Кауфланд - тема 52

• 57 949
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Има ли вече брошура за следващата седмица..🙂

# 301
Има ли вече брошура за следващата седмица..🙂
В ел.вариант утре.

# 302
Здравейте, някой с куче да е забелязал, кучешката храна бързо ли се изчерпва? Имам възможност да мина късния следобед чак, а не искам да изпусна утрешната оферта.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 18:01 от Анонимен

# 303
  • София
Идвам от Кауфланд в Люлин 6. Има много олио Клас.

# 304
Отдавна не съм пазарувала в Кауфланд. Има ли от изкуствените елхи в момента?

# 305
  • София
Има много хубави "живи" елхи. Не съм гледала за изкуствени. Но май минах и покрай изкуствени. Simple Smile

# 306
  • София
Има изкуствени елхи, показани са и в коледния каталог. Вчера ги видях, но не ме впечатлиха.
При нас вчера имаше много олио и не голям интерес към него. Аз взех 1 бутилка, но на касата не видях някой друг да го е уважил. Не разбирам защо се купуват такива количества. Редовно някоя от веригите пуска промо олио на 3лв. Оправдано е ако сте в малко населено място и няма избор и конкуренция.

# 307
Има изкуствени елхи, показани са и в коледния каталог. Вчера ги видях, но не ме впечатлиха.
При нас вчера имаше много олио и не голям интерес към него. Аз взех 1 бутилка, но на касата не видях някой друг да го е уважил. Не разбирам защо се купуват такива количества. Редовно някоя от веригите пуска промо олио на 3лв. Оправдано е ако сте в малко населено място и няма избор и конкуренция.

Някъде четох, че от януари се очаква цена 5 лв на олиото, може би затова сега се купува със стекове.

# 308
Към 18ч.в Овча купел (София) имаше цяло пале олио на пътеката пред зеленчуците и нулев интерес.
Симпатични намалени неща( пак там)
Скрит текст:

Само 38 и 39, с цип са

# 309
  • София
Хората са притеснени от покачването на цените на много продукти и се запасяват. И аз днес не видях в Кауфланд стекове олио да се купуват. Но се купува.
Днес, след пазара в Кауфланд говорих с един собственик на малък квартакен магазин за ХС. Той сподели, че олио Клас го купува на 3.30 -3.60лв. Това е цената без надценката му. Каза, че за момента няма такава добра цена на пазара за 1л.олио.

# 310
Дени, от Кауфланд са големи шегаджии 😄 Тези ботуши бяха на цена 29,99 лв. Нещо такова. Намалението не е чак 74 %, а 50%. 😀 Забеляза ли какви номера имаше? Редактирам- писала си номерата. 🙂

# 311
  • Русе
.............
Малко, малко... петият по големина град.
Грабят хората, запасяват се.
Онзи ден, отивайки сутринта на работа и минавайки през паркинга на Кауфланд се замислих, че празен сутрин не е бил от преди пандемията. Всяка сутрин е пълен с коли. Преди само в понеделниците беше така. Вечер е още по-зле. И за обяд съм ходила и пак коли.

# 312
# 313
  • Русе
Освен Ариана за ММ, нищо друго не харесах Frowning1

# 314
Ех, аз ни една бутилка олио Клас не видях. Изкупено е . И други като мен се оглеждаха, ама...
Има Вита Доро за 3,29 и Бисер , Клио....

Общи условия

Активация на акаунт