Августови бебета 2022

• 22 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами установих с тест ленти за овулация, и те не бяха еднакъв цвят двете ивици, честно казано и за пръв път правих такъв тест видях просто втората черта и така Grinning
Много ме успокои..точно на 10 ден от закъснението ми се пада прегледа. Дано все нещо да се види, официално да ни го потвърдят...
[/quote]
Щом не са били еднакъв цвят двете чертички, значи теста не е бил положителен и определено овулацията не е била когато ти си мислиш. Тестовете за овулация се правят докато станат поне еднакъв цвят двете чертички и после овулацията настъпва след 24 до 48часа(всъщност тези неща би трябвало да ги пише в листовката на тестовете за О). Така че не се притеснявай изобщо. Просто си с по-късна овулация. ❣️
И.....забравих да ти кажа: Честито! И добре дошла при нас! ❣️

# 526
Деси, щом преди два дни си пускала, що не пуснеш и днес да се види как се покачва чхг?Дано всичко е наред! 🍀
Елън, мисля след малко като обядваме и да отскоча, боли ме ръката и като си представя, че пак ще ме боднат на същото място и лошо ми става Grinning

# 527
Здравейте!
До сега само ви четях, но след като вчера бях на преглед вече се осмелих да пиша. Последна менсруация на 01.11, термин живот и здраве 08.08.2022г. Според прегледа 6г.с. и 2 дни, чухме и сърчицето. За сега ме болят, много ми се спи и ми се гади, без повръщан, страшно подуване на корема. С първата бременност пак бях така.
Каква е групата във фесбук, за да се присъединя?

Пожелавам на всички лека бременност Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Мими, честито!Успех до финал! 🍀
Деси, давай другата ръка направо 🤔 😏

# 529
Здравейте!
До сега само ви четях, но след като вчера бях на преглед вече се осмелих да пиша. Последна менсруация на 01.11, термин живот и здраве 08.08.2022г. Според прегледа 6г.с. и 2 дни, чухме и сърчицето. За сега ме болят, много ми се спи и ми се гади, без повръщан, страшно подуване на корема. С първата бременност пак бях така.
Каква е групата във фесбук, за да се присъединя?

Пожелавам на всички лека бременност Simple Smile
Добре дошла и честито! Пиши на ЛС на Неизвестна16, тя е админ и ще те добави.

# 530
Честито на новодошлите 🍀Дано да бъдем всички заедно до края 🙏
Чета ви и си мисля, че аз нищо от това не съм правила-не съм правила тестове за овулация, не съм пускала ЧХГ, понеже избягвам да се тикам по лаборатории с тези вируси. Теста за бременност ми беше с една бледа чертичка, не съм правила друг. Мисля, че всичко ще се види с времето си, без да пришпорвам нещата. В 5та седмица видяхме сакче, а на 23ти съм отново.

# 531
Честито на новодошлите 🍀Дано да бъдем всички заедно до края 🙏
Чета ви и си мисля, че аз нищо от това не съм правила-не съм правила тестове за овулация, не съм пускала ЧХГ, понеже избягвам да се тикам по лаборатории с тези вируси. Теста за бременност ми беше с една бледа чертичка, не съм правила друг. Мисля, че всичко ще се види с времето си, без да пришпорвам нещата. В 5та седмица видяхме сакче, а на 23ти съм отново.

Не се тревожи, ти просто си от нормалните😂

# 532
Хахаха Faja, разсмя ме! Моя и той все така пита , ще взема някой път да ползвам твоя отг 😀
За настинката мисля ,че ефизол става , аз съм споделяла вече ,че приемах хомеопатични за гърло тонзилотрен, както си сироп и пилули Стодал.С който и лекар да се свържете все ще знае какво да ви препоръча.
За варицелата няма ли някакво изследване , което да си направите за антитела ?Карали ли сте я вие?
Добре дошли на новите попълнения! Ники , пусни си втори кръвен тест и не се чуди на бледите чертички.
Аз вече съм в отбора на дуфастон пиещите.

# 533
Аз като бях болна се консултирах с личната за гърло се пръсках с детския спрей тамтум верде,за кашлицата проспан,ама бях много зле,като взех да кашлям и да храча ужас,гласът ми го нямаше,хрема имах,ужас.

# 534
Благодаря за съветите Simple Smile
Казаха ми и за компреси с домашна извара ( да пресека прясно мляко) мисля да го направя.

АГ-то ми отговори, че мога Прополки ( да ама отдавна ги нямало поне в близката аптека до нас, не ми се обикаля в тоя студ да ги търся) Също и Проспан сироп.... и тест за КО'вид.....
Дере ми гърлото и гледам да го пресека ... не съм легнала на легло...Не знам освен тая модерна болест има ли други остана ли по тая земя Sad

Между другото в аптеката ми казаха, че мога да взимам  Ефизол, но ме съмнява... казах им че съм в 7 г.с ... можело...

Иначе АГ ми потвърди, че мога да пия чай от шипка, лайка, липа забравих да питам за джинджифила ... Sad

Добре дошли на новодошлите... леко ви  завид Wink на тези от вас, които не са запознати с тестове за овулация, мерене на базална температура, следене на ЧХГ-та ... кога какво се вижда  Simple Smile ...
За близо 10 г опити май станах половин доктор по репродуктивна медицина Sad

P.S Някой даде идея да сваря ябълка и пак да подправя с мед и лимон... чуднооо стана. Ябълката беше много ароматна Simple Smile Благодаря!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 13:30 от Joy Joy

# 535
Здравейте! И аз плахо, плахо ще се запиша във вашата темичка! Бременна съм в 7 седмица + 6 дни по цикъл и 7+1 по ембрион, което ми се вижда нормално предвид закъснялата ми овулация с 3-4 дни Имам дъщеричка на 13 години от първия си брак, сравнително безпроблемна бременност и секцио на планираната дата. Със сегашния ми съпруг опитахме миналата година и се получи кухо яйце, след това последваха няколко биохимични. Имам и един аборт преди години от бившия си, при който нямам спомен дали беше кухо яйце или спряла сърдечна дейност. Тоест насъбраха се доста загуби. Имам предразположение към тромбофилия и съм на терапия. Вчера бяхме на поредния преглед и най-накрая видяхме ембрион и чух даже сърчицето му! ❤ Не смея още да се зарадвам, въпреки че не сме стигали досега до тук. От към симптоми имам всички “екстри” - гадене, повръщане, киселини, болезнени гърди, понякога главоболие, ужасна отпадналост и умора и запек. Засега термина ми върви за 04.08., но предполагам ще разбера повече на следващия преглед. В понеделник ще пускам ПКК и коагулация. Гинеколога ме вика чак след Нова година за регистрация направо, но понеже мъжа ми не успя да види малкото чудо, ще ходим на частно на друг лекар с по-хубав ехограф на 23 за да го види и надявам се и чуе и той. Стискам палци на всички и дано стигнем до финал със здрави и пухкави бебчета! ❤

# 536
Здравейте,  чета за симптомите, които описвате. Аз за момента освен, че усещам умора и сънливост, имам и нещо като киселини (стомаха ми гори) и леко гадене, но не повръщам. Паренето и болките в гърдите са целодневни, но особенно интензивни сутринта. За момента с паренето се справям с много вода и 1-2 банана :Д, доста успокояват нещата.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 13:33 от Ariel_94

# 537
При мен киселините също са ужасни и започват от момента в който си отворя очите. Банан на мен също ми помага, а от два дни (след като прочетох на няколко места) дъвча дъвка след ядене, но без захар. Не знам дали е съвпадение, но сякаш ми е по добре, даже днес още не съм повръщала, а честите пориви ми идват точно от киселините.

Здравейте,  чета за вимптомите, които описвате. Аз за момента освен, че усещам умора и сънливост, имам и нещо като киселини (стомаха ми гори) и леко гадене, но не повръщам. Паренето и болките в гърдите са целодневни, но особенно интензивни сутринта. За момента с паренето се справям с много вода и 1-2 банана :Д, доста успокояват нещата.

# 538
Привит. От вчера много ми се спи през деня. Едвам си държа очите отворени на работа.  И киселините се появиха след всяка храна, започват и миризми да ме дразнят. С предната бременност пиех Рефангил за киселините, но в 7-8-9 месец.
Вие как се справяте с киселините?

# 539
За гаденето моята ЛЛ ми изписа Антиметил таблетки за смучене, стават за бременни и при нужда вомитусхил капки, ако започна да повръщам много. Относно шарката съм я карала като дете, но не знам сега дали ще е опасно.

Общи условия

Активация на акаунт