Августови бебета 2022

• 22 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
    Исзследванията се назначават когато вече започне женската консултация, което е към 12 седмица. Иначе вет д, вит б и т.н. те не минават по каса, а се заплащат отделно. До сега никога АГ не ми ги е назначавало, но аз съм с дефицит и си ги пускам от време на време.

# 376
    Добър ден! Отивам да си пусна едно ЧХГ, че много време има до 23.12. 😏
    Вчера се обадих на АГ, която ми следеше прената бременност и ми включи Утрогестан сутрин и вечер по 2 вагинално (за всеки случей).след като чуем и сърдечна дейност мисля да информирам и доктора при когото правихме инвитрото.

# 377
    • Пловдив
    Аз утре съм на преглед,надявам се всичко да е наред.

# 378
    • Асеновград
    Ох на мен много бавно ми се точат дните, още два дена остават до прегледа и сякаш времето е спряло, на работа съм днес и вчера, после два дни почивам ама от вчера доста ми се гади, сега си хапнах една тарталета от сладкарницата до нас, колежката ме черпи, не че толкова ми се ядеше сладко ама... и ми стана едно тежко все едно съм погълнала цяло агне, много ми се надува корема, а пък не ям много, ако не ям пък ми се гади, не знам какво да правя..
    Според вас да си взимам ли нови опаковки от циклогеста и дуфастона като имам два дни до прегледа и може да ми каже да ги спирам, а пък хич не са евтини, или да се обадя да питам лекарката дали да си ги взимам, тя не каза колко време да ги пия и да слагам циклогеста...

# 379
    Аз вчера пусках изследвания,които са за първи триместър.Доста неща бяха,но това нека да не притеснява или обърква тези, на които не са им назначени такива.На мен ми казаха,че е добре да се пуснат и за мое успокоение ги направих.
    Аз вече съм в 7г.с и следващия преглед е на 05.01 мисля,че тогава вече ще се говори за феталната морфология като не знам при кой ще ходя.От Пловдив съм и  знам добри отзиви за Борислав Иванов,но при него с часовете е много зле.Ще се консултирам с доктора,който ме следи.
    Колкото до гаденето,не знам кой е казал,че е сутрешно.При мен си е целодневно,придружено с  повръщане Sad Неприятно,но...ще го изтърпим.
    За витамините,аз си пия Д ( Вигантол) още от пролетта,заради дефицит.А сега само фолиева.

# 380
    • Пловдив
    Yana.GG,консултирай се с лекар ,или изчакай прегледа.Аз имам само гадене,но мен сладкото най-добре ми действа..Като капак и времето е лошо и със синът ми никъде не излизаме..
    RRouzi15,ти при кой се следиш>?ЗА ФМ ходих при Троянчев със синът ми.Сега ще видя при кой ще ида,но аз само един път ходих.

# 381
    sparrow86, да кажеш после колко е. С този утрогестан е много неприятно, не знам дали си слагала до сега, аз слагам сутрин и вечер по 2 и на обяд през устата 1. Обаче това нещо, като се разтопи, започва да изтича и няма шанс да не съм с ежедневна превръзка..гадничко е.
    Деси стискам палци🤗🙏
    Yana.GG, според мен няма да ти ги спре, щом ги е изписала е преценила, че имаш дефицит на прогестерон и то 2 препарата с прогестерон. Тя при теб беше видяла някакво разслояване на матката, нали така? Обикновено като е бил установен някакъв проблем се продължават до 12с., когато приключва образуването на плацентата и тя започва да произвежда прогестерон и тогава вече се спират. Ти и да и се обадиш тя може би ще иска да прецени като те види, но нищо не пречи да и звъннеш.

Аз днес не съм повръщала Ура 😂 обаче май ще му хванах цаката бързо на това повръщане. Тази сутрин докато стана веднага още преди да съм си измила зъбите, изядох 5-6 солети, после си направих чай с куркума и джинджифил и  не успях да повърна. Това се случва от прегладняване, някога през нощта като се събудя за тоалетна, усещам че съм гладна, ей тогава трябва да си хапваме по нещо, за да не се обазува прекалено много солна киселина в стомаха, която всъщност причинява сутрешното гадене.

# 382
    Аз снощи уж добре вечерях, но към 23ч  усетих, че ми пригладнява. Изядох няколко джинджифилови бисквитки от руския магазин и половин кисело мляко. Затова се запасих днес с няколко пакетчета солети, да си имам под ръка. По принцип съм с инсулинова резистентност и избягвам всякакво тесто, а "плосък хляб" си правя от трици, бадемово, ленено и други. Но за бърза помощ нека са покрай мен добрите стари солетки.

# 383
    Момичета ЧХГ- 9088 определено расте.
    Успокоих се малко.
    Simple Smile

# 384
    Деси ,от скоро ходя при д-р Ставрев.За момента съм доволна.

# 385
    • Пловдив
    При Даниел Ставрев ли?При него знам,че много се чака

# 386
    За запазване на час не се чака много.Но в самия ден,когато отидеш пред кабинета му има много жени винаги и никога не се спазват часовете.Въоражила съм се с търпение ,понеже ми харесва как подхожда.
    Много пъти сменях АГ,докато намеря него.Дано да е така до край.
    Ти,къде ходиш?

# 387
    Момичета ЧХГ- 9088 определено расте.
    Успокоих се малко.
    Simple Smile
    Това на кой ден е?!

# 388
    • Пловдив
    Ставрев е много  готин, но не бих го избрала.Адски зает.Всичко е идеално, перфектно, страхотно.По три минути преглед с обличането Simple Smile Не е нормално за мен.
    Имам поглед, щот там (при него) правих първото инвитро.

# 389
    Ами да ви кажа то навсякъде вече е така Simple Smile
    От ученичка имам проблемни яйчници,кисти и в общи линии съм посетила и сменила доста гинеколози в Пловдив.
    Всички,които са ми препоръчани и уж са добри са супер заети или като им дойде прекалено мн "хваленето" се започва едно претупване...
    А и ако всичко наистина е наред,не виждам защо трябва прегледа да е 20 мин.

Общи условия

Активация на акаунт