Августови бебета 2022

• 22 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз записах час за сряда, ще видим малкото зверче колко е. Би трябвало и пулс да се чуе, пък ще видим.
При мен е адска лудница в работата и нямам време да си поема въздух. Да свиква малката точка на работа, че няма начин Grinning

# 631

Тези таблички съм ги взела от темата за тромбофилия , дано съм ви полезна(ако съм ги качила правилно , че ми е за сефте)

# 632
Доста до горната граница, но все пак в граница. Според мен е хубаво да се консултираш с Аг, генетик или хематолог.

Момичета, гледам ви резултатите…и гледам и моите, от назначените ми изследвания. Според вас ще имам ли нужда от разреждаща терапия?
aPTT-37,5
Фибриноген-4,59

# 633
Момичета какво мислите за сушените сливи, дали са полезни, защото пия дуфастон, който дига прогестерона и изглежда доста ми се е покачил, защото не мога да ходя нормално до WC.

# 634
Момичета какво мислите за сушените сливи, дали са полезни, защото пия дуфастон, който дига прогестерона и изглежда доста ми се е покачил, защото не мога да ходя нормално до WC.
Компот от кайсии, от сини сливи, киви сутрин на гладно, круши, сладко от рози, спанак, тиква. Всичко това действа разхлабващо. Има и още, но това се сещам сега. Голямото ми дете беше с постоянен запек до 4г.
Внимавай с овесените ядки. Пише, че разхлабват, но синът ми го запичаха. Можеш да пиеш и пробиотик.

# 635
Момичета, една приятелка вчера ме наплаши, че не винаги от първият преглед се разбира дали е едно или повече тоест близнаци.
Има ли някоя от вас с повече познания по този въпрос.
Само да допълня,че приятелката ми има 8 деца Stuck Out Tongue Winking Eye като двете са близнаци.

# 636
  • София
Ако е първи преглед, може би ако са еднояйчни, трудно ще се види. При двувйчните има две оплодени яйцеклетки, те би трябвало още от начало да се видят.

# 637
  • София
Ох, на мен това ми е страх. Не че ще ги върна, ако са две де. Имаме близнаци и в двете роди, нищо че са през няколко поколения. Отделно, преди време една циганка ми каза - първото ще ти е момче, вторите - близнаци.

# 638
  • София
Аз къде на шега, къде не съм искала близнаци. Ама за първото… Близнаци в родовете нямаме. Ама с тия два фоликула от прегледа преди 2 седмици, съм малко в чуденка какъв е шансът. Grinning Не че ще ги върнем де, просто човек едни планове си прави (живеем в двустаен от старите), ама съдбата обича да си играе.

# 639
И мен ме е страх от близнаци, че с 4 деца не се виждам. Майка ми казва, че съм казвала, че ще имам задължително близнаци. Наплашиха ме, че ЧХГ на кръвния ми е високо за 4 дневно закъснение и може да са две. Че ще видим в сряда на прегледа какво ще каже докторката. Аз още не мога да повярвам,че съм бременна, а какво остава да са две.

# 640
  • София
При мен също се появи леко гадене. Дори не знам дали така да го нарека. Просто съм гладна и като отворя хладилника и всичко, което е вътре ми се струва отвратително и просто го затварям. Но все трябва да ям нещо де. И как ще стане не знам 😁.
По темата с близнаците. Аз имам близначка. От разказите на мама се плаша направо за бременност с близнаци, но бих го изтърпяла на драго сърце, защото си е хубаво. Абе хубавите неща са повече от лошите. А и да си имаш близначка е най-голямото богатство на света. 🥰😍💕👯 Или поне две деца с много малка разлика. Но и с по-голяма разлика си има доста предимства де. Затова каквото ни е отредено такова ще е. Все е хубаво. Само дечица да има ❣️

# 641
И аз като Мариелка, почти постоянно съм гладна, та чак все едно ми е лошо именно  от глад. Днес усетих нещо малко по-различно, но пак не е гадене, ще видим утре 😜 С предишната бременност сякаш беше доста по-неприятно по това време. Гадеше ми се от пастата за зъби и от ненавиждания утрогестан, спря да ми се яде месо... Засега всичко е под контрол.

# 642
момичета, аз един малко по-неудобен въпрос имам.. ама срам не срам, ще питам Grinning
С тези глобули всеки ден сутрин и вечер си научих всеки милиметър от вътршностите, особено след като АГ ми каза възможно най-навътре да ги вкарвам, та забелязвам, че последните пъти са се променили нещата, даже ей сега като си го слагах преди лягане, едвам влезна. Има нещо, което пречи, мога да го напипам и даже да го обиколя с пръст, малко се стреснах. Ще питам доктора като се видим в четвъртък, но дотогава само ще го мисля. Толкова ниско долу, че да мога да го напипам без проблем възможно ли е да се случва нещо? Най-странното е и че е по-отдясно, а бебето е от левия яйчник, съответно трябва да е вляво. Какво мислите? За първи път ми е и не знам кое е нормално Confused

# 643
Вчера се събудих 4 и 20 сутринта, днес 5 ииии.. Така до сега стоя си в леглото.. Кажете ми от кога е правилно да се мажат зоните на корем, гърди крака и т.н, и избрали ли сте с какво масло против стрии разбира се.

# 644
Bool аз взех да си мажа коремчето с beauty mama ,засега само него,ама ще почна цялото тяло скоро.

Общи условия

Активация на акаунт