Августови бебета 2022

• 22 200
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
ами ,,Августинчета 2022" Simple Smile

# 346
Лъвче, ама може и дева😊

# 347
Лъвче, ама може и дева😊
Може и рак 😂
Ама твоето мн ми хареса, Деси 🤣🤣
Аз днес съм по същия начин, с отваряне на очите си повръщам. Намирам облекчение със студени краставици, поръсени със сол, може на някой да послужи. Знам, че в този сезон не са за предпочитане, но вчера това беше единственото нещо, което ми се дояде.

# 348
ами ,,Августинчета 2022" Simple Smile

Това ми харесва!

# 349
NI_CI, моя е 9,5, ендокриноложката ми изписа по 4 капки, а аз като знам от сестра ми тя на племенниците ми даваше по толкова като бяха бебета и на своя глава увеличих на 8капки. Според мен и това ми е малко сега в петък имам назначени контролни изследвания за щитовидната и ще си пусна и витамините пак. От други момичета и от статии пък чета, че холекалциферола трябва да се приема с К2, за да се усвоява добре..не знам ще питам и доктора като отида другата седмица.
Моя витамин D е 54 и ме водят с дефицит. Трябва да е над 80 най-добре 100. Аз пия на капки с витамин К2 комбиниран. Една капка е 1000 единици аз пия по 6-7 на ден с яденето. Ще пусна живот и здраве края на януари да видя до къде е. Но от личния си лекар знам, че при дефицит се пие поне 10 дни ударна доза по 10 000 единици и после по 2000 на ден иначе няма наваксване, особено зимата, а и бебето дърпа сега.

# 350
  • Асеновград
На мен от днес започна сериозно да ми се гади, дано да не стигам до повръщане, а ми се яде гладна съм и комбинацията е много неприятна.
  Аз нямам търпение вече за прегледа в чет.  искам всичко да е наред само. Чак ми е нереално че се случва. За име на темата и аз съм съгласна с по-кратките имена поне за сега-първите месеци.
 А пък вит Д никога не съм си изследвала а май трябва, ще питам док. Само да не забравя че като вляза в кабинета всички въпроси си забравям и много бързам, не знам тя ли ме напряга или аз съм такава... за 10 мин прегледа е свършил, и съм излязла и не съм си задала въпросите, а другите като че ли повече се бавят...

# 351
Момичета, вие ориентирани ли сте къде ще ходите на ранна фетална морфология? Доколкото разбирам часовете при добрите специалисти трябва да се запазят около месец по-рано. Аз съм от Плевен, градът се слави с доста добри болници, въпреки това познати доколкото си спомням масово ходят за ФМ в София. Tъй като не искам да споделям на толкова ранен етап се обръщам към вас, имате ли мнения за специалисти в Плевен или София?

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 14:43 от M.Angelovaaa

# 352
Момичета, вие ориентирани ли сте къде ще ходите на ранна фетална морфология? Доколкото разбирам часовете при добрите специалисти трябва да се запазят около месец по-рано. Аз съм от Плевен, градът се слави с доста добри болници, въпреки това познати доколкото си спомням масово ходят за ФМ в София. Tъй като не искам да споделям на толкова ранен етап се обръщам към вас, имате ли мнения за специалисти в Плевен или София?
В групата на юлските (понеже следя и там за повече инфо) пишат за МЦ Марковс и там в частност доц. Марков и д-р Елена Павлова. Аз от доц. Марков имам много добри отзиви като хирург, за себе си като гинеколог, той следи високорискови бременности и то онкологични жени, но за ФМ личен отзив не мога да дам. Има такава тема за ранна фетална, може да следим там, но аз мисля да се доверя на моя АГ.
Yana.GG, аз съм същата и започнах да си мисля дали да не си записвам въпросите, колкото и смешно да звучи😂

# 353
Аз вчера и днес съм без ПМС-болките, дори реших да не пия но-шпа превантивно, да "разтоваря" малко черния дроб от всичката репро-химия. По обяд обаче имах едни странни бодежи и все пак изпих един макс. Дано все още съм бременна, не знам как ще издържа до четвъртък на обяд. Засега не ми е лошо, много рядко и почти незабележимо неразположение. Днес по-скоро имах киселини, а това по принцип не ми се случва. Би трябвало да съм ориентировъчно в 5+5.

# 354
Днес пуснах второ чхг заради притесненията ми относно отшумелите симптоми . В четвъртък 74, днес 412 . А съм 2 дни преди дата за цикъл. Явно е ранно зачеване както си и мислехме . Та… прибрах се от работа и лежиш да поспя 1 час , след събуждането ми беше първото гадене. Бях забравила какво е след първата бременност, която беше толкова отдавна .

# 355
  • Пловдив
Момичета 🙄 Днес бях на първи преглед, но не при моя доктор, понеже няма да го има няколко дни.Прати ме при една докторка, имал й 100% доверие.
Сакче има, ембрион не се вижда.По последен цикъл се водя 5 седмица и 4 дни.Имам преди 4 години едно кухо яйце и малко ми стана смотано дали и това няма да е така.Макар че с кухото яйце чхг много бавно растеше.А това сега на 10ти ден от трансфер беше 164, на 15ти 1152.Дано е рано.Трансфера ми беше на 24.11. Бе тъпо ми стана, няма кво 🙄
В петък пак ще ходя.
Дано е за хубаво 🍀🙏💜
Пратих снимките на моя си доктор, каза че е много рано още, по-добре другата седмица да ида, а не в петък.Да не се притеснявам каза.

# 356
Елънче стискам палци да е всичко наред,ох и моето гадене е на ръба.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 17:43 от Rosinkaaaaa

# 357
Елънче, ембрионите 3- или 5-дневни бяха?! Колко ти върнаха?

# 358
  • Пловдив
Два петдневни 😣

# 359
Кога ти е следващият преглед? Пускала ли си пак B- HGG

Общи условия

Активация на акаунт