Августови бебета 2022

• 22 261
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ама как така разбрала чак в пети месец? Joy Блазе й. Няма тестове, няма ЧХГ-та, няма стрес Grinning

Аз днес си направих още един тест. Тестовата черта беше в пъти по-наситена от контролната Joy

И да ви се оплача, че ям всяка вечер преди лягане. Коремът ми вече изглежда като в 4-ти месец. Ама това е още отпреди положителния тест, разбира се Joy Angry

# 136
  • Асеновград
Ама как така разбрала чак в пети месец? Joy Блазе й. Няма тестове, няма ЧХГ-та, няма стрес Grinning

Аз днес си направих още един тест. Тестовата черта беше в пъти по-наситена от контролната Joy

И да ви се оплача, че ям всяка вечер преди лягане. Коремът ми вече изглежда като в 4-ти месец. Ама това няма общо с бременността Joy Angry

Хаха и аз доста си хапвам, и хич не ми се гади сутрин, дано така да продължи, много много не ми се яде сутрин ама нали имам една шепа хапчета да пия и трябва да хапна нещо да не ме дразни стомаха на гладно.

И тя и аз бяхме много учудени викам как в 5-тия месец... тя каза че даже е правила упражнения и вика абе тоя корем не се маха и не се маха.. пък то бебе расте вътре, и нито е знаела, нито витамини е пила, а доколкото знам докато кърмиш всичките ти запаси от витамини отиват в кърмата, и как са стигнали и за кърмата и за бебето не знам, важното е че са живи и здрави, иначе да спестила си е много притеснения и тревоги, тя не че е от най-притеснените, и двете деца не са били планирани по нейни думи. А и симптоми не е имала почти никакви, ако и е било отпаднало или лошо го е дължала на недоспиването от малкия.

# 137
Мале Яна ти ме хвърли в тъча, аз съм в шок наистина😳 Ама много яко, както казва Барбалена , избягала е от тези притеснения през които минаваме ние сега.
Барбалена, и аз вечер приличам на бременна, сутрин на сумалийче😂 ММ тази вечер ме гледа и вика абе не е ли мн рано да имаш корем, викам споко това са храна, газове и най-вече газове 😂😂 понеже преди да забременея предния път бях 40кг., и сега съм 8кг нагоре, честно ви казвам направо ми тежат паласките, никога през живота си не съм прекрачвала 45кг  и ми е мн странно😂

medelin13 , пуска се попринцип, ако е рано за уринен тест, за който трябва да ти е закъсняло, а ЧХГ можеш да си пуснеш и на 10 ден след овулация. А може и да се пуска през 48ч, за да се види дали се удвоява правилно и съответно дали се развива добре бременността. Отделно има данни, че ако ЧХГ е над 2000UI/L се вижда бременността и на ехограф. При мен с 3600 се видя само плоден сак.

# 138
Момичета, във връзка с приятелката , която разбрала за бременността си чак в 5тия месец - има едно предаване по TLC (предполагам и  в youtube може да го откриете) - казва се "Не знаех , че съм бременна" .Досещате се , че става въпрос за жени ,които много късно разбират ,че са бременни ,някои буквално повреме на раждането.Ако представлява интерес за вас може да му хвърлите едно око.
И аз имам коремче май от преди двете черти и се шегувам с приятеля ми ,че като се снимам при мен няма да има снимки от типа " преди " , а само "след"

# 139
Момичета, вие имате ли киселини? От всичко, каквото и да хапна ми се получават киселини, не е ли много рано все още за тях?
 Притеснявам се, защото миналата седмица откриха рак на стомаха на много близък мой колега, доста трудно го преживявам, знам, че трябва да съм спокойна, но е много трудно..

# 140
  • Пловдив
Нямам киселини,нито с предишната бременност имах.Надявам се и тази да е лека като първата.

# 141
Аз също нямам киселини, но те също са сред симптомите. Кумата ми имаше нон-стоп 9 месеца и повръщаше всеки ден. Наскоро гледах видео на Ивана Александрова за първите симптоми и тя каза, че е имала киселини за пръв път в живота си. Не се притеснявай Simple Smile

# 142
Момичета, вие имате ли киселини? От всичко, каквото и да хапна ми се получават киселини, не е ли много рано все още за тях?
 Притеснявам се, защото миналата седмица откриха рак на стомаха на много близък мой колега, доста трудно го преживявам, знам, че трябва да съм спокойна, но е много трудно..

Мони, не се притеснявай и аз имам доста често, не от всичко, което хапна, но особено привечер доста ме мъчат. Мисля че е нормално, толкова необикновени неща се случват в тялото ни сега, пък и може да е от хапчетата, които пием, аз поне пия дуфастон, акард (който дразни стомаха), биозин мама и ф. киселина. Ако пиеш нещо и ти, може да е от него. Не мисли лоши неща сега, всичко ще е наред! Blush

# 143
  • Пловдив
Излезна ми ЧХГ-1338.Търсих в нета и излиза,че съм в 4 седмица.Пратих на АГ резултата..

# 144
Чудесна стойност! След няколко дни ще има видимост 😁
Аз нещо съвсем си загубих съня, прекарах нощта на дивана, че мъжо хъркаше.
Утре съм на преглед и си пуснах ден отпуск. Моля се този път всичко да е наред!
Да попитам вие как сте с обонянието? Всичко ми мирише ужасно силно и в повечето случаи гадно😤

# 145
Не знам, просто каквото и да хапна или пийна имам непрекъснато киселини, много е неприятно.

# 146
  • Пловдив
Ох,ние с моят днес се скарахме..Така се напрегнах,че усетих болки в корема,а снощи ми се стори ,че имам контракции..До вчера нищо ми нямаше,а като разбрах и всичко започна да ме боли,хахах...Аз съм супер неспокойна,знам,че трябва да съм спокойна,но детето хич не слуша и само крещя...Определено ще ми е по-трудно сега с дете,отколкото преди..Ама каквото-такова..

# 147
Ох,ние с моят днес се скарахме..Така се напрегнах,че усетих болки в корема,а снощи ми се стори ,че имам контракции..До вчера нищо ми нямаше,а като разбрах и всичко започна да ме боли,хахах...Аз съм супер неспокойна,знам,че трябва да съм спокойна,но детето хич не слуша и само крещя...Определено ще ми е по-трудно сега с дете,отколкото преди..Ама каквото-такова..

Пий магнезий, на мен много ми помага. Почти никакво ПМС нямам, почти не ми се гади и сърцебиенето спря. Е за нощното потене и безсънието не помага ама няма пълно щастие или поне не още😉
И не си троши нервите, трябва да си спокойна и щастлива

# 148
  • Пловдив

Пий магнезий, на мен много ми помага. Почти никакво ПМС нямам, почти не ми се гади и сърцебиенето спря. Е за нощното потене и безсънието не помага ама няма пълно щастие или поне не още😉
И не си троши нервите, трябва да си спокойна и щастлива
Пия магнезий..Но много е трудно да съм спокойна..Дано не родя пак диво дете като синът ми,хаха...

# 149
Деси, чудесно ЧХГ имаш. Аз също съм много нервна, но аз се карам с чуждите хора. Преди малко в градския, връщайки се от Лидл, една баба реши, че ще стане от мястото си и ще се премести на седалката срещу мен, докато автобуса завива и съответно падна върху мен. Аз така се ядосах и започнах да и викам, заради адски тъпото и решение да се мести докато автобуса е в движение. След това като слизах пък, мъж и жена от малцинственото общество, щяха да качат отгоре ми количката си със смет докато се опитвах да сляза и тогава вече наистина откачих…😂😂😂 Аз съм открила колко наистина е способен мозъка ни на база внушение да създава какви ли не симптоми и съм се убедила в това. А детето ако е мноого много диво, да ще ти е трудно.. тепърва
Faja, и аз съм по същия начин с обонянието , нормално е. Моят също хърка, но аз спя като пън и изобщо не ми пречи😃. Чакаме новини от прегледа с нетърпение!🤗

Общи условия

Активация на акаунт