Августови бебета 2022

• 22 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
RRouzi15,аз утре за пръв път ще ходя на преглед.Аз съм от Тракия,избрах си тук една лекарка,дано остана доволна.Няма как да ходя до Селената,с малко дете съм..А и много често при прехвалениоте лекари,аз не съм оставала доволна.

# 391
И аз така все от прехвалени лекари вече толкова години не мога да намеря точния. Но две, три мои познати се следиха при него и затова реших да го пробвам.
На мен ми обръща внимание. Обяснява ми всичко, което попитам и ми назначи изследвания. Това за мен не е претупване. Пък и сега в началото няма какво толкова да се види както аз съм била на 2 прегледа за установяване и след това за пулс. Ще видим нататък.

# 392
Момичета , как се оправяте с работата? Аз съм търговски представител и още от сега ми идва в повече работата с клиенти , някои направо не ги издържам . Днес една клиентка ме доведе почти до рев. Не знам до кога ще издържа…

# 393
NI_Ci ,  и аз мисля , че изследванията се пускат след записването за женска консултация , защото на следващия преглед док каза да си нося направление и стерилна урина .Относно изследванията , за които питаш конкретно най - вероятно момичетата от др. тема ги правят ,защото имат мутация , свързана с усвояването на витамини от група Б , оттам и завишени нива на хомоцистеин.Аз имам такава мутация  ,но лекар не ме е посъветвал да изследвам нищо.Пия неофолик мета.
Неизвестна , успех на прегледа и бързо оздравяване на детето!
Деси , успех и на теб!
YanaGG   , както са казали момичетата пробвай с нещо дребно като една две солети между храненията ти.
Аз днес минах един бърз,но щастлив преглед.Имам си ембрионче , а то си има сърдечен ритъм.Според прм 6+2, а според ехографа е 6+ 1, така че съм доволна💞Цитонамазката също е добре.

# 394
  • Пловдив
Орехче,браво,чудесна новина!
RRouzi15,щом се чувстваш спокойна и ти обръща внимание-това е най-важното!За мен е важно един лекар да е спокоен,да обеснява и отговаря на всички въпроси.Аз с първата бременност смених няколко лекари.Но аз при мъж не мога да се отпусна..

# 395
Здравейте, тихичко се включвам при вас. Имах замразен трансфер на 2 ембриончета на 27.11 и след положителни уринарни тестове, чхг на 14 ден показа почти 7000. Много съм притеснена, май и двечките са се хванали. В моята клиника прегледа е след 10 дни, тоест чак на 20.12 ще разбера какво е положението. Имам едно момченце на 5 и мисълта за близнаци ме ужасява. Стискам палци всички да гушкаме бебенца в края на лятото!

# 396
  • Асеновград
Manoela_ Да,  и аз така си помислих, ще си взема нови опаковки, тя по телефона без да ме е видяла със сигурност няма да ми ги спре. Да иначе доста са гаднички тези вагиналните песари, изтичат и е много неприятно, и аз само сменям ежедневни превръзки, ако сте били свикнали с тампоните няма да е такъв проблем, ама аз мразя тампони и тези също не са приятни за ползване, ама се свиква, пък и нали е временно.

Десислава Стоева при коя лекарка ще ходиш? Аз предния път с извънматочната ходих по здравна каза за болничния при една в Тракия, майка ми много ми я хвалеше, накрая ме видя само с коремен ехограф, на който видя “сакчето” а после се оказа че това е било свободна течност в корема ми (кръв). Затова с коремен не се гледа толкова рано, нищо не се вижда... а може и лекарката да се е объркала нещо, ама останах с лошо впечатление от нея, сега живот и здраве ще си ходя при д-р Петрова в Селената пак по здравна каса, а само за комисията в Тракийската поликлиника, те не че от комисията са китки, ама там е най-евтино, и на никой не му се даяат по 100 лв за болничен всеки месец в Селената. Там правят много грозни коментари за Селената, сякаш ги е яд за нещо.. дано да попаднеш на добра лекарка. Аз съм била миналия път и при д-р Ставрев наистина много бързо преглежда, ама те всичките са така.. по скоро след няколко месеца ще се преместя при Ми ев или Матев, които също са толкова натоварени, даже да не кажа повече, но ми изглеждат по-спокойни, имат много опит и само добри неща чувам за тях. Иначе при всички се чака няма значение че си с час. И въпреки това смятам да си ходя само в Селената, както и един ден там да раждам живот и здраве.

А за гаденето Manoela_  е права, цаката е да ядеш възможно най-рано, още с отварянето на очите, и аз тази сутрин го направих преди да дойда на работа още ядох, и днес съм значително по-добре и почти не ми се гади, вчера бях много зле идваше ми да си тръгна от работа, ядох лимони със сол, помагат малко. Често и по-малко при мен с яденето се оказва най-добре.

Lilium Simple Smile И аз работя с клиенти и ми идва в повече, вчера бях до тоалетната, и се бях заключила защото съм сама, и една баба не спря да чука на вратата, много се ядосах, еми щом е затворено сигурно имам някаква работа... пък може и до магазина да съм отишла и аз съм човек.. ама те хората като не знаят че ни бушуват хормоните и те не са виновни. Ама ще изкарам месеца че няма кой да работи иначе.
Cosmic Добре дошла! Стискам палци! На мъжа ми сестра му е с близнаци и мен ме ужасява мисълта за близнаци, но пък като минат 3-4 години е много хубаво. Simple Smile

# 397
Yana gg аз искам да си работя колкото може повече, така се и разсейвам, но започвам и умира да усещам като стоя права по- дълго, а за нервите да не говорим …

# 398
Yanna. GG как така по 100лв за болничен😁нещо не съм на ясно

# 399
  • Пловдив
Yana.GG,при Светлана Николова,тя не е в поликлиниката.

# 400
Здравейте, дами!
Записвам се и аз в темата.☘
На 26.11 ми беше трансфера на два петдневни ембриона, на 10 ден след трансфера ЧХГ 403.
Калкулатора за бременност показва, че трябва да съм в 5 г.с +2, предвид деня на трансфера. Утре на 15.12 съм на преглед и се чудя дали може да се види нещо…
А първия преглед с вагинален или коремен ехограф се прави?
 Успех на всички!❤☘💐

# 401
HrisMartinovа,добре дошла и до финал. Най - добре е първият преглед да е вагинален и ,мисля че на 5+2 ще видите хубаво сакче , но може би за сърчице трябва да минат няколко дни. Стискам палци!

# 402
Момичета ЧХГ- 9088 определено расте.
Успокоих се малко.
Simple Smile
Това на кой ден е?!

9 дни закъснение, Трябваше да ми дойде на 6.12, ,  ПРМ - 6.11.

# 403
  • Варна
Момичетаа! Минах прегледа! И много се радвам, защото се видя! По цикъл съм 7 седмица, но по ехографа е 6 +2, заради по-дълъг цикъл и съоветно късна овулация. Видях го как пулсира и беше суупер странно хаха. Ноо вече е официално. Така че май ще го броя 1 седмица назад значи. Каза ми, че около 20-ти януари трябва да се запиша и директно да звънна на акушерката. Тъй като тогава тя ще ме преглежда първо, а няколко дни / седмица по-късно АГ. Аз питах не трябва ли да идвам пак през този 1 месец, но каза, че по принцип няма нужда, освен ако няма някакъв проблем. Е, разбира се, ако искам мога да отида.

Иначе за зацапване (преди 2 дни имах 2 капки), каза, че ако е много малко, от време на време и тъмно не е притеснително, но разбира се, ако стане като кръв и повече, веднага да идвам.

И май това е при мен. Но много се радвам, защото се бях филмирала, че е кухо яйце. В момента е 5,6 мм, което си е супер миниатюрно, но видях на ехографа как пулсира.

ЧХГ ми е 119 370 иначе

# 404
  • София
Честито на новите попълнения и добре дошли.
Толкова много сте изписали, едва ви изчетох.
Аз работя и съм сама в офиса и няма кой да ме смени, за да ида на преглед. Имам 1ч обедна почивка, но докато стигна до АГ и се върна, ще закъснея. Чудя се уикенда, ако отида в Майчин дом или Шейново, дали ще ме прегледат на спешен кабинет, предвид, че нямам оплаквания?

Общи условия

Активация на акаунт