Кауфланд - тема 52

• 57 946
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В Кауфланд, Люлин 6, София и днес имаше олио Клас.
Днес вече видях люлинци със стекове са купуват олио Клас и буркани с варен боб.

В един вестник пишеше, че цената боба надхвърля тази на месото. Simple Smile

# 316
И при нас видях колички с цели стекове олио.
Аз минах набързо за мляко, майонеза, колбаси и банани. Взех и малко мандарини, бяха на 1.59, което тази година си е доста добра цена.
После минах и през Лидъл и видях, че там бананите са по 1.29, та награбих още две кила. Ще караме на банани тази седмица. Simple Smile

# 317
Да ви попитам...в Неделя има заредено от новите промоции и ако да,  на пропорционална цена ли се таксуват😊

# 318
Миналата неделя, по някое време преди обяд е имало заредени яйца, кора от 15 броя- таксувани на 3,69 лв. Майка ми ги е купила тогава. Изобщо не е знаела, че е трябвало да бъдат от тази седмица на промоция...😃 Нищо чудно, че така бързо свършват някои такива артикули в нашия филиал...даже и в събота съм виждала понякога да пускат. Продават стоките на промо цена, ако ги извадят още в събота или неделя- ако не са от редовния асортимент. Ако са от редовния асортимент, зареждат ги на промо местата им, обаче цената е промоционална чак от понеделник. Промо етикетът е поставен, но над него си има и етикет с редовната цена.

# 319
  • СОФИЯ
Днес по обяд филе сом изглеждаще потресаващо зле на рибната витрина. Много хора имаше в магазина. Бърза бях с късоплодните краставици и малко картофи, не съм чакала на касата.
От следващата брошура ще взема авокадо в мрежа и баница с тиква.

# 320
При нас имаше онзи ден пълна витрина с -30%  или -50% с пилешки бутчета и крилца- стори ми се, че всичко намирисва...🤪
Редактирам- за Лидъл става въпрос.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 18:25 от dolce miele

# 321
Ако не намирисва няма да е намалено.

# 322
  • София
Ако не намирисва няма да е намалено.
+1

# 323
Ох, объркала съм темите. Извинявам се! За Лидъл ставаше въпрос! 😄 В Лидъл купувам много често намалени месни продукти, които изобщо не намирисват и са си ок! Но пилето не беше така онзи ден.😄
От Кауфланд преди 1-2 седмици купих скариди по 5,99 лв/кг- не миришеха изобщо.  Явно са имали по-големи количества за продаване...🙂 Не е задължително винаги да понамирисва намаленият артикул. Но в Кауфланд обикновено намаляват продуктите по-късно, в сравнение с Лидъл...

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 21:10 от dolce miele

# 324
  • Mostly in my mind
Да ви попитам...в Неделя има заредено от новите промоции и ако да,  на пропорционална цена ли се таксуват😊
На мен веднъж ми се случи да купя нещо в неделя, което започваше на промоция в понеделник. На каса дойде по-евтино и от уж намалената цена.

# 325
Ох с това олио не се пазарува в магазина, айде да идва понеделник с нова брошура. Страшна блъсканица. 2 палета с олио бяха оставили така в нищото. Бабите късат найлоните, грабят по 2 стека. Няма ли ограничение някакво.
Сега разбирам, че цената е идеална, и аз си взех 3 бутилки, ама чак 2 стека да влача и то да съм баба, бутаща количка..

# 326
  • София
Казаха ми, че може по 3 стека да се вземат.

# 327
Здравейте, за това ли Олио става въпрос? Преди малко бях в Кауфланд Банишора, снимката е оттам, има Simple Smile .

# 328
Ходих за друго в Т маркет, олио имаше колкото искаш, и тяхното на цена от 3лв. Те така правят, като има промоция на нещо в К, го пускат на същата цена. И нямаше никакви хора. Вярно, след 18:30 беше, но да знаете, че и там има.
Даже си намерих много изгодно зехтин, по 7.99, 2 бутилки си взех.

# 329
Няма ли срок на годност олиото, не ползваме от поне 20 години и не знам.

Общи условия

Активация на акаунт