Препарати за съдомиялна - 12

• 60 696
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Защото остават наполовина на дъното, без разтворено фолио (как измиват нямам идея).

# 586
Наскоро пуснах за първи път програмата за чаши, на 40 градуса,2 часа.Направи ми впечатление,че таблетката се изстреля още в началото,т.е. няма предварително плакнене. От тогава насам ползвам само тази програма.
Та пробвайте на вашата машина,предполагам,че ще се разтвори напълно.

# 587
  • На изток от Ада
То не%е ли биоразградимо фолио ?

# 588
То не%е ли биоразградимо фолио ?

Биоразградимо, както и самите таблети. Последни опити ще направя с разрязване, защото вчера я пуснах на дъното и пак наполовина си стоеше неразтворена.
Програмата ми за чаши е малко над час, не става.
И понеже ми е жал, ще ги пъхна в куфара и ще ги върна обратно, тамошната ми машина мие с вряла вода и ще ги разтваря предполагам).

# 589
Здравейте, нова съм в темата и искам да похваля тези таблетки, не знам дали сте ги коментирали : ) До сега съм ползвала само финиш all in 1,но много ми миришат на препарат даже и половин таблетка,но все не се решавах да пробвам нещо друго и ,но се реших Grinning и избрах тези на дм . Миялнята ми е Веко 45см и винаги пускам програма на 70 градуса,въпреки че не готвим много мазно и нямаме засъхнали чинии(е от закуска нещо сигурно засъхва нещо), но всяка вечер работи съдомиялната. От време на време слагам сол в отделението, но знам,че в София може и без нея,ама .. да има Grinning
Скрит текст:

# 590
  • На изток от Ада
Сол трябва за йонообемника.

# 591
  • ВАРНА
Този Финиш става ли? Досега не съм ползвала гел,а ми се струва изгоден.

# 592
Не е лош , ама му погледни срока на годност преди да го вземеш , че нещо много евтин ми изглежда .

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 13:55 от blueberrу

# 593
  • ВАРНА
Извинявам се но сега видях и този гел

Кой от двата препоръчвате-финиш или феъри?

# 594
Феъри! Финиш никога.
Ама турски все тая Simple Smile Аз никога не съм попадала на нещо уау за почистване турско, колкото и да има хвалби из темите. Като Сано са ми умити.

# 595
Fairy . В CBA ли са тези намаления?

# 596
Извинявам се но сега видях и този гел

Кой от двата препоръчвате-финиш или феъри?

И аз ползвам само Феъри - и гел, и капсули. Таблетки не ползвам.

# 597
  • ВАРНА
Fairy . В CBA ли са тези намаления?
Да.
Благодаря за споделеното

# 598
  • Paris, France
Този Финиш става ли? Досега не съм ползвала гел,а ми се струва изгоден.

Много е скъп за нищото и половина. Купих го на промоция 2 за 1 за не повече от 13 лева за двете и в разфасовка за 50 дози всяко шише. Синият е ОК за миене на кристал, по който няма червило или много замърсяване и няма нужда от гланц. Жълтият, дето го водят обезмасляващ, обезмаслява колкото аз съм трамвай. Не може да изчисти мазнина от тефлониран тиган. И двата гела не се справят със загоряло и лек котлен камък. За предварително плакнене са безсмислени ако се ползват силни таблетки или капсули. Жълтият мирише леко по-добре. Не оставят миризма в миялната. Оставят посудата много мокра, дори след интензивна програма и им трябва гланц. Не ми харесаха и няма да ги купя повече. Подарих ги.   

Тествах и новите капсули на Финиш - Finish powerball ultimate plus (FPUP) обстойно. Като ми остане време, ще си напиша мнението и за какво става и за какво не.

Засега нищо на Finish не ме е впечатлило и не ме блазни. Жалко, защото вечно има промоции на добри цени, но си е хвърляне на пари на боклука.

# 599
Нека бъдем обективни- никъде в България няма да се намери гел на Финиш за 100 миенета на 13 лв . Невъзможно е почти да се намери за 50 за тази цена.
Освен ако не е развален или му има нещо .

Общи условия

Активация на акаунт