска градина или училище
И за не знам. Дано до тогава да се пооправят поне малко нещата. Дано да имаме поне някакъв избор и тук
ако няма и вятър ще е супер.

Ще оправя всичко, не ми е за това, просто ми стана страшно криво, когато си видях къщата така, предполагам ме разбрахте какво имам предвид.Пооплаках ви се, целувам ви и ви прегръщам