МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 368
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Давам на Бояна по 2 капки Вигантол откакто се е родила, независимо дали я вижда слънцето или не. Това по препоръка на педиатърката. Фонтанелата и още не е затворена.
Ади, сложи на дъното хавлиена кърпа и мисля, че няма да се хлъзга Вики. Според мен не е от шампоана. На нашата ваничка има специално дъно от друга материя, която не се хлъзга.  Peace
На мен пък ми трябва детегледачка примерно един-два пъти в седмицата за по два-три часа.  Mr. Green Май много искам, но ще пробвам с някоя жена от квартала. Не ми е спешно.
Хубав ден.  Heart Eyes

# 151
добро утро,
след като Благито от 3 месеца качваше по 300гр, тоя месец е качил 1 кг, направо щях да падна, а на см не е пораснал. сега сме 8,600 и 75см. Педиатърката каза, че кг му били добре, ама аз нещо се притесних с това кило за един месец  Thinking
Ади сложи пелена или кърпа и няма да се хлъзга, нашата ваничка е същата Simple Smile
Вигантол му давах втория и третия месец и оттогава не съм давала, фонтанелата му е почти затворена, но тя си беше много малка
днес пак ще има малко разходка, приятен ден на всички

# 152
За кърпа или пелена не се бях сетила, ще пробвам.
Давам на Вики Вигантол от раждането по 2 капки. Така ми каза педиатърката, а фонтанелата вече е почти затворена.
Днес пак е слънчево и ще има много разходки Simple Smile Чух обаче че от петък идва студ cold
Веси, Маги е голяма чаровница с тези сини очи Simple Smile!
До скоро от мен

# 153
Констанс, ние спряхме Вигантола за няколко месеца, докато имаше слънце и от началото на този го започнахме пак по 1 капка. Фонтанелата на Михаил е затворена, но тези деца нямат само фонтанела а и други кости  Wink Така ни препоръча педиатърката.
И друго, въпреки всичко, което изчетох тук из форума за флуора, от 1 седмица давам почти всяка вечер по 4 капки зимафлуор, консултирах се с 3-ма лекари и според тях е нелепо твърдението, че тровим и състаряваме децата си с тази минимална доза необходима за зъбната профилактика. Общо взето ми казаха "ми не пии вода и не си мии зъбите да не се отровиш и да не умреш"  Laughing та всеки сам си решава, но изследванията от последните 10 години сочат, че деца приемали нещо за зъбна профилактика обикновенно посещават зъболекар след 10-тата си година, а другите след 7-мата.
Веси снахичката е невероятна, знаех си аз, че ще избера точната мома за Мишел  Joy , обещавам че няма да им се мешам и ще им ходя на гости само когато те ме поканят  Joy и ще им подаря сватбена седмица на Карибите  Joy почвам да пестя от сега  Wink

# 154
  • Варна
Ихаа, страшни снимки, ще взема и аз да пусна с мойто гардже. Joy Много са сладки бебоците! Heart Eyes
Веси, какво да кажа за бебето. То още нищо интересно няма. Едно, живичко.  Mr. Green Така каза доктора.  Другата седмица ще се записвам на консултация вече. Като цяло пак карам лека бременност с малки изключения като в понеделник. Mr. Green
За Вигантола аз още давам по 1 капка, фонтанелата на Преслав е колкото 1 стотинка някъде, даже май по-малка. Thinking

# 155
Хайде и аз да се отчета - вчера малкия "пропя". Той мама още не е казал ама вчера на песнички го подкара - ла-ла-ла-ла и мелодията много я докара  Joy. много се смях! Баба му /която го гледа/ е сигурно единственния човек на света, които е останал на поправителен по музика, а дядо му е оперен певец. Та аз все го бъзикам да не вземе да получи слуха на майка ми и гласа и желанието за пеене от баща ми, че тогава трябва да купим планинска къща без съседи, че иначе ще ни влачат по съдилища за психически тормоз  Joy Joy Joy... А ние с баща му май отсега трябва да си купим тапи за уши ако искаме да оцелеем.
Стискайте ми палци и на краката - утре пристигат за монтаж вътрешните ни врати и аз много се притеснявам, че като избиват старите да не направят много поразии. Щото вече от ремонти ми е дошло до гуша и ще се гръмна вече. Мъкаааааа....

# 156
Най-накрая и аз да се включа от тези мъже не може човек да се докопа до компютъра.
Вчера бяхме на разходки , днес пак мисля да изляза временцето е супер.
За вит.Д давам по 2 капки и няма да го спираме до 1 год., фунтанелата знам ,че и тя се затваря до година не било хубаво бързо да се затвори и допълнителни витамини взех заради грипния период.
Снимчиците на бебоците са страхотни !
Мойта бебка

# 157
Нещо оплесках със снимките извинете ме!
Мойта бебка

# 158
Кате, аз от сега ще кажа на Маги какво си обещала та да няма после това-онова  Joy

А иначе ти ме подсети да питам педито за този зимафлоур  Thinking И аз мисля, че като се дава в нормите няма нищо страшно

# 159
  • София
Здравейте,мами! Hug
Данито от снощи ми къса нервите,5 пъти се събуждаша с рев и трябваше да ставам да го разнасям всеки път.Отдавна не ми ги беше правил тези номера newsm78,днес пак е кисел и няма угодия.Сега спи,а като стане ще го изведа на разходка,дано миряса!
Аз също давам Вигантол от 20-тия ден по 2 капки,педито каза до годинка.Фонтанелката още не е напълно затворена,но е понамаляла.
Веси,Дарлинг,много-о-о-ого са красиви госпожиците!Пу-пу!
Герчо,може пък Иван да е новия Гяуров,нищо не се знае! Grinning
Айде хубав ден на всички маминки!

# 160
Герчо,може пък Иван да е новия Гяуров,нищо не се знае! Grinning
Или новият кръчмарски чалга певец  Joy Joy Joy щото забравих да допълня, че пеенето е придружено с дрънкане на пианото от активната гимнастика  Joy Joy Joy. Даже като се изтърколи нанякъде /седи максимум 20-25 мин и след това се килва/ и почва да свири с крака - тоест рита бутоните активно...  hahaha. Май ще трябва да скрием пианото, че музикалните му амбиции почват да ме подтискат  Twisted Evil

# 161
  • София
Здравейте,временцето пак е хубавко, а ние в това пусто Драгалевци нама къде да излезнем Tired
Все пак ще обядваме и ще се поразходим по тротоарите, че ще луднем и двамата Crazy

# 162
Здравейте,
ние с детето преди малко станахме от сутрешната дрямка(2 часа)
Иначе тази нощ беше кошмарна. от 12:00 до към 6:00 се будеше през час с адски рев и направо полудях.От 6:00 започна да пее и естествено спане никакво, та тези 2 часа сън ми дойдоха добре.
След малко тръгваме към парка, че времето не е за изпускане.

Герчо, споко, в чалта поне пари има- шегувам се, разбира се

# 163
Мамчета, в разрез с установените от вас режими на бебоците ама това ставане по 5 пъти нощем не мислите ли, че е гладно бебето  newsm78 аз на Михаил, ако стане му давам по 200 грама мляко и си спи до сутринта,т.е 5-тото хранене е на поискване мляко през нощта  Wink тези номера през час ги прави ако съм му дала водичка само  Rolling Eyes , та с татко му стигнахме до решението нека да яде 1 път между 21:30 и 06:30 когато поиска за 15 мин и после всичкида си спим  Wink
Герчо, и Мишо пее ама само в колата, когато се вози, и когато се къпе  Joy , а на чалга певиците определено се кефи  Embarassed  Embarassed  Embarassed , само че и в двата рода сме музикални инвалиди  Joy та при нас няма какво положително в тази област и от кого да наследи  Laughing

# 164
Привет  в този хубав слънчев ден Simple Smile!

Чудесни снимки на малките госпожички Simple Smile Пу-пу-пу Simple Smile

Аз също давам вигантол по 1-2 капки, лятото не давах. И аз мисля да почна със Зимафлуора - съмнявам се, че е вреден в тези количества. Нали все пак е измислен за деца и бебета. Утре сме на консултация и ще питам педито.

Оф като ви чета как се будят вечер бебоците, направо се плаша ако и мойта бебка почне така да се буди, защото аз до сега нямам нито една безсънна нощ откакто се е родила - май се е метнала на мен такава поспалива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт